filo-boxer Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Při pohledu na ty tvoje Seika se mi vždycky rozbuší srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2016 Tak snad te nebudu mit nekdy na svedomi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Casio F-30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Casio F-30 IMG_4290.JPG IMG_4292.JPGOOO, to jsem ani netušil, že někdo na fóru má. Na malou ruku parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Mám je taky, ale v jiné barevné kombinaci. Zrovna před pár dny jsem chtěl vyndat baterku. Ale nešlo to se do nich dostat. Tak jsem zvolil destruktivní metodu a na jedné straně uřízl pásek. Ale ten modul je děsnej. Čím levnější tím horší. Asi se u tohoto typu s výměnou baterky moc nepočítá. Ale já chtěl modul zachránit za každou cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2016 Oteviraji se trochu nestandardne, ale jde to. Uz jsem to tu jednou popisoval: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/81205-jaké-digitálky-máte-dnes-na-ruce/?p=1523137 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 ?minulý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Paráda, a navíc, zdá se, obojí plně funkční! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 nejlepší digi, dnes vyjímečně v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 (upraveno) Upraveno 10. listopadu 2016 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Už ti něco řekly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Už ti něco řekly?...jj, xkrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Na Ebayi se objevila v prodeji tato nádherná sbírka, jedny z nich už jsou na cestě ke mně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Na Ebayi se objevila v prodeji tato nádherná sbírka, jedny z nich už jsou na cestě ke mně :-) image.jpeg ...supr winder! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 No to je ale úžasná sbírka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2016 Na Ebayi se objevila v prodeji tato nádherná sbírka, jedny z nich už jsou na cestě ke mně :-)image.jpegNo to je super sbírka.Ale nějak ji na tom ebayi nemůžu najít. Můžeš sem hodit odkaz? Taky bych si něco vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 a kura..nádhera.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Mc Fly 53 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Svítím si s CASIO W215 H: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se