Přejít na obsah

Glashütte the New versions PanoReserve

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak toto jsou po dlouhé době nádherné oblekovky, co bych bral. Jen ta cena bude asi taky nádherná :lol2:

Odesláno (upraveno)

Velmi vydarene.

Edit: na tahu 8.550 ? na uhrinstinkt.de

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Az budu velkej (a bohatej), chtel bych tak takovy..

Ne, vazne, zase dalsi paradni kousek z tehel fabriky. Asi bych preferoval ty stribrne. Ale kdyby mi nutili zlate, tak bych asi dokazal prekousnout :-)

Odesláno

Co na to říct...famózní hodinky, kterým není co vytknout a které mě berou daleko víc, než řada usedlých Pateků a Vacheronů...

Odesláno

Jsou krásný :notworthy: Sice na ně nemám, ale ta cena v základu okolo 200.000,- CZK v dnešní době se mě nezdá zase až tak závratná.

post-364-0-19278300-1424379308_thumb.jpg

Odesláno

Já nevím, u mě ten design nic moc. Vadí mi obrovská ručka rezervy, odlišný tvar vteřinovky a ty nápisy GANGRESERVE A PANORAMADATUM jsou tam proč?

Ale samozřejmě Snowe díky.

• po měsíci...
Odesláno

Jo, to by šlo :) . Ale ta rokoková rytá setrvačka je na mně zu viel

Tohle GO dělá s oblibou. Stejně zvláštní pocit jsem měl u rytého zdobného rotoru ryze sportovních a moderních Sport Evo Pano Datum, když jsem je otočil dnem vzhůru.
Odesláno

Skvost, hold GO umi.

• Po roku...
Odesláno

Krásný hoďky, povedená hodinařina, všechna čest. Jen se nemohu stále zbavit negativního pocitu, že jsou to fakticky vykradený Lange 1. Ale to je samozřejmě problém (ryze můj) napříč celým hodinářským spektrem (mraky potápek ala Suby, atp...).

A uznávám, u těchto je to více zkousnutelné. :-) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...