Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo jeste mam kazde ucho jinak velke, takze uz nevim jestli to neni jedno, mozna zvolim prilbu :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 14. 6. 2015 v 20:10, gas napsal:

Mně sluší všechno, Sibiř tom howno rozumí :)

Mně taky.

post-147-0-14108400-1434316432_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Bibloo.cz má do zítra akci 1+1 na vše. Prodává např. i Ray Ban a Oakley, jen ta nabídka není úplně kompletní. Podle mě hodně zajímavá akce, i když sám ji asi nevyužiju...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak dej prosím vědět, až dojdou. Budu to také řešit. Díky 

Upraveno uživatelem Remio
Odesláno

Ja si objednaval od Revantu skla na Oil Drum i na Jawbone. Zatimco na Oil Drum super, sedi perfektne, ani jedno ze tri paru skel na Jawbone nesedelo, vsechna byla o neco vetsi. Vratili mi penize ja jim skla.

Odesláno

Pár let zpátky jsem koupil Raybany 4176 polarizovane, a skla jsou perfektni, žádné modré odlesky od polarizace - teď jsem koupil 4196 a ta polarizace je nějaká divná, když koukám ze zadu do skel tak mají takové odlesky do modra, přirovnal bych to antireflexu na hodinkách- takže když je mám na očích jsou někdy vidět v zorném poli ... Už si pomalu zvykám, ale nechápu kde udělali soudruzi chybu ...

Odesláno
  V 26. 7. 2015 v 19:55, jrov napsal:

Pár let zpátky jsem koupil Raybany 4176 polarizovane, a skla jsou perfektni, žádné modré odlesky od polarizace - teď jsem koupil 4196 a ta polarizace je nějaká divná, když koukám ze zadu do skel tak mají takové odlesky do modra, přirovnal bych to antireflexu na hodinkách- takže když je mám na očích jsou někdy vidět v zorném poli ... Už si pomalu zvykám, ale nechápu kde udělali soudruzi chybu ...

Předtím je dělal BL v USA a nyní je dělá Luxotica v Itálii.

Ty nové jsou pěkné srajdy.

Podle mě si vzali na tu výrobu v někoho  Fiata !!!!

Odesláno
  V 26. 7. 2015 v 20:38, long napsal:

Předtím je dělal BL v USA a nyní je dělá Luxotica v Itálii.

Ty nové jsou pěkné srajdy.

Podle mě si vzali na tu výrobu v někoho Fiata !!!!

Taky jsem to mel, bryle musely byt totakne vylestene jinak fleky. Nastesti jsem je minuly tyden ztratil, tak me to nemusi trapit a koupim si klasicke.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...