varjag Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Odesláno 11. března 2021 Jo! Proto je to taková zábava. A ta radost kdyz se neco povede...zrovna jsem resil whithworthuv zavit misto metrickyho, sranda
ewolucionar Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Odesláno 12. března 2021 Dilema? Sladke starosti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tag Heuer LV Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Odesláno 12. března 2021 Keď sa nevieš rozhodnúť tak vytiahni Turbo
ewolucionar Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Odesláno 12. března 2021 před 6 minutami, Tag Heuer LV napsal: Keď sa nevieš rozhodnúť tak vytiahni Turbo Jooo aj to je moznost
Duke650 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Teď to čtu a nemám slov https://www.novinky.cz/auto/clanek/zemrela-kralovna-nurburgringu-sabine-schmitzova-40354230#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=5GTIARrV1nq-202103171329&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Dave123 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Smutné, hezká a sympatická dáma. RIP
Americkej Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 (upraveno) Srdcařka veliká! RIP Upraveno 17. března 2021 uživatelem Americkej
M3maniac Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 No někdy je ten osud dost hnusnej, byla to super baba RIP
varjag Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Chtěl jsem se jednou podivat do toho jejiho saloonu, ze by to mohl byt dobrej zazitek a treba bych ji potkal a dal si s ni panaka... V zivote by me nenapadlo, ze nez se rozhoupu, umře. Byla vyborna.
exBURN Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 (upraveno) Nebo se s ní svézt po ringu Když jsem s ní sledoval videa, tak mě vždy fascinovala ta čistá radost z jízdy autem. Věc co za pár let možná zmizí, to na co se nás budou ptát naši vnuci a některých možná už i děti... Upraveno 17. března 2021 uživatelem exBURN
dawe009 Odesláno 17. března 2021 Nahlásit Odesláno 17. března 2021 Nebudou se ptát..bude jim to nejspíš jedno. My je tím budem otravovat podobně jako historkama z vojny. Se Sabinou jsem měl možnost se několikrát potkat (bohužel nikdy ne svézt) a byla to neobyčejně pozitivní a neustále usměvavá, sympatická, příjemná, vtipná ženská. Je to moc smutný.
varjag Odesláno 18. března 2021 Nahlásit Odesláno 18. března 2021 Koupil jsem dobry studijni materialy v ramci prvotniho nadšení . Ta srovnavaci tabulka je hustá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ewolucionar Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Odesláno 24. března 2021 Ked mas sukromnu Rallye trať k dispozicii.......avsak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nedava priestor k chybam,moc uzka a nedava priestor k rozletu...
ewolucionar Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Odesláno 24. března 2021 před 5 minutami, Tag Heuer LV napsal: Kde to je? SS
vicomt Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Odesláno 25. března 2021 @varjagkoukám,že máme stejný studijní čtení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se