Piplík Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Já už taky připravil 240Z na sezónu, přezul na zrenovovaná zlatá japonská kola a těším se že spolu brzy někam vyrazíme 🏎 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 6 hodinami, brownwld napsal: Kdo pozná tuhle petrolheadí silnici? Auto bohužel tak petrolheadí nebylo - půjčenej Ford Fiesta atomosféra tříválec 1,1 s výkonem 75k. Coll dels reis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Datsun paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Ten Datsun je uzasnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 27 minutami, TLD napsal: Ten Datsun je uzasnej @neuromancer díky. Jezdí suprově, ale je to dědeček. A stál mě dva roky nervů s renovací (-: Na sportovní jízdu mám 300ZX Turbo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 1 hodinou, nizkotucnytvaroh napsal: Coll dels reis Ano. Je to Sa Calobra (Coll dels Reis) na Mallorce. Bohužel pro auta plná cyklistů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 8 minutami, Piplík napsal: @neuromancer díky. Jezdí suprově, ale je to dědeček. A stál mě dva roky nervů s renovací (-: Na sportovní jízdu mám 300ZX Turbo. To Ti závidím, já měl 200SX a doteď lituju, že jsem ho prodal... V 300ZX jsem se vezl a to bylo ještě někde jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 (upraveno) před 24 minutami, (Miloš) napsal: To Ti závidím, já měl 200SX a doteď lituju, že jsem ho prodal... V 300ZX jsem se vezl a to bylo ještě někde jinde. 200SX taky dobrá. Mě by se zase líbil Skyline R30/31, stará dobrá hranaté godzilla . Vlhký nesplnitelné sen (-: Upraveno 6. dubna 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Nevím kam s tím... tak to šoupnu sem. Dneska u pumpy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 před 5 hodinami, Piplík napsal: Já už taky připravil 240Z na sezónu, přezul na zrenovovaná zlatá japonská kola a těším se že spolu brzy někam vyrazíme 🏎 Nádhera, spodní kola jsou za mě víc sexy !!! Dohoto Datsuna jsem měl jako hračku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Samá krása tady pánové, je vidět, že jaro je tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 začínám je pěkně pomalu, jednoho po druhém budit ze spánku, někteří u toho nasraně řvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2022 Cestou ze skoly s prckem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 před 15 hodinami, TLD napsal: Cestou ze skoly s prckem... Chudak dítě, stoji v křoví a tatínek si hraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Presne. Nas to bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2022 Dnes jsem potkal tohodle krasavce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 DeTomaso Pantera nebo Mangusta nebo něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Pantera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 V 11. 4. 2022 v 20:47, Potkan napsal: Dnes jsem potkal tohodle krasavce A potkal jsi to kolem Příbrami :-)? Jinak krásná Pantera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 Dneska je krásně, bylo by škoda to neprotáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se