Americkej Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září před 14 hodinami, Gustaf napsal: Stelvio je krásný auto a v té zelené Q4 top....ale stejně ho u mně Tigous R přebil Čím, kromě ceny? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září (upraveno) Tak se mi tak nějak líbil víc... já jsem koncernovej typ možná i výkonem a jizdnima vlastnostma, který stejně nevyuziju asi i velikost hrála roli, pro 4 člennou rodinu... Upraveno 20. září uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Však si písal, že si na tej Alfe nejazil, nie? Že si koncernový typ je relevantný argument, ale hodnotiť jazdné vlastnosti bez prevezenia, čojaviem... Veľkosťou neviem, čo myslíš, menšia rozhodne nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Staci, kdyz to nactes jezdit nemusis 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Před hodinou, wawrik napsal: Však si písal, že si na tej Alfe nejazil, nie? Že si koncernový typ je relevantný argument, ale hodnotiť jazdné vlastnosti bez prevezenia, čojaviem... Veľkosťou neviem, čo myslíš, menšia rozhodne nie je. Nejezdil.... no. Z venku krásný auto, vnitřek hezcí VW. Kufr větší a vnitřek co jsem koukal, tak taky. Mrknul jsem na nějaký testy akorát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září O vikendu jsem mel moznost projet na okruhu 4 generace VW Golf GTi, 2. 4. 6. a 8. generaci, vse ve stavu jak slo z vyroby bez tuningu. Ve dvojkovym Golfu jsem najezdil dost zamlada, takze jsem se tesil na srovnani. Osmicka je samozrejme nejrychlejsi, s tim by zajela dobry cas i moje mama, ale nejlepsi zazitek jsem mel z dvojky. Bez asistentu, spolehnout jsem se musel jen na svoji prdel, ale na ty roky i dobry brzdy a skvely podvozek. Proti tomu byla 4 i 6 uplna nuda, tezky kraksny, slaby brzdy, esp furt zasahovalo / nesmel jsem vypnout/ Tak jsem chtel jen pripomenout, ze kdysi delalo VW auto s koulema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Před hodinou, Gustaf napsal: Nejezdil.... no. Z venku krásný auto, vnitřek hezcí VW. Kufr větší a vnitřek co jsem koukal, tak taky. Mrknul jsem na nějaký testy akorát.... Sorry pocit ve stelviu vevnitř je o třídu většího auta a jízdní vlastnosti má stelvio mnohem lepší , pocitově vóc zadokolka. Co se tomu může rovnat, tak mazda cx60 v naftě, ta mě svým projevem uchvátila. Tigzan je takovej sterilní, jak motor tak vnitřek. Ale hlavně, že ty jsi spokojenej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září Já tomu nerozumím, kluci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září přesně tak. Kazdymu co jeho jest. Jen se člověk, pokud má k autům obecne vztah nesmí snazit mít to nejkrásnější auto s nej sportovními jízdními vlastnostmi, největším kufrem a nejhezčím interiérem, co se zároveň vůbec nesere a nic nestojí. A po koupi pak o tom přesvědčovat okolí, aby přesvědčil sám sebe že je rozumnej a zároveň dal na hlas srdce. Když máš rád auta, auto je dobrý, když jsis ho chtěl TY koupit Já měl vždycky auta u kterých se okolí drželo za hlavu, ale zpětně bych žádný nevynechal, protože já jsem je prostě chtěl a vybral! A že to byla někdy dost odvaha... Namátkou Citroen BX, Citroen XM, Honda Accord, Alfa 156, Saab 9-5Aero, Jaguar XF, Range V8. Snad kromě Hondy jsem miloval každý z nich, i když se třeba občas vysralo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 22. září Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září před 3 hodinami, varjag napsal: přesně tak. Kazdymu co jeho jest. Jen se člověk, pokud má k autům obecne vztah nesmí snazit mít to nejkrásnější auto s nej sportovními jízdními vlastnostmi, největším kufrem a nejhezčím interiérem, co se zároveň vůbec nesere a nic nestojí. A po koupi pak o tom přesvědčovat okolí, aby přesvědčil sám sebe že je rozumnej a zároveň dal na hlas srdce. Když máš rád auta, auto je dobrý, když jsis ho chtěl TY koupit Já měl vždycky auta u kterých se okolí drželo za hlavu, ale zpětně bych žádný nevynechal, protože já jsem je prostě chtěl a vybral! A že to byla někdy dost odvaha... Namátkou Citroen BX, Citroen XM, Honda Accord, Alfa 156, Saab 9-5Aero, Jaguar XF, Range V8. Snad kromě Hondy jsem miloval každý z nich, i když se třeba občas vysralo Snad se ve středu pod tohle podepíšu… vlastně jinak: podepisuju hned a paxe uvidí… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. září Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září V 9. 9. 2024 v 10:54, Anton_ napsal: Zdravím všechny dobré lidi, je to špíš do pelmel dotaz. Podědil jsem po dědovi Škodu Favorit..., která už 2 roky stála, má propadlou technickou a nestartuje(asi jak tam stál dlouho ten benzín...) - značky jsou v depozitu Původně jsem si to chtěl nechat jako veterán(je to celoživotně garážovaný a najeto 80K), ale stejně bych na to neměl čas, takže to spíš prodáme... A teď ten dotaz, je lepší to nechat nejdřív zprovoznit nebo to prodat, jak to je? Což ani nevím jestli jde, když to nemá STK.... Dobrý dotaz, úplně jsem zapomněl, že mi vlastně pořád, od loňského podzimu stojí Focus před barákem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 1 rok / 15.000km a mam ho porad vic a vic rad Dobre sem vybral. 3 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září před 1 hodinou, TLD napsal: 1 rok / 15.000km a mam ho porad vic a vic rad Dobre sem vybral. Gratuluji S tím bych se chtěl někdy projet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září V 22. 9. 2024 v 19:48, LovecK napsal: Snad se ve středu pod tohle podepíšu… vlastně jinak: podepisuju hned a paxe uvidí… Je středa… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září (upraveno) Tak toto asi nebude mat velky kufor . Ale farba je cajk Upraveno 25. září uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září před 3 hodinami, bluman napsal: Tak toto asi nebude mat velky kufor . Ale farba je cajk Naopak, kufry to má hned dva 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. září Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 45 minutes ago, LovecK said: Naopak, kufry to má hned dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září V 25. 9. 2024 v 16:25, LovecK napsal: Je středa… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září V 25. 9. 2024 v 19:57, LovecK napsal: Naopak, kufry to má hned dva 987.1 Cayman, at slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září LovecK,parada. Krasa. At dela jen a jen radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se