Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Však si písal, že si na tej Alfe nejazil, nie? Že si koncernový typ je relevantný argument, ale hodnotiť jazdné vlastnosti bez prevezenia, čojaviem... :unsure: Veľkosťou neviem, čo myslíš, menšia rozhodne nie je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, wawrik napsal:

Však si písal, že si na tej Alfe nejazil, nie? Že si koncernový typ je relevantný argument, ale hodnotiť jazdné vlastnosti bez prevezenia, čojaviem... :unsure: Veľkosťou neviem, čo myslíš, menšia rozhodne nie je.

Nejezdil.... no. Z venku krásný auto, vnitřek hezcí VW. Kufr větší a vnitřek co jsem koukal, tak taky. Mrknul jsem na nějaký testy akorát....

Odkaz ke komentáři

O vikendu jsem mel moznost projet na okruhu 4 generace VW Golf GTi, 2. 4. 6. a 8. generaci, vse ve stavu jak slo z vyroby bez tuningu. Ve dvojkovym Golfu jsem najezdil dost zamlada, takze jsem se tesil na srovnani. Osmicka je samozrejme nejrychlejsi, s tim by zajela dobry cas i moje mama, ale nejlepsi zazitek jsem mel z dvojky. Bez asistentu, spolehnout jsem se musel jen na svoji prdel, ale na ty roky i dobry brzdy a skvely podvozek. Proti tomu byla 4 i 6 uplna nuda, tezky kraksny, slaby brzdy, esp furt zasahovalo / nesmel jsem vypnout/

Tak jsem chtel jen pripomenout, ze kdysi delalo VW auto s koulema

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Gustaf napsal:

Nejezdil.... no. Z venku krásný auto, vnitřek hezcí VW. Kufr větší a vnitřek co jsem koukal, tak taky. Mrknul jsem na nějaký testy akorát....

Sorry pocit ve stelviu vevnitř je o třídu většího auta a jízdní vlastnosti má stelvio mnohem lepší , pocitově vóc zadokolka. Co se tomu může rovnat, tak mazda cx60 v naftě, ta mě svým projevem uchvátila.

Tigzan je takovej sterilní, jak motor tak vnitřek. Ale hlavně, že ty jsi spokojenej.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

přesně tak.👍🏻 Kazdymu co jeho jest.  Jen se člověk, pokud má k autům obecne vztah nesmí  snazit mít to nejkrásnější auto s nej sportovními jízdními vlastnostmi, největším kufrem a nejhezčím interiérem, co se zároveň vůbec nesere a nic nestojí. A po koupi pak o tom přesvědčovat okolí, aby přesvědčil sám sebe že je rozumnej a zároveň dal na hlas srdce😅. Když máš rád auta,  auto je dobrý, když jsis ho chtěl TY koupit😉

Já měl vždycky auta u kterých se okolí drželo za hlavu, ale zpětně bych žádný nevynechal, protože já jsem je prostě chtěl a vybral! A že to byla někdy dost odvaha... Namátkou Citroen BX, Citroen XM, Honda Accord, Alfa 156, Saab 9-5Aero, Jaguar XF, Range V8. Snad kromě Hondy jsem miloval každý z nich, i když se třeba občas vysralo 😬🤣

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, varjag napsal:

přesně tak.👍🏻 Kazdymu co jeho jest.  Jen se člověk, pokud má k autům obecne vztah nesmí  snazit mít to nejkrásnější auto s nej sportovními jízdními vlastnostmi, největším kufrem a nejhezčím interiérem, co se zároveň vůbec nesere a nic nestojí. A po koupi pak o tom přesvědčovat okolí, aby přesvědčil sám sebe že je rozumnej a zároveň dal na hlas srdce😅. Když máš rád auta,  auto je dobrý, když jsis ho chtěl TY koupit😉

Já měl vždycky auta u kterých se okolí drželo za hlavu, ale zpětně bych žádný nevynechal, protože já jsem je prostě chtěl a vybral! A že to byla někdy dost odvaha... Namátkou Citroen BX, Citroen XM, Honda Accord, Alfa 156, Saab 9-5Aero, Jaguar XF, Range V8. Snad kromě Hondy jsem miloval každý z nich, i když se třeba občas vysralo 😬🤣

Snad se ve středu pod tohle podepíšu… 👍 vlastně jinak: podepisuju hned a paxe uvidí… 🤪

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

V 9. 9. 2024 v 10:54, Anton_ napsal:

Zdravím všechny dobré lidi🫡, je to špíš do pelmel dotaz.

Podědil jsem po dědovi Škodu Favorit..., která už 2 roky stála, má propadlou technickou a nestartuje(asi jak tam stál dlouho ten benzín...) - značky jsou v depozitu
Původně jsem si to chtěl nechat jako veterán😁(je to celoživotně garážovaný a najeto 80K), ale stejně bych na to neměl čas, takže to spíš prodáme...
A teď ten dotaz, je lepší to nechat nejdřív zprovoznit nebo to prodat, jak to je?
Což ani nevím jestli jde, když to nemá STK....

Dobrý dotaz, úplně jsem zapomněl, že mi vlastně pořád, od loňského podzimu stojí Focus před barákem 😁

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...