adamo Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září před 15 hodinami, Igicz napsal: V Ově taky jeden slušný veterán Potkal jsem ho odpoledne na dálnici. V pohybu je to ještě větší nádhera.
tommyyayo Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září V 15. 9. 2025 v 20:04, Igicz napsal: V Ově taky jeden slušný veterán Nádhera, to bude přelom 60./70. let
LovecK Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září (upraveno) Dnes byly Beskydy 21.9. to bude rok co s tím občas jezdím, natočil jsem s tím 9.000km a ten úsměv co to umí vykouzlit mi dnešní auta nezpůsobí, bohužel... Upraveno 19. září uživatelem LovecK 5
Axel Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září Ahoj, nemá někdo tip na spolehlivou dílnu na Moravě (Brno / Olomouc / Zlín / Ostrava apod?), která řeší výfuky a svody? Rád bych udělal decentní úpravu — bypass před tlumičem známý jako Fister/Gundo hack. Díky moc
Potkan Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září https://www.speiolomouc.cz/ Mam s nima dobrou zkusenost, ale je to uz 20 let zpatky, takze nemuzu rucit 1
tommasini Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 4 hodinami, Axel napsal: Ahoj, nemá někdo tip na spolehlivou dílnu na Moravě (Brno / Olomouc / Zlín / Ostrava apod?), která řeší výfuky a svody? Rád bych udělal decentní úpravu — bypass před tlumičem známý jako Fister/Gundo hack. Díky moc A jaký je přínos, jestli se můžu zeptat? Jen mě to zaujalo
Axel Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září (upraveno) před 15 minutami, tommasini napsal: A jaký je přínos, jestli se můžu zeptat? Jen mě to zaujalo Prinos je jediny a to zvukovy projev.. V podstate ta auta jsou z vyroby hodne utlumena, maji pomerne masivni tlumice vyfuku. Pokud z toho chces vydolovat neco zajimavejsiho, tak tohle je velmi jednoducha cesta. Skrze delku a prumer trubky si lze hrat i s vyslednym zvukem.. Novejsi gererace pak mely uz z vyroby elektronicky ovladanou klapku (volitelna priplatkova vybava). Pak se daji samozreme menit tlumice samotne, upravovat svody a tak, ale to uz je hroznej kraval. Ja bych rad neco decentnejsiho.. Upraveno 26. září uživatelem Axel 1
tommasini Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září (upraveno) před 38 minutami, Axel napsal: Prinos je jediny a to zvukovy projev.. V podstate ta auta jsou z vyroby hodne utlumena, maji pomerne masivni tlumice vyfuku. Pokud z toho chces vydolovat neco zajimavejsiho, tak tohle je velmi jednoducha cesta. Skrze delku a prumer trubky si lze hrat i s vyslednym zvukem.. Novejsi gererace pak mely uz z vyroby elektronicky ovladanou klapku (volitelna priplatkova vybava). Pak se daji samozreme menit tlumice samotne, upravovat svody a tak, ale to uz je hroznej kraval. Ja bych rad neco decentnejsiho.. aha, rozumím. To mě nenapadlo. Spekuloval jsem o výkonu, ale to mi nedávalo žádný smysl. Děkuju za info a držím palce ať úprava dobře dopadne Upraveno 26. září uživatelem tommasini
Roland Sands Odesláno 26. září Nahlásit Odesláno 26. září před 8 hodinami, Axel napsal: Ahoj, nemá někdo tip na spolehlivou dílnu na Moravě (Brno / Olomouc / Zlín / Ostrava apod?), která řeší výfuky a svody? Rád bych udělal decentní úpravu — bypass před tlumičem známý jako Fister/Gundo hack. Díky moc Kdyby to nevyšlo v Olomouci (tip od kolegy výše) tak můžeš zkusit tady kluky z Neslovic. rptuning
vwtyp11 Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září před 17 hodinami, tommasini napsal: A jaký je přínos, jestli se můžu zeptat? Jen mě to zaujalo Dela to brm brm a krize středního věku se toho lekne a uteče:)) za mě picovina na ntou, to je vejfuk z 996nebo 997 tak si kup za 6klacku origo sport s klapkami a mas nejlepsi řešení.
Axel Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září (upraveno) 6 klacku origo sport s klapkami urcite nestoji.. Pokud si teda nemyslel eura. Přestavba na PSE obnáší výměnu zadních tlumičů, výměnu svodů, klapku, kabeláž a případně úpravu softwaru, v origo to bude určitě hrubě přes 100 tis. Ta modifikace výše je velmi oblíbená, jednoduchá a ověřená. Principiálně plní podobnou funkci jako klapka (btw jde samozřejmě udělat i varianta s klapkou), přitom nemusíš dělat žádný větší zásah. porovnání před a po - čas 3:29 Upraveno 27. září uživatelem Axel
vwtyp11 Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října (upraveno) V 27. 9. 2025 v 10:02, Axel napsal: 6 klacku origo sport s klapkami urcite nestoji.. Pokud si teda nemyslel eura. Přestavba na PSE obnáší výměnu zadních tlumičů, výměnu svodů, klapku, kabeláž a případně úpravu softwaru, v origo to bude určitě hrubě přes 100 tis. Ta modifikace výše je velmi oblíbená, jednoduchá a ověřená. Principiálně plní podobnou funkci jako klapka (btw jde samozřejmě udělat i varianta s klapkou), přitom nemusíš dělat žádný větší zásah. porovnání před a po - čas 3:29 6tisic stoji origo… komplet zástavba s origo tlačítkem pak v klidu vyjde do 10…jestli u Porsche myslis v korunách, žiješ v jiném než mém světě uprava softu urcite ne, zbytek co pises urcite ne pokud nemáš 4 u carrery 2 nemenis svody ani tlumiče. Navíc 996 před FL je taková klasika, ze úprava kterou zamyslis je tak 15 let zpátky- dnes je to auto v origostavu lepší než tuty modifikace-cti picoviny ale je to tvy auto delej si s nim co chces Upraveno 13. října uživatelem vwtyp11 1
Jeronimo Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října před 19 hodinami, Vítek75 napsal: Ještě to jde, zazimuji až bude pod 5st. Dnes jo, navíc prý bylo potřeba zajet do obchodu na nákup 4 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se