Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 15 hodinami, Igicz napsal:

V Ově taky jeden slušný veterán🤤

Potkal jsem ho odpoledne na dálnici. V pohybu je to ještě větší nádhera. 

Odesláno (upraveno)

Dnes byly Beskydy 😉 21.9. to bude rok co s tím občas jezdím, natočil jsem s tím 9.000km a ten úsměv co to umí vykouzlit mi dnešní auta nezpůsobí, bohužel...

IMG_9476.jpeg

Upraveno uživatelem LovecK
  • Like 5
Odesláno

Ahoj, nemá někdo tip na spolehlivou dílnu na Moravě (Brno / Olomouc / Zlín / Ostrava apod?), která řeší výfuky a svody? Rád bych udělal decentní úpravu — bypass před tlumičem známý jako Fister/Gundo hack. Díky moc

gundo.jpg.8b05c96459c3ad9bda79b61cc79ec6

Odesláno
před 4 hodinami, Axel napsal:

Ahoj, nemá někdo tip na spolehlivou dílnu na Moravě (Brno / Olomouc / Zlín / Ostrava apod?), která řeší výfuky a svody? Rád bych udělal decentní úpravu — bypass před tlumičem známý jako Fister/Gundo hack. Díky moc

gundo.jpg.8b05c96459c3ad9bda79b61cc79ec6

A jaký je přínos, jestli se můžu zeptat? Jen mě to zaujalo

Odesláno (upraveno)
před 15 minutami, tommasini napsal:

Prinos je jediny a to zvukovy projev.. V podstate ta auta jsou z vyroby hodne utlumena, maji pomerne masivni tlumice vyfuku. Pokud z toho chces vydolovat neco zajimavejsiho, tak tohle je velmi jednoducha cesta. Skrze delku a prumer trubky si lze hrat i s vyslednym zvukem.. Novejsi gererace pak mely uz z vyroby elektronicky ovladanou klapku (volitelna priplatkova vybava). Pak se daji samozreme menit tlumice samotne, upravovat svody a tak, ale to uz je hroznej kraval. Ja bych rad neco decentnejsiho.. 😉

Upraveno uživatelem Axel
  • Díky 1
Odesláno (upraveno)
před 38 minutami, Axel napsal:

Prinos je jediny a to zvukovy projev.. V podstate ta auta jsou z vyroby hodne utlumena, maji pomerne masivni tlumice vyfuku. Pokud z toho chces vydolovat neco zajimavejsiho, tak tohle je velmi jednoducha cesta. Skrze delku a prumer trubky si lze hrat i s vyslednym zvukem.. Novejsi gererace pak mely uz z vyroby elektronicky ovladanou klapku (volitelna priplatkova vybava). Pak se daji samozreme menit tlumice samotne, upravovat svody a tak, ale to uz je hroznej kraval. Ja bych rad neco decentnejsiho.. 😉

aha, rozumím. To mě nenapadlo. Spekuloval jsem o výkonu, ale to mi nedávalo žádný smysl. Děkuju za info a držím palce ať úprava dobře dopadne👍

Upraveno uživatelem tommasini
Odesláno
před 8 hodinami, Axel napsal:

Kdyby to nevyšlo v Olomouci (tip od kolegy výše) tak můžeš zkusit tady kluky z Neslovic.

rptuning

Odesláno
před 17 hodinami, tommasini napsal:

Dela to brm brm a krize středního věku se toho lekne a uteče:))

za mě picovina na ntou, to je vejfuk z 996nebo 997 tak si kup za 6klacku origo sport s klapkami a mas nejlepsi řešení.

Odesláno (upraveno)

6 klacku origo sport s klapkami urcite nestoji.. Pokud si teda nemyslel eura. Přestavba na PSE obnáší výměnu zadních tlumičů, výměnu svodů, klapku, kabeláž a případně úpravu softwaru, v origo to bude určitě hrubě přes 100 tis. Ta modifikace výše je velmi oblíbená, jednoduchá a ověřená. Principiálně plní podobnou funkci jako klapka (btw jde samozřejmě udělat i varianta s klapkou), přitom nemusíš dělat žádný větší zásah. 

porovnání před a po - čas 3:29

Upraveno uživatelem Axel
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
V 27. 9. 2025 v 10:02, Axel napsal:

6 klacku origo sport s klapkami urcite nestoji.. Pokud si teda nemyslel eura. Přestavba na PSE obnáší výměnu zadních tlumičů, výměnu svodů, klapku, kabeláž a případně úpravu softwaru, v origo to bude určitě hrubě přes 100 tis. Ta modifikace výše je velmi oblíbená, jednoduchá a ověřená. Principiálně plní podobnou funkci jako klapka (btw jde samozřejmě udělat i varianta s klapkou), přitom nemusíš dělat žádný větší zásah. 

porovnání před a po - čas 3:29

6tisic stoji origo… komplet zástavba s origo tlačítkem pak v klidu vyjde do 10…jestli u Porsche myslis v korunách, žiješ v jiném než mém světě

uprava softu urcite ne, zbytek co pises urcite ne pokud nemáš 4 u carrery 2 nemenis svody ani tlumiče. Navíc 996 před FL je taková klasika, ze úprava kterou zamyslis je tak 15 let zpátky- dnes je to auto v origostavu lepší než tuty modifikace-cti picoviny :)

ale je to tvy auto delej si s nim co chces ;)

Upraveno uživatelem vwtyp11
  • Haha 1
Odesláno
před 19 hodinami, Vítek75 napsal:

Ještě to jde, zazimuji až bude pod 5st.😀

Dnes jo, navíc prý bylo potřeba zajet do obchodu na nákup :D

IMG_2506.jpg

IMG_202.jpg

• Like 4
  • Dát hlas 6

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...