Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano je to Zeltner, jeho auto koncem roku koupil Vaclav Pechů.... GT3 je i ve street verzi v podstatě závodní auto , které je jen trochu utišené do běžného provozu. Jasně tady je navíc sekvence, zesílenej podvozek, spojka atd, ale motor je z 90% serie.. Tato firma ,která sídlí kousíček od našich hranic vyrábí laděné výfuky pro spoustu tuningových firem jako je Manthey Racing , Schirra nebo FVD Brombacher.

Odesláno

Ten rozklebeny gril s povislym spodnim rtem, jako po obrne obliceje, to je neco strasneho. Bohuzel to hyzdi vsechny Lexusy, ktere by asi byly jinak docela pekna auta. Zlate decentni masky predchozich generaci. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Eště aby měl člověk černocha, kterej mu ten gril čistí vod masařek. A celkově je to takovej ten vlezlej slizkej dyzajn, kterej se do roka vokouká.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

To vypadá jak nějakej korejec z 3D tiskárny. Ale určitě si svoje kupce najde. Vždyť se prej dobře prodává i Škoda Rapid. Tak proč ne tahle obluda. 

Odesláno (upraveno)

Mně se to líbí moc! Ne impulzivně, líbi se mi od začátku celá modelová linie Lexusu s rozšklebenejma hubama.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

No, mně se ten Lexus nelíbí, ale zase tak hnusný, aby byl i za 50 let zaškatulkován mezi nejošklivější auta historie, zase není. Je to o vkusu a tenhle styl mne neoslovuje, mimochodem mi to připomíná moderní McLareny...

Odesláno

Takže Václav Pech + Invelt + MINI kombinace končí...hmmm, na jednu stranu se mi Countryman líbil na tratích moc (obzvlášť když jsem ho měl), ale GT3, to bude ještě lepší. Jednou mě vezl ve standardním Countrymanu JCW a asi na to nezapomenu :D 

A ten Lexus v USA začíná ("začíná", jak má Lexus ve zvyku interiér "v hadru" to asi nebude) na 100 000 USD. A musím říct, že se mi líbí. Je sice možné, že se okouká, dokonce pravděpodobně, ale konečně japonci zase ukazují trošku lokty...

Odesláno

Ufff to je nádhera, čím dál tim víc se mi líbí spíš starší auta, mají takové to kouzlo, které už se z dnešních vytrácí.

post-25778-0-59992000-1453105367_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...