Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

já už to psal do statusu, ale pak to omylem smazal...první díl s uječeným Evansem mě nebavil a ani nemám chuť si pustit ten druhý. A tak trochu si myslím, že ať budou nové díly sebelepší, tak TG byl jen jeden, a to ten s původním triem. A jakékoliv nové díly mi budou připadat spíš jako parodie ve stylu TG America nebo Fifth Gear.

Upraveno uživatelem El Nano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já už to psal do statusu, ale pak to omylem smazal...první díl s uječeným Evansem mě nebavil a ani nemám chuť si pustit ten druhý. A tak trochu si myslím, že ať budou nové díly sebelepší, tak TG byl jen jeden, a to ten s původním triem. A jakékoliv nové díly mi budou připadat spíš jako parodie ve stylu TG America nebo Fifth Gear.

To si nemyslím. Je to zatím trochu křečoviitý, ale srovnáváme moderátorskou trojici, která si sedala 15 let s lidmi, kteří na tom dělají půl roku. A i když jsem velkým fandou původního TG, tak mě ten nový určitě neuráží. Důležité je si uvědomit, že Evans je v UK moderátorskou ikonou č.1. Jo a Fifth Gear není parodie na TG, ale pořad, který pokračoval v tom, jak dělali TG před Clarksonem.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

Uz jsem to psal i nekam do toho statusu. Evans je hroznej i kdyz se v tom druhym dile trochu uklidnil. Matt je takovej desne prkennej a je otazka, jestli mu jen nedela dobre Evans nebo je to tim, ze vsecko potrebuje mit napsany a pak si to zapamatuje a odrika. Nejvic mi z nich vsech sedi Chris Harris, kteryho sleduju uz nejakou dobu na yt.

Nicmene je to porad lepsi, nez autosalon a expert Pepa, takze to budu sledovat dal a zacnu se pomalu tesit na Grand Tour ;-)

Odkaz ke komentáři

Já to psal už minulej tejden na FB - nějak takhle:

Včera jsem si pustil nový Top Gear. Pokusil jsem se přistupovat k tomu nezaujatě, protože si umím představit, jak obtížné a nesnesitelné muselo být nastoupit do tohohle vlaku. Přesto jsem to ani ne v půlce vypnul.

Pominu fakt, že je mi Evans nesympatický. Dokážu překousnout i jistou strojenost a křečovitost účinkujících, protože rozumím tlaku, který nad nimi celou dobu je a bude. Jsem smířený i s tím, že Sabine zestárla a Harris v prvním díle vůbec nebyl, a LeBlancovi nějak hůř rozumím.

Co ale nepřekousnu, je fakt, že novej Top Gear je (nebo se snaží být) úplně stejnej jako ten starej! Myslel jsem si, že se něco změní, že původní obsahovej koncept bude překopán, změněn a proběhne jakákoli (byť ne inovační) transformační apokalypsa. A ono ne. Jen se vyměnil vnitřek, ale koncept, kamera a nápady - všechno je stejný. A to je největší škoda.

Včera jsem četl vtipnou glosu o tom, že nový TG lidi kritizují za to, co kritizovali i na tom původním ("too scripted"). Zrovna tohle mi až tak nevadilo, nová parta si musí "sednout" a přirozenost v interakcích přijde snad časem. Vadí mi ale, že BBC IMHO propásla šanci udělat ze zpomalujícího cirkusu něco nového, neotřelého, nebo aspoň omlazeného s jakoukoli změnou.

Teď už jen spoléhám na Chrise Harrise a Extra Gear. A budu doufat, že starý trojce nejeblo a The Gran Tour bude lepší. Třeba ve starym duchu, ale s fungující chemií 3 stárnoucích kámošů, co maj náturu 10letýho a k dispozici téměř cokoliv.

Včera jsem viděl dvojku a je to snesitelnější. Crew si sedne a ve finále je to stejně hlavně o autech a super kameře. Hardcore fanda ze mě nebude, ale sosat to budu asi dál.

Odkaz ke komentáři

Vcerejsi dil TG, byl dle meho zatim nejvydarenejsi. Zrzek nedostal moc prostoru a navic se zeblil. Chris Harris se konecne dostal ke slovu a Rory byl taky docela v pohode. Pokud to bude pokracovat v podobnem duchu, tak se na bude dat divat.

Odkaz ke komentáři

Včera jsme byli pozváni na malé posezení příznivců US aut a tak jsme skočili do Důry a vyrazili, tentokrát to dám sem a ne do obytných aut. Bylo to na zámku v Pardubicích, na nádvoří je kavárna, majitel je fanda amerik, podával se mj. vynikající tatarák, counry seak nebo pravé americké lívance s javorovým sirupem. K tomu domácí bezová limonáda, no strašná prasárna, hrozně jsem se přežral...

post-3283-0-96195700-1466148760_thumb.jpg

post-3283-0-86447000-1466148780_thumb.jpg

post-3283-0-84954800-1466148797_thumb.jpg

post-3283-0-57691400-1466148817_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

M3maniac - díky.

Liquid - v Rad Cafe je to myslím každý první čtvrtek v měníci, jednou jsem tam byl, ne s amerikou, ale i MX-¨5 se líbila:-) Tohle bylo posezení na zahrádce zámecké kavárny u 3.výročí jejího otevření. Kromě bývalého majitele Důry jsem nikoho neznal, ale rychle jsme to napravili, prima lidi a příjemná atmosféra. Akorát tam furt řvali pávi-áni...

Mimochodem, toho červeného Buicka + pár dalších si kluci vyhlídli v Americe, jeli tam, koupili je a projeli kus Států včetně legendární Route 66. Cestou vychytali největší mouchy a auta poslali domů... Také cesta jak přijít ke klasické americe...

post-3283-0-00842600-1466160246_thumb.jpg

post-3283-0-08696500-1466160266_thumb.jpg

post-3283-0-43836600-1466160366_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...