Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

V 17. 6. 2016 v 10:48, Ivan Lelák napsal:

M3maniac - díky.

Liquid - v Rad Cafe je to myslím každý první čtvrtek v měníci, jednou jsem tam byl, ne s amerikou, ale i MX-¨5 se líbila:-) Tohle bylo posezení na zahrádce zámecké kavárny u 3.výročí jejího otevření. Kromě bývalého majitele Důry jsem nikoho neznal, ale rychle jsme to napravili, prima lidi a příjemná atmosféra. Akorát tam furt řvali pávi-áni...

Mimochodem, toho červeného Buicka + pár dalších si kluci vyhlídli v Americe, jeli tam, koupili je a projeli kus Států včetně legendární Route 66. Cestou vychytali největší mouchy a auta poslali domů... Také cesta jak přijít ke klasické americe...

Ten Wildcut je parádní, dnes už ten dovoz starých aut z USA je složitý, homologace a úpravy auta je docela ojeb, možná jedině jako veterán, ale já bych do toho nešel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jagman

Sakra E-type to mi nedělej okolo roku 2008-9 sen mohl mít první serii neschnilou!! za 400tis potřebovala tak 200 to perfektního stavu dnes? Pokud bych ji nechal tak jak byla tak sem na 2mio cca

Odkaz ke komentáři

V 29. 6. 2016 v 9:09, Jagman napsal:

Sakra E-type to mi nedělej okolo roku 2008-9 sen mohl mít první serii neschnilou!! za 400tis potřebovala tak 200 to perfektního stavu dnes? Pokud bych ji nechal tak jak byla tak sem na 2mio cca

Světlé modré kabrio E-type teď jezdí po Varech :-) Pak tam má nějaký nadšenec takové to krásné coupe Jaguar odhadoval bych tak z roku 1980 +- :-)
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...