Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

V 4. 10. 2016 v 11:36, Mechac napsal:

Mimochodem nemá někdo zkušenost s tou zárukou na zapůjčení náhradního vozidla? Nepřipadá mi prostě fér, že půl roku staré auto bude stát v servise třeba 2 měsíce, ale náhradní auto mi půjčí jen na 5 dnů...je to fakt normální?

Já myslím, že nárok na náhradní auto (pokud nejde o libovůli prodejce nebo to nekryje Tvá pojistka) prostě za normálních okolností nemáš. Postupují dle opravy na záruku a nikde není psáno, že dostaneš náhradní auto. U Tvého nájezdu je to ovšem problém, který ale nemusí nikoho zajímat, je otázkou, jak se k tomu postaví konkrétní dealer. Ale automaticky Ti nárok na náhradní vozidlo nevzniká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 10. 2016 v 14:45, Lion napsal:

Proc by to mel jako cekat?

ja neviem, malo je takych pribehov? ja poznam troch osobne, toto je stvrty. mna to teda neprekvapuje. ale nasere to, to je bez debaty.

fakt je ze tie kilometre su ulet, omnoho horsie je, ze uz su ludia zmiereni s niecim ako "tak ta 100ka by este usla", ako spravne poznamenal nacelnik. je to sila, kam to automobilky dopracovali.

Odkaz ke komentáři

Instant: ja teda az tak velkou zkusenost nemam, vim o dvou 1.8, jedna 170 tkm, druha 130 tkm, 7st automat v pohode... Pak 3,6 ten ma 220 tkm a 2,0 110 tkm, oboje benzin sestikvalt a radi to v pohode... Neverim, ze to odchází ve 40 tkm bezne, zas tak spatny to snad neni a to auto ma jen 380 nm kroutak...

Odkaz ke komentáři

30 denní lhůta je na vyřízení reklamace ve vztahu ke spotřebiteli, tady je lhůta smluvní (tedy předpokládám, že je to auto k podnikání)...spíš by mne zajímalo, jestli už je jisté, že je rozbitá převodovka a pokud ano, proč by to teoreticky mělo trvat dva měsíce. Nárok na náhradu případné škody samozřejmě trvá, stejně jako nárok na uplatnění nákladů souvisejících s uplatněním práva z vady v rámci záruky.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

V 5. 10. 2016 v 20:46, Karussell napsal:
asi to moc brát vážně nejde,ale tak hnusný kola na té RS ......jak to tam mohli dát
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík
  V 4. 10. 2016 v 18:04, M3maniac napsal:

Takovy fehler v reklamě na La Ferrari bych nečekal :-) čas 1:25

Jakej fehler?? Dyť se tam 2x vidí ve vodraze jako že F1 (1:25, 1:36) a pak nakonec 1:59 v cílový rovince jako LaFerrari, dyť v tom je pointa celý tý reklamy.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...