Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno

Update k rozbité DSG u Golfu R. Už jezdím, vyřešeno v rámci záruky, pro info jsem se zeptal, na kolik to DSG vlastně vyjde, tak 109k bez DPH a bez práce ;) Překvapilo mě nakonec, jak rychle to vyřídili, na to jak strašili původně :-)

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 15:25, Mechac napsal:

Update k rozbité DSG u Golfu R. Už jezdím, vyřešeno v rámci záruky, pro info jsem se zeptal, na kolik to DSG vlastně vyjde, tak 109k bez DPH a bez práce ;) Překvapilo mě nakonec, jak rychle to vyřídili, na to jak strašili původně :-)

tak hlavne ze to jezdi...

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 15:25, Mechac napsal:

tak je super ze to je nakonec tak rychlé.....tak hodně km bez problémů hlavně
Odesláno

Ty DSG skříně jsou statisticky hrozný jebky. U nás ve flotile je jich spousta a správci tomu nemůžou přijít na jméno, protože minimálně jedno auto z pěti skončí na výměně převodovky v záruce anebo po dosažení 130-140 tisíc km.

--

A ještě dotaz do pléna, než zavolám na STK... Podle novejch pravidel STK atd. musí mít auto jakoukoli změnu proti výrobnímu stavu zapsanou v TP. Už jste někdo řešil technickou a třeba laděnej vejfuk, kterej má od výrobce ECE homologaci? Když jsem byl na technický v létě, neřešil frajer vůbec nic, ani folie na oknech (zadních) - prostě standardní průběh.

Odesláno
  V 11. 10. 2016 v 21:33, MadButcher napsal:

Parkuju u nakupaku jak potrebuju.. si s carami a obcas ani invalidy hlavu fakt nedelam.

V 12. 10. 2016 v 5:34, Papaya napsal:

Lidi jsou hovada..

Odesláno

Ještě jednou k tomu parkování... když má někdo auta rád, tak prostě postaví auto na dvě místa, na čtyři už je ozaj kokotina. Já se snažím jak několik členů už psalo dát to bud někde do rohu, nebo aspoň ke garáži na vozejky, nacouvám k tý budce 10cm těsně aby ten bouchač s felícii měl tolik místa aby pohodlně nastoupil. Sem tam se na to vyse... a dělám jakože lidi přece nebudou třískat do cizího auta a bum, je tam hned sekanec. Nejde to..., lidem je to lhostejné, né všem, ale pořád je tu spousta takových kterým je to úplně jedno, bud ma auto za 5 švestek a nebo firemku. Jestli někdo postaví pěkné auto na dvě místa a vedle je asi 300 dalších volných tak mě to nepohoršuje, co mě pohoršuje jsou frajírci na invalidech....

Jinak G je krásné, ale ty ceny....... nejvydělečnější gazík na světě :-)

Odesláno
  V 13. 10. 2016 v 7:06, M3maniac napsal:

Ještě jednou k tomu parkování... když má někdo auta rád, ..... ale pořád je tu spousta takových kterým je to úplně jedno, bud ma auto za 5 švestek a nebo firemku. 

Když je někdo kokot, tak i když se nalepíš na budku s vozejkama, tak to ten debil nalepí stejně i přes čáru na Tebe a pak se dere z auta a stejně Ti "dá tečku" do dveří.

Jinak k tomu co cituji - pokud má někdo auta rád, jako třeba já, tak i když budu mít plečku nebo firemku, tak nebudu z auta vystupovat, jak hovado, ale ohledupně. Upřímně řečeno, já to dělám vždycky i za cenu, že si při nastupování ušpiním hadry o své auto, nemám na to "broky" někomu ťuknout do auta, i kdyby tam stála dvacet let stará Felda, mám auta rád ... ale lidi jsou různí :) . Jinak se omlouvám za příspěvek sem do tohoto vlákna, je to fakt bizár to tu řešit, takže sorry. 

Odesláno

Jinak včera dost vzácnej úlovek na šumavě, švýcarskej důchodce nechtěl za boha prodat  :lol2: no do takovýho počasí bych ji netahal.... Jinak jsem s nim trochu pokecal, jak dlouho ji má atd... V roce 1992 ji koupil od sestry ( počítám za 8000 CHF , dnes tak 58000 CHF), ročně se ho ptá asi 100 lidí jestli by ji neprodal a uvnitř byl jeden vel´kej popelník no to kdyby jste viděli .... nicméně nádherný auto v nádherný barvě.

post-7459-0-96715900-1476344718_thumb.jpg

post-7459-0-66574500-1476344736_thumb.jpg

Odesláno
  V 12. 10. 2016 v 16:36, KFL napsal:

A ještě dotaz do pléna, než zavolám na STK... Podle novejch pravidel STK atd. musí mít auto jakoukoli změnu proti výrobnímu stavu zapsanou v TP. Už jste někdo řešil technickou a třeba laděnej vejfuk, kterej má od výrobce ECE homologaci? Když jsem byl na technický v létě, neřešil frajer vůbec nic, ani folie na oknech (zadních) - prostě standardní průběh.

Hele zkus to prvne normalne, dost mozna to projde, ale homologace neberou a chteji to v TP. Jednoho kolegu odtud vyhodili kvuli jinym naraznikum...

Ale porad jsou zpusoby jak to udelat :)

Odesláno
  V 13. 10. 2016 v 10:17, M3maniac napsal:

Bohužel to už dělaji delší dobu, 525d byla od roku 2010 do roku 2011 3litr pak uz udychany 2litr.... o level jinde. Jinak to nevypada špatně.

to ja vim, ale nerikal dvoulitru trilitr :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...