Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Vrátím se zas na chvilku k prvním stránkám tohoto vlákna.Za vozidlo snů považuje kdekdo kdeco,mě se třeba líbí nová GT40 od Fordu.Na běžný lítání s hlavou bez starostí se asi kromě 914 kloním k jakémukoliv Porschy.

Ale ten opak - ten dyzajnérskej odpad,tam jsou fakt hustý kusy.Multipla,Aztek,Rodius - to je opravdu hnus fialovej a teďka jsem si vzpomněl ještě na jeden výtvor.

Marcos Mantis M70

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Btw. co to ma ten gentleman na ruce?

Nejspíš má Tagy https://www.google.cz/search?q=CAN1010BA0821&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiy5JDZ-anUAhXjE5oKHWV8Am4Q_AUICigB&biw=1366&bih=648

Jinak video parádní 

Upraveno uživatelem blam
Odkaz ke komentáři

Ví někdo, proč má pootočenej otáčkoměr? Nechce se mi věřit, že u auta týhle klasy by to byl šlendrián.

Edit: od 1:00 napadá mě jen, aby měl ručičku otáček před červeným polem ve svislý poloze?

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři

Dnes jsem narazil na menší loď.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Vrátím se zas na chvilku k prvním stránkám tohoto vlákna.Za vozidlo snů považuje kdekdo kdeco,mě se třeba líbí nová GT40 od Fordu.Na běžný lítání s hlavou bez starostí se asi kromě 914 kloním k jakémukoliv Porschy.

Ale ten opak - ten dyzajnérskej odpad,tam jsou fakt hustý kusy.Multipla,Aztek,Rodius - to je opravdu hnus fialovej a teďka jsem si vzpomněl ještě na jeden výtvor.

Marcos Mantis M70

Tyhle výkřiky o Multiple mám fakt nejraději. No, hlavně, že oktávka s duplexen jede za 3 litry. Na běžný lítání ideál..

Odkaz ke komentáři

Dnes som zaparkoval vedla Multiply v obchodaku.

To auto je genialne v par veciach, skoda ze ostal ten dizajn nepochopeny.

Urcite to nie je dizajnersky odpad, dizajn moze byt aj o uzitocnosti nie len o klasickej krase.

Marcos Mantis M70

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...