Návštěvník Zmizík Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Me vomejou :-)Njn. Muzu tam dat az 8000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 http://brutal.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Třeba se to někomu bude hodithttps://www.sportovnivozy.cz/87903-mazda-mx-5-20-nd-revolution-to#zalozkaFoto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Duke650 moc pekný kúsok škoda že je tak ďaleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Vrátím se zas na chvilku k prvním stránkám tohoto vlákna.Za vozidlo snů považuje kdekdo kdeco,mě se třeba líbí nová GT40 od Fordu.Na běžný lítání s hlavou bez starostí se asi kromě 914 kloním k jakémukoliv Porschy.Ale ten opak - ten dyzajnérskej odpad,tam jsou fakt hustý kusy.Multipla,Aztek,Rodius - to je opravdu hnus fialovej a teďka jsem si vzpomněl ještě na jeden výtvor. Marcos Mantis M70 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Jen žes tu zmínil Multiplu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ten Marcos bych uvítal v garáži! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Chlapi, máte někdo zkušenost s auty, která mají keramické brzdy? Konkrétně mi jde o neodpruženou váhu. Měli jste možnost si projet jeden konkrétní model s keramikami a s ocelovými brzdami pro porovnání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Ten Marcos bych uvítal v garáži!https://www.tipcars.com/marcos-mantara/marcos-mantara-spyder-hard-top-37870822.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Uzasny video :-) Btw. co to ma ten gentleman na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Jen žes tu zmínil Multiplu...Tak ten inzerát je libovej.Směju se ještě teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 (upraveno) Btw. co to ma ten gentleman na ruce? Nejspíš má Tagy https://www.google.cz/search?q=CAN1010BA0821&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiy5JDZ-anUAhXjE5oKHWV8Am4Q_AUICigB&biw=1366&bih=648 Jinak video parádní Upraveno 6. června 2017 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 (upraveno) Ví někdo, proč má pootočenej otáčkoměr? Nechce se mi věřit, že u auta týhle klasy by to byl šlendrián. Edit: od 1:00 napadá mě jen, aby měl ručičku otáček před červeným polem ve svislý poloze? Upraveno 6. června 2017 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Závodní auta to tak měla často právě proto, aby jezdec nemusel číst, ale rovnou viděl - otáčkoměr je kolmo vzhůru = mám optimální otáčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Dnes jsem narazil na menší loď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Vrátím se zas na chvilku k prvním stránkám tohoto vlákna.Za vozidlo snů považuje kdekdo kdeco,mě se třeba líbí nová GT40 od Fordu.Na běžný lítání s hlavou bez starostí se asi kromě 914 kloním k jakémukoliv Porschy.Ale ten opak - ten dyzajnérskej odpad,tam jsou fakt hustý kusy.Multipla,Aztek,Rodius - to je opravdu hnus fialovej a teďka jsem si vzpomněl ještě na jeden výtvor. Marcos Mantis M70Tyhle výkřiky o Multiple mám fakt nejraději. No, hlavně, že oktávka s duplexen jede za 3 litry. Na běžný lítání ideál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Chlapi, kam vyrazit na okruh s vlastním autem? Ideálně někam, kde v jeden okamžik nevypustí na trať spolu s vámi další stovku lidí a potlučte se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Sosnová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 On si clovek moc nevybere... Most / Sosnová / Masarykův okruh Brno Taky bych se rad nekdy podival na okruh, ale nikdy jsem na nem nejel a tak mam trosku obavy, aby to nedopadlo nejak spatne Nevim tim padem co je nejlepsi napad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 Dnes som zaparkoval vedla Multiply v obchodaku.To auto je genialne v par veciach, skoda ze ostal ten dizajn nepochopeny.Urcite to nie je dizajnersky odpad, dizajn moze byt aj o uzitocnosti nie len o klasickej krase. Vrátím se zas na chvilku k prvním stránkám tohoto vlákna.Za vozidlo snů považuje kdekdo kdeco,mě se třeba líbí nová GT40 od Fordu.Na běžný lítání s hlavou bez starostí se asi kromě 914 kloním k jakémukoliv Porschy.Ale ten opak - ten dyzajnérskej odpad,tam jsou fakt hustý kusy.Multipla,Aztek,Rodius - to je opravdu hnus fialovej a teďka jsem si vzpomněl ještě na jeden výtvor. Marcos Mantis M70 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se