tedwine Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Ani k tomuto "peklu" Ale jinak Mercedesy miluju, přestože teď tedy jezdím v BMW Jezis 45 AMG no to fakt "peklo" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 A tak zase pekne je.. ved aj teba uputalo.. hlavny problem je ze sa to tvari drsne a je v tom 220-co je sice super motor ale inde..Mna uputalo lebo nechcelo uhnut z laveho pruhu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Nene, nerozkodoval. Ja citim stejne rozhorceni, jen jsem to chtel rozmelnit a nechtel jsem, aby se vsechny hromy a blesky svezly na AMG, kdyz u sousedu delaji podobne prasarny ..Andy, bez srandy.. ale vazne. KOHO ZAUJIMA AUDI? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Mna uputalo lebo nechcelo uhnut z laveho pruhu..Hehe pan je pretekar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Vo Forde Mondeo? To snad nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 A že aj takych je hoci toto by viac sedelo-jeden z detskych snov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Presne tohle i v te barve mela moje telocvikarka v Anglii. Krasna mlada baba. Uf. To byla na mou pubertalni dusi brutalni utok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Presne tohle i v te barve mela moje telocvikarka v Anglii. Krasna mlada baba. Uf. To byla na mou pubertalni dusi brutalni utok. Uplne si to viem predstavit , ako si to ustal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 (upraveno) Ustal jsem to casto a prijemne. Byl to rok 1992, internet se svou bohatou databazi v nedohlednu, chladna Anglie, cirkevni internatni skola, no bylo to zjeveni jak z jineho sveta. Upraveno 10. ledna 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Ustal jsem to casto a prijemne. Byl to rok 1992, internet se svou bohatou databazi v nedohlednu, chladna Anglie, cirkevni internatni skola, no bylo to zjeveni jak z jineho sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 A že aj takych je hoci toto by viac sedelo-jeden z detskych snov...No ja zrovna k takym nepatrim.. a ked uz zhavit tak nie za bieleho dna na BA obchvate a v aute s motorom mensim a slabsim ako ma moja motorka.. a este k tomu aj nafta.. blä Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Zdar, nová přítelkyně aktivně lyžuje, takže mě čeká ježdění do sněhu, což jako pražák moc nemiluju (max. tak drifty na parkovišti :-) ) ale jelikož auto nerad tlačím z příkopu, tak asi dojde na koupi mých prvních sněhových řetězů. Mohli byste mě nějaké doporučit? Nepočítám je nasazovat jindy než v totální krizi, no na druhou stranu, pokud je to něco, co vydrží léta (při nepoužívání), tak bych možná dal i něco jiného, než co mají v OBI, Tescu atd. Asi jde hlavně o rozměr, že? Aktuálně mám na zimáky 14ky plecháče a nějaký standardní pneu. Zvládnou ty řetězy, co bych koupil, že by pak šly třeba i na 15ky (16ky)? Pokud jo, klidně vezmu nějaké lepší (pokud to bude mít nějakou výhodu v lehčí montáži). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Zdar, nová přítelkyně aktivně lyžuje, takže mě čeká ježdění do sněhu, což jako pražák moc nemiluju (max. tak drifty na parkovišti :-) ) ale jelikož auto nerad tlačím z příkopu, tak asi dojde na koupi mých prvních sněhových řetězů. Mohli byste mě nějaké doporučit? Nepočítám je nasazovat jindy než v totální krizi, no na druhou stranu, pokud je to něco, co vydrží léta (při nepoužívání), tak bych možná dal i něco jiného, než co mají v OBI, Tescu atd.Asi jde hlavně o rozměr, že? Aktuálně mám na zimáky 14ky plecháče a nějaký standardní pneu. Zvládnou ty řetězy, co bych koupil, že by pak šly třeba i na 15ky (16ky)? Pokud jo, klidně vezmu nějaké lepší (pokud to bude mít nějakou výhodu v lehčí montáži).Retaz sa kupuje na kontretny rozmer, teda niekolko rozmerov. Napr. retaz na 205/55/R16 nemusi sediet na 215/55/R16.Ohladom vyberu - na Obi a spol sa vykasli, taka retaz nevydrzi ani par desiatok metrov. Za rozumny peniaz pozri (tusim cesku) firmu Pewag. Maju na stranke konfigurator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Pewag je rakouský, ale to je fuk - každopádně jejich výrobky jsou OK. Rozhodně platí info výše - levný řetěz = problém s nasazováním, nízká výdrž, riziko poškození auta.... Samozřejmě je třeba najít správný rozměr dle kola a nejlépe se samodotahovacím systémem. Jinak ja kromě nasazování (doporučuji nacvičit v klidu předem!) nutné během jízdy kontrolovat a dotahovat. Rozumím, že při použití jednou za rok uživatelé hledají nízkou cenu. Ale jde o věc, která se používá když je nejhůř = prostě musí fungovat dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Celkom ma zaujal inzerát v predajnom vlákne, Fobia 1.9TDI RS.Aké auto musí mať človek, aby chcel ako víkendovú hračku zrovna toto? Nejako mi to hlava neberie, neviem si predstaviť ako sa teším na víkend, že si sadnem do toho a pôjdem sa niekam povoziť. Hneď ma napadá minimálne 10 zábavnejších možností na víkend v tejto cene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Celkom ma zaujal inzerát v predajnom vlákne, Fobia 1.9TDI RS.Aké auto musí mať človek, aby chcel ako víkendovú hračku zrovna toto? Nejako mi to hlava neberie, neviem si predstaviť ako sa teším na víkend, že si sadnem do toho a pôjdem sa niekam povoziť. Hneď ma napadá minimálne 10 zábavnejších možností na víkend v tejto cene.asdf.JPG+1 Niektori maju na to zvlastny pohlad. Bratranec ma tiez Fabku RS 1.9 tdi uplne prvu s pol mega km. Tiez to povazuje sportove, zabavne vozidlo. Vzdy ked pride rec na auta, zargumentuje ze hocico silnejsie je zbytocne, clovek to nemoze na nasich cestach vyuzit ved vlastne ani ta Eresa sa neda.. Ked zacne rozimat ako sa minule ponahanal s Porsche a striasol sa ho, radsej opustam priestor, doslovne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Ze vam neni hanba toto sem tahat. 10x zdravas, 20x otcenas a mesiac zametate garaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Ja som tu kedysi davno tiez polozil dotaz, ci sa na bmw nafta dvojliter da sportovo jazdit :-)Ok, ok....zametat ale budem az v sobotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2018 Ze vam neni hanba toto sem tahat. 10x zdravas, 20x otcenas a mesiac zametate garaz.Nam nie je, to tym druzím.. 10 x nazdravie - poho, aj 20 20 x ocenas - no go, silne neveriacizametat garaz - no go, chodi umyvat teta, naco zametat ciste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se