M.K. Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 https://www.stream.cz/meziplyn/10024420-lexus-lc500 Docela se snažej, klucí japonský :-)
brownwld Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Nedavno jsem ho videl v Brne, moc se mi vzhledove libilo a hlavne ta atmosfericka V8 se dneska uz proste moc nevidi...
Lion Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 (upraveno) Kamarád dnes nakládal... Myslím že to patří sem... Podvozek Tiguan/Karoq/Ateca to bude chtít petrolheada Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2018 uživatelem Lion
JoyStick Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2018 Ať odloupne ten černej znak Supry na motoru. Najde tam VW
Frostie Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Kamarád dnes nakládal... Myslím že to patří sem... Podvozek Tiguan/Karoq/Ateca to bude chtít petrolheadaMáš kámoše u Hödla? Tam jsem 3 roky dělal...
Lion Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 Mám, kdy si tam dělal? Nebude tam dlouho tak +- 6-7 let
Frostie Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2018 (upraveno) Mám, kdy si tam dělal? Nebude tam dlouho tak +- 6-7 letTak to se přesně míjíme. Dělal jsem transport planning v Tongerenu - B a Schwertbergu (A), 2009-2011 Upraveno 12. dubna 2018 uživatelem Frostie
vicomt Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 Už se pomalu začínají vytahovat po zimě z garáží. Docela rarita, v ČR jsou asi 3kusy z 300 vyrobených. Ferrari 360 Modena Challenge Stradale. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Tak toho fakt muzu. Este vic teda ve tridvirku. To je pro me top.
Pavelpu27 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2018 Přátelé, výstava auto u Plzně se nezadržitelně blíží. Informace a mapku s příjezdy najdete na FB: https://www.facebook.com/events/152675222149357/Zároveň bych rád poslal všem, kdo přislíbili účast informační list, kam bych vás poprosil vyplnit údaje o vozidle. Ale protože nejdou SZ, ozvěte se mi, prosím, na ppucelik zav. seznam.cz. Zatím se mi ozval touto cestou jen KFL, za což mu uděluji pochvalu před nastoupenou jednotkou. Proto prosím i ostatní - chlapi, nenechte mě v tom!
Pavelpu27 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Přítelé Mechac, Dan010, VasekZ4, Brownwld, Bros, VWtyp1, ozvěte se mi, prosím, na ppucelik ZAV seznam.cz
Potkan Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Jsem vubec nevedel, ze ten Renault ma vlastni show roomy. Zajimalo by me, jak to bude jezdit. Nekde jsem slysel, ze tomu nasadili cenovku jako u Kajmana..
AndyAaron Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 Vide jsem na YT test od Rasto Chvaly a ten z toho byl nadsenej.
Frostie Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2018 (upraveno) Jsem vubec nevedel, ze ten Renault ma vlastni show roomy. Zajimalo by me, jak to bude jezdit. Nekde jsem slysel, ze tomu nasadili cenovku jako u Kajmana..V Německu pouze 11 Autohausů, které mají licenci tu 110 nabízet. Edit: Alpine Centre Berlin (Weißenseer Weg 32) ? Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung BerlinAlpine Centre Dresden (Am Galgenberg 41) ? Dresdener Auto AGAlpine Centre Düsseldorf (Höherweg 171) ? Autozentrum P&AAlpine Centre Frankfurt (Showroom: Orber Str. 4a1) ? Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung Frankfurt am MainAlpine Centre Hamburg (Behringstraße 128-134) ? Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung HamburgAlpine Centre Marburg (Neue Kasseler Straße 66) ? Autohaus Wahl Hessen / Niederlassung GnauAlpine Centre München (Frankfurter Ring 71) ? Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung MünchenAlpine Centre Köln (Weißhausstraße 1-5) Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung KölnAlpine Centre Ravensburg (Ravensburger Straße 13) ? Autohaus Arnegger, Zweigniederlassung Autohaus SehnerAlpine Centre Saarbrücken (Wiesenstraße 8) ? Auto Galerie SaarAlpine Centre Stuttgart (Sedanstraße 11-13) ? Autohaus von der Weppen Upraveno 18. dubna 2018 uživatelem Frostie
Pavelpu27 Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2018 Dva účastníci plánované výstavy už se potkali
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se