Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kamarád dnes nakládal... Myslím že to patří sem... Podvozek Tiguan/Karoq/Ateca to bude chtít petrolheada

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

Kamarád dnes nakládal... Myslím že to patří sem... Podvozek Tiguan/Karoq/Ateca to bude chtít petrolheada

Máš kámoše u Hödla? Tam jsem 3 roky dělal...

Odesláno (upraveno)

Mám, kdy si tam dělal? Nebude tam dlouho tak +- 6-7 let

Tak to se přesně míjíme. Dělal jsem transport planning v Tongerenu - B a Schwertbergu (A), 2009-2011

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Už se pomalu začínají vytahovat po zimě z garáží. Docela rarita, v ČR jsou asi 3kusy z 300 vyrobených. Ferrari 360 Modena Challenge Stradale.

Odesláno

Přátelé, výstava auto u Plzně se nezadržitelně blíží. Informace a mapku s příjezdy najdete na FB: https://www.facebook.com/events/152675222149357/

Zároveň bych rád poslal všem, kdo přislíbili účast informační list, kam bych vás poprosil vyplnit údaje o vozidle. Ale protože nejdou SZ, ozvěte se mi, prosím, na ppucelik zav. seznam.cz. Zatím se mi ozval touto cestou jen KFL, za což mu uděluji pochvalu před nastoupenou jednotkou. Proto prosím i ostatní - chlapi, nenechte mě v tom!

30708105_376455696164992_103062469026512

Odesláno

Jsem vubec nevedel, ze ten Renault ma vlastni show roomy. Zajimalo by me, jak to bude jezdit. Nekde jsem slysel, ze tomu nasadili cenovku jako u Kajmana..

e815297b4ec0920a34d20ad84a7886c7.jpg

Odesláno (upraveno)

Jsem vubec nevedel, ze ten Renault ma vlastni show roomy. Zajimalo by me, jak to bude jezdit. Nekde jsem slysel, ze tomu nasadili cenovku jako u Kajmana..

V Německu pouze 11 Autohausů, které mají licenci tu 110 nabízet.

Edit:

Alpine Centre Berlin (Weißenseer Weg 32) ? Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung Berlin

Alpine Centre Dresden (Am Galgenberg 41) ? Dresdener Auto AG

Alpine Centre Düsseldorf (Höherweg 171) ? Autozentrum P&A

Alpine Centre Frankfurt (Showroom: Orber Str. 4a1) ? Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung Frankfurt am Main

Alpine Centre Hamburg (Behringstraße 128-134) ? Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung Hamburg

Alpine Centre Marburg (Neue Kasseler Straße 66) ? Autohaus Wahl Hessen / Niederlassung Gnau

Alpine Centre München (Frankfurter Ring 71) ? Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung München

Alpine Centre Köln (Weißhausstraße 1-5) Renault Retail Group Deutschland / Niederlassung Köln

Alpine Centre Ravensburg (Ravensburger Straße 13) ? Autohaus Arnegger, Zweigniederlassung Autohaus Sehner

Alpine Centre Saarbrücken (Wiesenstraße 8) ? Auto Galerie Saar

Alpine Centre Stuttgart (Sedanstraße 11-13) ? Autohaus von der Weppen

Upraveno uživatelem Frostie

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...