Pavelpu27 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Ono ani to od Finance nebude bezproblémový. Sám Polák zmiňuje korozi a tyhle auta bývají dost sežraný. Problém je, že když to chceš udělat dobře, stojí to balík a nakonec to opravený auto nebude mít takovou hodnotu, kterou do toho nasypeš. Asi jsem na nějakou dobu vyléčenej. To včerejší byla Praha, na fotkách super, celkem zajímavá historie, ale.....původní majitel (asi) už dělal nějaké opravy zkorodovaných částí a dělal je fakt špatně, takže to auto je dneska v horším stavu, než kdyby se na to vykašlal. Lak je při bližším pohledu děsnej, koberce v interiéru vlhký a smrdí. Neříkám, že se to nedá udělat, ale když to budeš chtít udělat pořádně, nasypeš do toho lehce 350-400k plus stovky hodin práce. To auto po opravě bude mít cenu max. 550-600k, takže bys to musel koupit do 150k, což je třetina toho, co požaduje prodejce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Jako resit rentabilitu u renovace veteranu/youngtimeru je sazka do loterie.. Nicmene obecny pravidlo pro uchovani hodnoty zni - radsi dve dvere, jak ctyri, a radsi bez strechy, nez kupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Obecně jo, ale zrovna šestku (i to XJS-o) bych raději hard kupé, kdy lépe vyniknou křivky. Tu US verzi jsem nadhodil právě kvůli stavu bez koroze, jinak bych se podobným youngem raději nezabýval. Jen škoda toho automatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Jo a na YT miluju videa, kdy chlapi vycuknou z hlíny káru prorostlou křovím skrz naskrz, co se třicet let nehla, odtáhnou jí na dílnu, rozhází do šroubu a začnou s vyvařováním. Kolikrát spíš znovuvýrobou. Právě proto bych si hnilobu nikdy nekoupil, na renovaci v téhle kvalitě bych neměl zdroje a nějaký flikování napůl nemá skutečnou cenu. hezkej trenažer: https://www.youtube.com/watch?v=hzSPMq9ejeA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 635csi jsou shnily snad vsechny a karosarskych dilu uz moc neni. Obcas se objevi nejaky reimport EU verze z ameriky, ty jsou zeravy min. Verze pro ameriku vznikla pozdeji, je tezsi diky vybave a ma orezany vykon, zezacatku se do USA vozily individualne evropsky verze. Nebo se podivat po M6, americka verze, sice tezky auto, ale vyssi vykon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Tak všechny asi shnilý nebudou, ale je potřeba to pořádně hledat a kouknul bych se v Belgii, nebo v Holandsku. Německý bohužel často podléhaly tunerským zásahům. Je jasné, že EU auto bude cenější, ale Ameriky bych se v tomhle případě nebál. Váhový rozdíl není velký a zas to má hezčí boxík mězi sedačkama. M635CSi (v US a Jap značené M6) jsou sice jistější z pohledu investice, ale i o hodně dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 M6 a M635CSI mají jiný motor, není to odlišný značení stejnýho auta. Jinak souhlas, když se hledá, dá se najít pěkný auto a je na osobním vkusu která verze to bude. U pěknýho auta bych zkousnul i ty neskutečně dlouhý nárazníky z verze L6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Pavelpu27: zkus tuhle, jestli si na ni jeste nebyl https://auto.bazos.cz/inzerat/99378452/BMW-635-CSi-manual-recaro-TOP.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Pavelpu27: zkus tuhle, jestli si na ni jeste nebyl https://auto.bazos.cz/inzerat/99378452/BMW-635-CSi-manual-recaro-TOP.phpEhm.... tam jsem právě byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Dostals Mixit? Tohle je trochu přechválený auto, fotky lepší než skutečnost. A nemá klimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Dostals Mixit? Tohle je trochu přechválený auto, fotky lepší než skutečnost. A nemá klimuJak jsem psal výše, to auto je naprosto tragický. První pohled celkem ok, ale když jdeš do detailu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak třeba mě tohle vůbec nebere, i když na zastrčení do garáže . . . Co si na tyhle účely sehnat Nisssan 300ZX třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Pavelpu27: zkus tuhle, jestli si na ni jeste nebyl https://auto.bazos.cz/inzerat/99378452/BMW-635-CSi-manual-recaro-TOP.phpTo ses měl zeptat, taky jsem tam před casem byl, to je šrot šrot a srot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Chlapi, zajímavý je, jak se tady shodnete, že je to šrot, ale frajer to tam vychvaluje do nebes ... tady už člověk na seriozního prodejce nenarazí, to mě v tom našem rybníčku pěkně štve. Všechno v popisu super a pak problém, člověk kolikrát ztratí den času ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 (upraveno) To ses měl zeptat, taky jsem tam před casem byl, to je šrot šrot a srotMěl jsem se zaptat napřímo. Moje chyba. U toho auta je třeba zajímavý, že mu uhnilo palivové vedení a má tam natažený hadičky vedle toho původního Upraveno 8. března 2019 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Tak třeba mě tohle vůbec nebere, i když na zastrčení do garáže . . . Co si na tyhle účely sehnat Nisssan 300ZX třeba?Spíš 240, ale asi jo, možná se kouknu po něčem jiném. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Chlapi, zajímavý je, jak se tady shodnete, že je to šrot, ale frajer to tam vychvaluje do nebes ... tady už člověk na seriozního prodejce nenarazí, to mě v tom našem rybníčku pěkně štve. Všechno v popisu super a pak problém, člověk kolikrát ztratí den času ...Bohužel fakt častej jev, kurva sloník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Spíš 240, ale asi jo, možná se kouknu po něčem jiném.240SX jsem měl, červený. Sedíš nad asfaltem a jelo to skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Hlavně bokem, když už teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 No, dojížděl jsem tenkrát do práce do Jeseníků na kopec, ty zatáčky nahoru a dolů s tím byly moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se