Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Ono ani to od Finance nebude bezproblémový. Sám Polák zmiňuje korozi a tyhle auta bývají dost sežraný. Problém je, že když to chceš udělat dobře, stojí to balík a nakonec to opravený auto nebude mít takovou hodnotu, kterou do toho nasypeš. Asi jsem na nějakou dobu vyléčenej. To včerejší byla Praha, na fotkách super, celkem zajímavá historie, ale.....původní majitel (asi) už dělal nějaké opravy zkorodovaných částí a dělal je fakt špatně, takže to auto je dneska v horším stavu, než kdyby se na to vykašlal. Lak je při bližším pohledu děsnej, koberce v interiéru vlhký a smrdí. Neříkám, že se to nedá udělat, ale když to budeš chtít udělat pořádně, nasypeš do toho lehce 350-400k plus stovky hodin práce. To auto po opravě bude mít cenu max. 550-600k, takže bys to musel koupit do 150k, což je třetina toho, co požaduje prodejce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo a na YT miluju videa, kdy chlapi vycuknou z hlíny káru prorostlou křovím skrz naskrz, co se třicet let nehla, odtáhnou jí na dílnu, rozhází do šroubu a začnou s vyvařováním. Kolikrát spíš znovuvýrobou. Právě proto bych si hnilobu nikdy nekoupil, na renovaci v téhle kvalitě bych neměl zdroje a nějaký flikování napůl nemá skutečnou cenu. 

hezkej trenažer: https://www.youtube.com/watch?v=hzSPMq9ejeA

Odkaz ke komentáři

635csi jsou shnily snad vsechny a karosarskych dilu uz moc neni. Obcas se objevi nejaky reimport EU verze z ameriky, ty jsou zeravy min. Verze pro ameriku vznikla pozdeji, je tezsi diky vybave a ma orezany vykon, zezacatku se do USA vozily individualne evropsky verze. Nebo se podivat po M6, americka verze, sice tezky auto, ale vyssi vykon.

Odkaz ke komentáři

Tak všechny asi shnilý nebudou, ale je potřeba to pořádně hledat a kouknul bych se v Belgii, nebo v Holandsku. Německý bohužel často podléhaly tunerským zásahům. Je jasné, že EU auto bude cenější, ale Ameriky bych se v tomhle případě nebál. Váhový rozdíl není velký a zas to má hezčí boxík mězi sedačkama. M635CSi (v US a Jap značené M6) jsou sice jistější z pohledu investice, ale i o hodně dražší.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, zajímavý je, jak se tady shodnete, že je to šrot, ale frajer to tam vychvaluje do nebes ... tady už člověk na seriozního prodejce nenarazí, to mě v tom našem rybníčku pěkně štve. Všechno v popisu super a pak problém, člověk kolikrát ztratí den času ...

Odkaz ke komentáři

To ses měl zeptat, taky jsem tam před casem byl, to je šrot šrot a srot

Měl jsem se zaptat napřímo. Moje chyba. U toho auta je třeba zajímavý, že mu uhnilo palivové vedení a má tam natažený hadičky vedle toho původního :frusty:

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

Chlapi, zajímavý je, jak se tady shodnete, že je to šrot, ale frajer to tam vychvaluje do nebes ... tady už člověk na seriozního prodejce nenarazí, to mě v tom našem rybníčku pěkně štve. Všechno v popisu super a pak problém, člověk kolikrát ztratí den času ...

Bohužel fakt častej jev, kurva sloník.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...