PetrSefl Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března před 8 hodinami, vicomt napsal: Chtěl jsem Sportline ke 190,která je také… S cenou je to dost úlet,zvlášť když chceš EU verzi a šestiválec…no ale když to mít musíš,tak musíš Kromě El.sedaček je to na tu dobu v plný výbavě,možná ještě automatic klima tam mohla být… Máme i stejné origo koberce “do špatného počasí” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března (upraveno) před 11 hodinami, DavidLC napsal: To MB je nadherný, asi taxík , ale vážně, nadherná kombinace, to je US, brzdovka na kufru ? Já měl vysněnou Ivory / Palomino kombinaci, díky té jsem to auto koupil. Ano, koupil jsem kvůli toho druhou R107 280SL bez motoru a vyměnil nárazníky, světla, budíky s km/h, zadní podnárazník, prostě vše na EU verzi. Zůstala jen ta třetí brzdovka. Upraveno 11. března uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března (upraveno) před 12 hodinami, TLD napsal: Je to jak rikas. Me 900 a 9-3 uz byl z ery GM. Ale porad to byl sob a jejich motorem. Prvni kupatko sem kupoval jeste u Hodosiho ve Wallicaru na Lhotce. Byl po doktorovi z Liberce. Super stav. Tenkrat sem vedel prd s veril ze ofiko salon nekeca. Hodosiho nebudu komentovat. Nastesti sem se dostal k panu Lebruskovi a ten to dal do kupy. nejake foto zkusim pohledat. Ja mel kasicku a hledal neco jako mas Ty,bez strechy. Chtel sem bez turba. Ja vim. Saab bez turba... ale pak tak netrpi prevodovka. A nebo jeste bylo ve hre volvo 240polar. Jenze s plosnym prichodem e10 sem se rozhodl,ze stare auto nechci a koupil noveho japonce. Ty mam taky rad. to kupe je bozi Jj, tak to už byla NG, generace. Ony ty motory už bohužel jsou spíše GM, než Saab, viz kazety zapalování apod. Wallicar, to bylo tak 15-20 let zpět, ne? Poslední pozůstatek je Suchomel, který dodnes dělá Saaby, mimochodem Rodenovi stejné cabrio jako mám já, akorát ho má víc jeté a nemá Aero paket. Já u Suchomela nikdy nebyl, je z druheho konce republiky, jen mám zkušenost s Pavlem Kučerou a to je podvodník, nechal mě jet 900km tam a zpět a na místě mi řekl, ze je to 900 Turbo coupe je na papírech nějakého 5ti dvéře, ať to neřeším, ukázal mi prevařené VIN, že na STK u nich v pohodě (Kadaň - Tušimice) tak jsem ho na té benzínce málem uškrtil a jel domů. Jestě jsem se ptal, jestli nemá to původni VIN, že by se to dalo na veterány, ale nechápal na co I kdyz je to už Opel, první 9-3 Aero 151kw, jsem vždy chtěl a málem koupil, vypadá s tím oplastovaním suprově. Nikdy jsem v tom teda nejel, ale líbila se mi. Přitom by to bylo asi nejlevnější auto, co jsem měl, nebo kdy chtěl. Tady dobové foto z Wallicaru (Svěrák se synem zbožnovali Saaby, dnes jezdí co vím Éčkem w211 a Bolek, Csákova, atd). a Roden se svym Saabem, měl ještě coupe, ale špatně vyvařené, mél jsem ho kupovat.. Upraveno 11. března uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 11. března Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března (upraveno) před 12 hodinami, TLD napsal: Je to jak rikas. Me 900 a 9-3 uz byl z ery GM. Ale porad to byl sob a jejich motorem. Prvni kupatko sem kupoval jeste u Hodosiho ve Wallicaru na Lhotce. Byl po doktorovi z Liberce. Super stav. Tenkrat sem vedel prd s veril ze ofiko salon nekeca. Hodosiho nebudu komentovat. Nastesti sem se dostal k panu Lebruskovi a ten to dal do kupy. nejake foto zkusim pohledat. Ja mel kasicku a hledal neco jako mas Ty,bez strechy. Chtel sem bez turba. Ja vim. Saab bez turba... ale pak tak netrpi prevodovka. A nebo jeste bylo ve hre volvo 240polar. Jenze s plosnym prichodem e10 sem se rozhodl,ze stare auto nechci a koupil noveho japonce. Ty mam taky rad. to kupe je bozi Na fotky rád kouknu, když najdeš.. pro Saaby mám slabost. Já JPN auto nikdy neměl ale mam rád Toyotu Landcruiser (a derivát v podobě Lexusu), Mazdu Mx5 apod, několik jsem jich řídil. Já na denní ježdění mam Bmw 840i grancoupe, Porsche Macan GTS a Multivana s markýzou, kemping úpravou a držákem na 4 kola . A ze starých krámů mám ještě Jaguar XJ6 sport v british racing green, Bmw Z3 2.8 coupe, Bmw M3 e46 v manuálu, Alpinu B6 4.4 kompresor (jednu ze 116ks), Mini poslední klasické Mpi 1997, starý Mini Clubman z roku 1980, pak 2x Saaby a 2x MB SL. Měl jsem ještě hromadu starých žraloků a e30 od Bmw, několik Mercedesů a nějaké sportovnější auta, ale to už jsem prodal.. Upraveno 11. března uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března Já přešel na mouchu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 12. března Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března před 26 minutami, CEGY napsal: Já přešel na mouchu.. Ty Brabusy jsem měl na CL55 amg.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března V 11. 3. 2024 v 22:44, PetrSefl napsal: Já měl vysněnou Ivory / Palomino kombinaci, díky té jsem to auto koupil. Ano, koupil jsem kvůli toho druhou R107 280SL bez motoru a vyměnil nárazníky, světla, budíky s km/h, zadní podnárazník, prostě vše na EU verzi. Zůstala jen ta třetí brzdovka. Aha, pěkný K tomu Saabu, hlásím se do klubu, ale měl jsem ho jen krátce, tím jsem kapitolu kabrioletů zavřel Mě to prostě nic neříká a vlastně nevyhovuje, teď už vůbec.... Ale každý dle svého Máš to pěkný, já to střídal, když to bylo skoro běžně v provozu, MB 123, 124, 126 a tak různě, ale sběratelství mě nepostihlo. A u pár kousků mě to mrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 15. března Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března V 13. 3. 2024 v 16:10, DavidLC napsal: Aha, pěkný K tomu Saabu, hlásím se do klubu, ale měl jsem ho jen krátce, tím jsem kapitolu kabrioletů zavřel Mě to prostě nic neříká a vlastně nevyhovuje, teď už vůbec.... Ale každý dle svého Máš to pěkný, já to střídal, když to bylo skoro běžně v provozu, MB 123, 124, 126 a tak různě, ale sběratelství mě nepostihlo. A u pár kousků mě to mrzí Děkuji a chápu, já na Saabu ani nepotřebuji sundávat střechu, jezdím v kabrioletech 20 let, od 18ti roků, je to tak 2-5x do roka max. Líbí se mi se zavřenou střechou a užívám si to pohodlí, které auto v tom stavu poskytuje. Střechu jsem nechal přešít, původní byla ok, dokonce těsnila, ale nové modré plátno prostě vypadá jinak, v reálu úžasně. Mě mrzí skoro každé auto, které jsem prodal, ale kdybych si je všechny nechal, kěl bych dnes přes 100 aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Olej a filtry vymeneny, teplota/pocasi super a sterk z okraju silnic je uz taky pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března před 2 minutami, brownwld napsal: Olej a filtry vymeneny, teplota/pocasi super a sterk z okraju silnic je uz taky pryc Pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Jaro v plném proudu, tak je třeba pohnout s renovací nového kusu. Revize elektro je v plném proudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března Co rikate na novej GR Yaris? Uz je venku i CZ cenik.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března před 1 hodinou, brownwld napsal: Co rikate na novej GR Yaris? Uz je venku i CZ cenik.... Ja budu nahrazovat. Tri roky s nim mi nestacily, pro me neni lepsi soucasne auto, se kterym se da sypat, cestovat a jezdit daily zaroven. Celorocni vyuziti, a navic - cim horsi pocasi, tim vetsi zabava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 19. března Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března (upraveno) V 16. 3. 2024 v 20:32, Vítek75 napsal: Jaro v plném proudu, tak je třeba pohnout s renovací nového kusu. Revize elektro je v plném proudu Lotus Elan r. 71 nebo 72? Pěkný sporťáček . Upraveno 19. března uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března V 16. 3. 2024 v 11:31, brownwld napsal: Olej a filtry vymeneny, teplota/pocasi super a sterk z okraju silnic je uz taky pryc Měl jsem R8 s R-tronicem 2015-2021, 58tkm, koupil jsem si ji před 30. narozeninami, černou Phantom, oranžovou kůží, alcantara stropem, 3x carbonem (včetně motoru, boky, interiér), hudba B&O. Budu vždy vzpomínat s láskou, jela nádherně. Po letech už to ale nebylo ono, plus jsem tenkrát koupil M4 a to jaký měl zátah ten motor, tak mi to začínalo připadat slabé.. jak R8, tak M4 pak šly někdy kolem roku 2021 do Francie (R8 měla kolem 70tis km) a nechal jsem si M3 e46 v manuálu, Phoenixgelb a dalších několik aut. Měl jsem ještě jednu, M3, stejnou barvu, akorát smg převodovku, ta šla do Slaného. Zvažuji časem 911, možná něco od F, nebo něco podobného, ale mám 13 aut a nemám teď na žádné další drahé náladu, ale jak se znám, tak se to zase změní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března před 18 hodinami, milomac napsal: Lotus Elan r. 71 nebo 72? Pěkný sporťáček . Je to rok 72, skvělý odhad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března PetrSefl : Zdravím klubáka z BMW fóra Alois že? S takovou sbírkou nikdo na světě být nemůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 10 hodinami, Spongebob napsal: PetrSefl : Zdravím klubáka z BMW fóra Alois že? S takovou sbírkou nikdo na světě být nemůže. Ano, je to tak taky zdravím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března Výběr auta na Velikonoce je jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 27. března Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března V té stříbrné, na originál půlměsících vypadá suprově.. přimlouvám se za nalakování předního nárazníku do originál odstínu jako je zbytek plastů a koupi plastových podběhů.. pak bude top… já na žehličce taky musím nalakovat zadní nárzaník, ťukl mě na parkovišti před lety na asi 0,5cm nějaký ….. díky štětečku není to moc vidět, ale ja to vidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se