Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Nedavno mi velky usmev 🫠 vyrobila moja takmer 3,5-tonova turbo raketova rodinna maringotka (4 dospely, 2 deti, kocik, velky nakup). Ked som po vyjazde na dialnicu chcel ist hned predbehnut Teslu 3 co sa flakala predo mnou, asi som sa nejak dotkol jej ega, lebo prudko vyrazila, zrejme v (naivnej) predstave, ze mi zmizne na horizonte. Ked mi, bliziac sa k svojmu Vmax, okolo 230-240 stale zavadzala pred nosom a uz som sa chystal prefrcat okolo a zakyvat jej vyfukmi, ma bohuzial zastavil obmedzovac rychlosti zo sedadla spolujazdca ☹️.

20240619_121325.thumb.jpg.664d23c63131ee77e118ad4f846a77c5.jpg

Disclaimer: nebolo to samozrejme na uzemi SR ani CR 😉.

Upraveno uživatelem bluman
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 hours ago, safi said:

Velké SUV s V8 a dvěma turby má svoje krásné marnotratné kouzlo 🙂

Ano diky 🙂, i ked nie som moc fanuskom SUV, ale toto ma vysoko prakticky uzitok pre rodinne vozenie a stale potesi i srdce petrolheada - 800Nm vie vycarit usmev na tvari 😋. Nebyt ale potreby tych 7 miest, tak sa vozime na niecom podstane nizsom.

3 hours ago, safi said:

Pamatuju na doby, kdy se dalo v ČR vcelku bez většího rizika jezdit po dálnici běžně 200. 

Jj, pamatam 🫠, tak pred 15-20 rokmi, slo to dokonca i na D1 😆. To som daval Bratislava - Praha pod 2h a pod 180 na dialnici ani nejazdil 🙊🙈 (to je snad uz premlcane 😁), Dnes uz jazdim celkom umravnene, uz to vlastne ani moc inak nejde. Uz ani na tych autobahnoch to nie je co to byvalo ☹️.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Motor z Viperu byl v Dodge RAM SRT-10

Odkaz ke komentáři

Jen pouhý konzument 🖐️😀 Ale k věci, nevlastnil jsem, pouze se vozil. Je to už dávno, známý přihlašoval US auta pro Impextu a podobné prodejce a občas měl něco u baráku, tak se stavil a jeli jsme se projet. Celkem fajn zážitky.

Odkaz ke komentáři

23 hours ago, bluman said:

Nedavno mi velky usmev 🫠 vyrobila moja takmer 3,5-tonova turbo raketova rodinna maringotka (4 dospely, 2 deti, kocik, velky nakup). Ked som po vyjazde na dialnicu chcel ist hned predbehnut Teslu 3 co sa flakala predo mnou, asi som sa nejak dotkol jej ega, lebo prudko vyrazila, zrejme v (naivnej) predstave, ze mi zmizne na horizonte. Ked mi, bliziac sa k svojmu Vmax, okolo 230-240 stale zavadzala pred nosom a uz som sa chystal prefrcat okolo a zakyvat jej vyfukmi, ma bohuzial zastavil obmedzovac rychlosti zo sedadla spolujazdca ☹️.

20240619_121325.thumb.jpg.664d23c63131ee77e118ad4f846a77c5.jpg

Disclaimer: nebolo to samozrejme na uzemi SR ani CR 😉.

som netusil ze 16 rocni uz mozu take velke auto soferovat..

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

14 hours ago, instant said:

som netusil ze 16 rocni uz mozu take velke auto soferovat..

Vek je len cislo, niekto je duchom mlady cely zivot 😉. Alebo zeby to bola ta druha puberta po 50-ke? 🤣

Ale vazne.. Ano, rad jazdim rychlo, jazdieval som rychlo, velmi rychlo.. (je to uz davno, ako som pisal vyssie). Ale nikdy nie riskantne ci nebezpecne. A uz vobec nie arogantne ci bezohladne voci ostatnym.

Ak narazas na to, ze som to mozno trochu prehnane kvetnato opisal, sme tu predsa pre zabavu, radost z jazdy a nadsenie z aut (vacsinou teda silnych a rychlych), nie? Alebo chapem pojem "Petrolhead" nespravne?

Odkaz ke komentáři

Vek je len cislo, niekto je duchom mlady cely zivot . Alebo zeby to bola ta druha puberta po 50-ke? 
Ale vazne.. Ano, rad jazdim rychlo, jazdieval som rychlo, velmi rychlo.. (je to uz davno, ako som pisal vyssie). Ale nikdy nie riskantne ci nebezpecne. A uz vobec nie arogantne ci bezohladne voci ostatnym.
Ak narazas na to, ze som to mozno trochu prehnane kvetnato opisal, sme tu predsa pre zabavu, radost z jazdy a nadsenie z aut (vacsinou teda silnych a rychlych), nie? Alebo chapem pojem "Petrolhead" nespravne?

S šesti lidmi na palubě, z toho dvěmi dětmi jet 240 je podle mě pěkná capina. "nikdy nie riskantne ci nebezpecne" my ass! A to i ve vlákně Petrolhead.
Odkaz ke komentáři

Myslim, že jet (např. v Německu) po prázdný dálnici 200+ v autě, který je na to konstruovaný, není nic závadnýho, bez ohledu na to, kdo ti v něm sedí (pokud tedy nemá nějakou obavu či fobii, tu je třeba respektovat). Moji kluci to milujou a nejvíc juchali, když jsme jeli 267 v RS3 a ujeli @hopa26.

Dieselovej Passat a 220 tolik radosti nevyvolal. Zvlášť proto, že tu rychlost nebyl schopnej držet ve stoupání.

Odkaz ke komentáři

V Nemecku na dialnici s Oktavkou uz nad 160 som mal pocit, ze mi chce vzlietnut zadok a nemal som z toho dobry pocit. Ta Alpina je stavana na 300, pri 250 sedi lepsie ako ta Oktavka pri 150 a dala by sa soferovat "dvoma prstami". Samozrejme aj tak volant drzim pevne oboma rukami a noha sla dolu z plynu, ako som si uvedomil kolko cez 200 tam mam. Trochu som sa za tou Teslou pozabudol, bezne tak s takou osadkou rozhodne nejazdim. Ale byt sam v aute asi by bol scenar pokracoval tak ako som pisal 😉

@KFL :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...