Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

Tohle auto nemá moc chybu. Je mi jasné, že je to finančně náročná milenka, ale zase má klasu, jak cyp. Já bych snil o předchozí generaci v tmavě modré metalíze s bílou kůží, to jsou má mládenecká léta nad časopisy na škole v Anglii. Ale u mě zůstane u pěkných přání a ty to žiješ. Kudos!

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

37 minutes ago, AndyAaron said:

tohle je vrchol znacky v nejcistsi podobe.

Pod to sa podpisem aj ja 👍. Za mna urcite najkrajsia 5-ka a silny kandidat na top BMW ever.

A ta zelena je bozia 👌, aky to ma presny nazov ta farba?

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, bluman napsal:

Pod to sa podpisem aj ja 👍. Za mna urcite najkrajsia 5-ka a silny kandidat na top BMW ever.

starena je cerna, jak ta vdova 👌🙃

• Like 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

Ten je naprosto boží!

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

10 hours ago, Hasňa said:

Tohle auto nemá moc chybu. Je mi jasné, že je to finančně náročná milenka, ale zase má klasu, jak cyp. Já bych snil o předchozí generaci v tmavě modré metalíze s bílou kůží, to jsou má mládenecká léta nad časopisy na škole v Anglii. Ale u mě zůstane u pěkných přání a ty to žiješ. Kudos!

Milenka je to hodná, věrná a finančně už dneska zase tak náročná není. Kilák sice pořád vyjde na cca 40 Kč v nákladech, ale je to spíš o tom, že málo jezdím :D. Letos se dělal jen olej, filtry, brzdovka, chladičovka a olej v diffu. Plus každoroční refresh kastle keramikou atd. Mechanik se vždycky směje, že vylejvám po roce z motoru čistej med, kterej má najeto 700 km, ale já už jsem holt takovej :D.

Auto jsem si stáhnul z Prahy k sobě na Vysočinu, takže myslím, že se na silnici dostane častěji, než když stála schovaná v Praze. Tam se vrátí třeba zase až na podzim, pěkně do suchejch a klimaticky stabilních garáží :).

A ano, E34 je klasa taky, ale ta je na udržení ve formě ještě náročnější - především kvůli dostupnosti dílů. Ono už ani u tý E39 to není žádná slast (olejový pumpy, kola, zrcátka... začíná to docházet).

10 hours ago, bluman said:

Auto je černý, jak psal Murphy. Barvy jsou jeblý kvůli úpravě fotky. Jinak E39 M5 zelená barva je Oxford green. Těch je obecně velmi málo. Jednu u nás má třeba Muldix a vím, že bejvala jedna na prodej cca 8 let zpátky s dřevěnym dekorem a bílou kůží.

9 hours ago, Americkej said:

A KFL máš kliku, že jak Ti pár let zpátky hráblo, jsem byl zrovna v socka levelu. Jinak bych Ti to pjéťo za Starku dal a dnes měl z Tebe prdel. Von to s Tebou Sibiř myslel dobře. Fakt jsem rád, že zůstala doma.

Hrabe mi každej rok. Loni jsem ji málem pustil za 900, ale naštěstí kupec v pomatení mysli radši pořídil krásnou E32, tak neměl peníze :D. Ale taky jsem rád, když v ní jedu, že ji pořád mám.

@instant Zcela v pořádku vozidlo! 

Upraveno uživatelem KFL
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...