Ondrej71 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Nevím proč jsem až dosud značku Sinn míjel bez povšimnutí. Moc mě nezajimala, a když se objevila v prodejní sekci, přešel jsem to bez povšimnutí. S jednou výjimkou ... Sinn 104 St Sa se mi líbily vždy. Přišly mi jako hodinky splňující vše co mám na hodinkách rád - čistotu, přehlednost, dobrý WR, dobrý AR . Obousměrná luneta je fajn bonus. Jen jsem si říkal, že 41mm je málo, a že lumi nebude nic moc. Jaký omyl. Lumi je jedna z nejlepších co jsem kdy měl a může směle konkurovat i mnohem slovutnějším značkám. Září celou noc a projíždění tunelu za slunečných dní mě taky baví. Strojek - Sellita SW 220-1 Luneta - jsem nadšen. Přesný chod v obou směrech , konečně luneta na ktere se budou dobře počítat vypité drinky WR - 200 m, šroubovací korunka. Přesnost - zatím jsem neměřil, ale údajně do 3s denně. Zatím to vypadá že COSC konkurovat může. Cifr - jednoduchý, krásně černý, společně s bílými ručkami garantuje perfektní čitelnost. Date date neruší a je pro mně i praktické. Safír - jemně vypouklý, AR na obou stranách. Není do modra, spise bezbarvý, ale oproti jiným oboustranným AR se tak " neťape ". Pouzdro - příjemne sedí na ruce, velikost 41 x 11,5, váha 73g, ani o nich nevím. Je leštěné, raději bych broušené, ale co už . Moc mi to nevadí. Abych to shrnul : tyhle hodinky jsou pro mě jedno z nepříjemnějších hodinkových překvapení. Jsou univerzální, příjemně se nosí, skvěle svítí, dá se s nimi i potápět , počítat piva v hospodě a hlavně se na ně dobře kouká. Tyhle se mnou vydrží delší dobu
Honza.manta Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Hezké počtení a hezké fotky. Díky a užívej si jich.
IzTaPa Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Blahopreji k tvym dalsim 'nafurt' jsou nadherny, kdyz jsem si pred 2 tydny v chronoshopu byl kupovat squale, vahal jsem, jestli preci jen nezkusit 104ky...
tano Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Gratulace k uzasnym hodinkam, pekny pane.
Waya03 Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Moc pěkný, sám jsem měl 103ky co mají skoro stejný pouzdro. Tyhle jsem viděl u Habadeje a byly taky super. Ať dobře slouží!
Georgeisin Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Jak si napsal, dobře se na ně kouká, dokonce velmi dobře . Kdybych měl jmenovat detail, který se mi na nich líbí nejvíc, tak je to inverzní day/date.
LovecK Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Uzij si je! jsem ti rikal ze jsou paradni...
African Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Taky jsem po nich pokukoval, jsou super :-) Takže velká gratulace, ať jsi spokojen"
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Ja je videl v Chronosopu a uplne tam zarily, zanechaly ve mne hlubokej dojem. Pekny fotky a nazivo jsou tydle hodinky jeste hezci.
Ondrej71 Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2015 V 21. 3. 2015 v 16:52, Honza.manta napsal: Hezké počtení a hezké fotky. Díky a užívej si jich. V 21. 3. 2015 v 16:52, IzTaPa napsal: Blahopreji k tvym dalsim 'nafurt' jsou nadherny, kdyz jsem si pred 2 tydny v chronoshopu byl kupovat squale, vahal jsem, jestli preci jen nezkusit 104ky... V 21. 3. 2015 v 17:00, tano napsal: Gratulace k uzasnym hodinkam, pekny pane. V 21. 3. 2015 v 17:39, Waya03 napsal: Moc pěkný, sám jsem měl 103ky co mají skoro stejný pouzdro. Tyhle jsem viděl u Habadeje a byly taky super. Ať dobře slouží! V 21. 3. 2015 v 17:52, Georgeisin napsal: Jak si napsal, dobře se na ně kouká, dokonce velmi dobře . Kdybych měl jmenovat detail, který se mi na nich líbí nejvíc, tak je to inverzní day/date. V 21. 3. 2015 v 18:09, LovecK napsal: Uzij si je! jsem ti rikal ze jsou paradni... V 21. 3. 2015 v 18:14, African napsal: Taky jsem po nich pokukoval, jsou super :-) Takže velká gratulace, ať jsi spokojen" V 21. 3. 2015 v 18:19, Zmizík napsal: Ja je videl v Chronosopu a uplne tam zarily, zanechaly ve mne hlubokej dojem. Pekny fotky a nazivo jsou tydle hodinky jeste hezci.Děkuji vám všem
Kostra Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Gratulace k dalšímu krásnému kousku Ondro, přeju ti, ať tě dlouho baví.
Kruzitko Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Gratulace! Ani jsem si ho nevsiml v prodejnim vlaknu, jsem zvedav na dalsi foto, jsou moc pekne.
xcmaniax Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Jak jsem psal jinde, citim peknou nostalgii, kdyz vidim jak k Tobe doputovaly me prvni automaty:) At Ti dobre slouzi. Tu lumi potvrzuji, je skvela. Na urovni mych becek a uplne mimo meritka LHC.
habadej Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Skvělý fotky a dál se raději nebudu vyjadřovat a utřu slzu. Jsem magor kterej neví co chce. Jediný co mě těší je to, že z nich máš evidentně radost.
Ondrej71 Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2015 V 21. 3. 2015 v 18:45, Kostra napsal: Gratulace k dalšímu krásnému kousku Ondro, přeju ti, ať tě dlouho baví. V 21. 3. 2015 v 18:57, Kruzitko napsal: Gratulace! Ani jsem si ho nevsiml v prodejnim vlaknu, jsem zvedav na dalsi foto, jsou moc pekne.Diky
Ondrej71 Odesláno 21. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2015 V 21. 3. 2015 v 19:16, xcmaniax napsal: Jak jsem psal jinde, citim peknou nostalgii, kdyz vidim jak k Tobe doputovaly me prvni automaty:) At Ti dobre slouzi. Tu lumi potvrzuji, je skvela. Na urovni mych becek a uplne mimo meritka LHC.Svět, nebo spise toto forum , je male. Taky obcas zahlédne nekteré z mych bývalých hodinek u některých toto začínám stejne Lumi me překvapila hodne, presne jak píšeš, muže směle Beckum konkurovat. V 21. 3. 2015 v 19:17, habadej napsal: Skvělý fotky a dál se raději nebudu vyjadřovat a utřu slzu. Jsem magor kterej neví co chce. Jediný co mě těší je to, že z nich máš evidentně radost.Jirko, tohle znám moc dobre, jak jsme se bavili ve ctvrtek, tak ty Rybky me taky pekne štvou Z těchto radost mam a užívám si je moc .
martar Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Kdybych nemířil na Omegy, vzal jsem tyhle z inzerce v okamžiku, kdy se v ní objevily. V podstatě nemají chybu. Po všem, co jsem si přečetl od uživatelů hodinek se Sellitou, už osazení tímhle strojkem namísto ETA nelze brát jako slabinu. Je super, že skončily u tebe - čistě sobecky v tom vidím příslib báječných fotek i do budoucna, a ty první várky fotek to potvrzují
Micey Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 No, jak se mi to nikdy nelibilo, musim uznat, ze na tvejch fotkach vypadaj dobre a fakt nositelne. Akorat ten pruhled kuci nemecky fakt posrali:)
Ondrej71 Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2015 V 22. 3. 2015 v 5:59, martar napsal: Kdybych nemířil na Omegy, vzal jsem tyhle z inzerce v okamžiku, kdy se v ní objevily. V podstatě nemají chybu. Po všem, co jsem si přečetl od uživatelů hodinek se Sellitou, už osazení tímhle strojkem namísto ETA nelze brát jako slabinu. Je super, že skončily u tebe - čistě sobecky v tom vidím příslib báječných fotek i do budoucna, a ty první várky fotek to potvrzují Budu se snažit, aby ty fotky za něco stály V 22. 3. 2015 v 6:13, Micey napsal: No, jak se mi to nikdy nelibilo, musim uznat, ze na tvejch fotkach vypadaj dobre a fakt nositelne. Akorat ten pruhled kuci nemecky fakt posrali:)Mně ten pruhled vubec neva. Na funkci to nemá vliv a já zas tolik pruhledovych hodinek nemam, tak se kouknu i na to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se