kandrdas Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Nikde jsem tu nenašel samostatné téma pro hodinky Archimede. Jesti už tu někde je, tak se velice omlouvám. Ale ve skupině "německé hodinky", prostě nic. Čím to? To je tato značka tak málo známá, anebo její hodinky nikdo nenosí? Vážně uvažuji o koupi těchto pilotek http://www.chronoshop.cz/archimede-pilot-42/archimede-pilot-h. Nehledal jsem však pouze informace o těchto hodinkách, ale o tématu Archimede všeobecně (tady na fóru) a moc se mi toho najít nepodařilo. Můžete někdo poradit? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 No pravda je ze sa tu o nich moc nepise v porovnani s inymi znackami. Ono moc ani nie je co pisat,...: -su to nemci-montuju swiss strojky-noviniek mavaju malo, sortiment sa meni len zriedka a aj to vacsinou len farbicky.-problemy s nimi nebyvaju-pomer cena/vykon IMHO nadpriemerny-"machindex" skor mensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bako123 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 snad ti to pomoze - ja mam hodinky Archimede Klasik 42, hodinky su fakt v pomere cena/vykon velmi dobre, neviem ako su na tom pilotky ale myslim, ze to bude urcite podobne jedina vec, ktoru by som ozelel, je ta trochu velka korunka, bodla by trochu mensia, ale inak som si uz zvykol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 První "lepší" hodinky, které jsem si na fóru pořídil byly právě Archimede (Deck Watch) a s láskou na ně stále vzpomínám, i když radost dělají už někde jinde. Zejména antireflex byl naprosto perfektní, kolikrát jsem musel do sklíčka lehce ťuknout abych se přesvědčil, že tam vůbec je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Výborné hodinky v poměru cena/výkon. Měl jsem XLH top a XLA, oboje skvělé pilotky, oproti Steinum nižší, s vnějším, velmi účinným AR. Který se ale dost snadno upatlá, takže bez hadříku nechodit nikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saso Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Archimede pilot H vlastním a skoro vôbec nenosím, majú menšie púzdro ako Steinharty a veľmi dobre sedia na ruke. Korunka, aj keď je väčšia vôbec neprekáža. Ak máš záujem, chcem ich dať do predaja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandrdas Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) Archimede pilot H vlastním a skoro vôbec nenosím, majú menšie púzdro ako Steinharty a veľmi dobre sedia na ruke. Korunka, aj keď je väčšia vôbec neprekáža. Ak máš záujem, chcem ich dať do predaja.Přidej nějaké fotky - ať vím, jak vypadají reálně. Jinak je pravdou, že na ty hodinky až tak nespěchám. Dvakrát řež - jednou měř ) Vidím to v řádech týdnů (e) Upraveno 25. března 2015 uživatelem kandrdas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Taky bych se přimlouval za vlastní vlákno Archimede. Mám černé A Klassik Chrono a jsou to naprosto úžasné hodinky. Nemám absolutně nic, co bych jim vytknul. Jdou přesně (cca. 2-3s do plusu/den), jsou velmi solidně udělané, AR je na úrovni breitlingů, ručky a čísla jsou tak krásně leštěné, že dávají úžasné odlesky, ve spojení s tím AR vypadají občas skoro až dozlatova. Nosil jsem je na tahu, teď je mám asi měsíc na řerném riosu a nádherné. Mám je skoro rok a za mě jeden velký palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandrdas Odesláno 27. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 No a já teď čučím na tyhle a rozhoduji se ze dvou variant. Chtěl bych je asi na kovovém tahu http://www.chronoshop.cz/archimede-klassik-42/archimede-klassik-42-cerna-stribrna nebo http://www.chronoshop.cz/archimede-klassik-42-bicolor/archimede-klassik-42-bicolor-cerna a teď babo raď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 No a já teď čučím na tyhle a rozhoduji se ze dvou variant. Chtěl bych je asi na kovovém tahu http://www.chronoshop.cz/archimede-klassik-42/archimede-klassik-42-cerna-stribrna nebo http://www.chronoshop.cz/archimede-klassik-42-bicolor/archimede-klassik-42-bicolor-cerna a teď babo raď! Oboje jsou krásný. Ty černo-stříbrné budou univerzálnější a půjdou na tah. Bicolory mají zvláštní šmrnc, ale jsou to jen řemenovky. Jestli to mají být tvoje hlavní hodinky, tak za mě stříbrné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandrdas Odesláno 27. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Oboje jsou krásný. Ty černo-stříbrné budou univerzálnější a půjdou na tah. Bicolory mají zvláštní šmrnc, ale jsou to jen řemenovky. Jestli to mají být tvoje hlavní hodinky, tak za mě stříbrné.Proč jsou ty Bicolory jen řemenovky? Myslíš, že kovový tah by se k nim nehodil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Za sebe tuto znacku mohu jen doporucit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Proč jsou ty Bicolory jen řemenovky? Myslíš, že kovový tah by se k nim nehodil?Trochu se mi tam ty barvy tlučou. S tmavě hnědým řemenem to je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Zajdi si je hlavne dat na ruku... za me Klassik 39, laska na prvni pohled. Jejich cifernik je naprosto uzasny, male a velke indexy v nerusivem spojeni. Pro spoustu lidi obycejne a nudne, pro me absolutne nadcasove. Me prvni opravdove hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Přidám se s pochvalou na adresu značky Archimede. Měl jsem rok jejich potápky Sporttaucher a dodnes na ně rád vzpomínám. Pěkné na pohled, bezchybně zpracované, naprosto spolehlivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Nemám vůbec představu, kolik je tu vlastně majitelů hodinek Archimede. Kdybych ve foto galerii založil vlákno pro tyto hodinky, přispíval by tam někdo? Bylo by to alespoň na jednom místě. Přispívat by samozřejmě mohli i bývalí majitelé ze svých archivů, protože například výše zmíněné Sporttauchery, by tam asi jinak vůbec nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Ale jo, já mám fotek Outdoorů dost a až se mi vrátí z léčebné kůry tak určitě sem tam udělám další. Ale bylo by fajn, kdyby nás bylo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Já je celkem pravidelně dávám do Co máte na ruce a vlákno na Klassic Chronograph jsem taky založil, takže ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Fotek Sporttaucerů mám habakuk. Klidně je do nějakého vlákna upnu znovu. Tyhle hodinky jsou tady dost opomíjené. A od té doby, co jsem je prodal, jsem je tu už neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kandrdas Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Nemám vůbec představu, kolik je tu vlastně majitelů hodinek Archimede. Kdybych ve foto galerii založil vlákno pro tyto hodinky, přispíval by tam někdo? Bylo by to alespoň na jednom místě. Přispívat by samozřejmě mohli i bývalí majitelé ze svých archivů, protože například výše zmíněné Sporttauchery, by tam asi jinak vůbec nebyly. Jako, já jsem jednoznačně pro. Ty hodinky jsou tady na fóru fakt hodně opomíjené. Mě jako začátečníkovi, by to fakt doopravdy hodně mohlo pomoct ( nejen mě), a to jak při výběru hodinek, tak pro potěchu oka Vím, že naživo hodinky vypadají jinak, stejně tak jinak vypadají i na fotkách ( např. od Siwiho ))))) , a zase jinak vypadají na fotkách od prodejce........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se