verner35 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Frantíku, kde jsi je prosím nechával podrazit, taky bych už potřeboval. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Ben Hrubeš, bych si tipnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2023 Přesně tak. Fajn pokec s nim a za 2 týdny hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 (upraveno) Pročetl jsem to tady celé, takže jsem byl tak nějak připraven, že mi ze Spartoo nemusí přijít zrovna top kvalita ,ale přesto jsem se nestačil divit. Obě boty přišli ve stejné velikosti 10D ,ale jedna bota o půl cm vyšsí ,jedna podrážka o půl cm širší ,každá podrážka má lehce jiný vzorek a barevný odstín,každá bota jinou délku stehů ,prošití na špičkách zprasené,po obutí a zavázání tkaniček vypadá jedna bota jak kdybych měl oteklou nohu. Upraveno 7. května 2023 uživatelem rommir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 (upraveno) Nic Upraveno 7. května 2023 uživatelem rommir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Pošli je zpět. Teda já bych je poslal. Uz jsem to jednou při zkoušení řešil přímo v obchodě, ze mám každou jinou a hned mi je chlapik vyměnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 8881 a momotaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 V 13. 5. 2023 v 20:00, Koza_c napsal: Pošli je zpět. Teda já bych je poslal. Uz jsem to jednou při zkoušení řešil přímo v obchodě, ze mám každou jinou a hned mi je chlapik vyměnil. Jojo ,samozřejmě sem jim ty Moc toe poslal zpátky a objednal raději jinde. Tentokrát jsem bral ty samé 875 z Red Wing Amsterdam, sice o 1400 víc než po slevě ve Spartoo,ale botám nelze nic vytknout a navíc tam mají i širší varianty E (což nemají ani v Denimheads ani v německých Red Wing shopech),takže kdo má širší nohu tak doporučuji. Zajímavé je, že kůže na botách ze spartoo v porovnání s těmi z Amsterdamu byla méně vláčnějši jakoby mnohem méně ošetřená olejem. Nejspíš sem nebyl první kdo je vracel ,tak možná už putují v krabici delší čas a vysychají :-)). Jinak rozcházení není až takové peklo jak tu někteří popisovali, myslím že je to srovnatelné s martenskami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Přemejšlim vo tom Irským Setrovi (8875), ale nikde v EU to nemaj v 8,5US. Jedině z USA a tam by mě zkásli zase vo poplatky, tak to se mi nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 ste mě tak zblbli ze sem se dnes stavil v místním redwingu abych se na ty nádhery mrknul a nakonec sem si jedny odnesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Já vidím akorát krabice, ale ten obchod vypadá dost dobře. Kdepak to je..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Před hodinou, Diamondking napsal: Já vidím akorát krabice, ale ten obchod vypadá dost dobře. Kdepak to je..... new york 3343, sedly mě na nohu jak prdel na hrbec, belejsknu je pak na noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Před hodinou, Diamondking napsal: Já vidím akorát krabice, ale ten obchod vypadá dost dobře. Kdepak to je..... new york 3343, sedly mě na nohu jak prdel na hrbec, belejsknu je pak na noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Z Karviné trošku z ruky... Jasan, hoď potom foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 před 1 minutou, Diamondking napsal: Z Karviné trošku z ruky... Jasan, hoď potom foto.. tjn. vtipný je ze nebýt vás tady na chmagu vůbec by mě nenapadlo ze tady něco takovýho je, koupil sem rovnou najaky přípravky na péči tak sem zvědav do teď sem nosil jen tenisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Gratulace! Konečně začneš žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Právě teď, Strocek napsal: Gratulace! Konečně začneš žít díky, překvapilo mě ze sou fakt docela pohodlný, zkusil sem teda troje než sedly a prodavač rikal 2-3tydny a budou cajk pridavam fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 Pohodlný . Myslim, že začátky moc pohodlný nebudou, ale to nám pak řekneš až je budeš mít celej den na noze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 před 29 minutami, Strocek napsal: Pohodlný . Myslim, že začátky moc pohodlný nebudou, ale to nám pak řekneš až je budeš mít celej den na noze nedes mě, jak to bude nepohodlny vyhodim je z okna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2023 (upraveno) před 17 minutami, sido napsal: nedes mě, jak to bude nepohodlny vyhodim je z okna Doporučuji na začátek hrubou ponožku, nebo možná dvě Upraveno 1. června 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se