Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Pročetl jsem to tady celé, takže jsem byl tak nějak připraven, že mi ze Spartoo nemusí přijít zrovna top kvalita ,ale přesto jsem se  nestačil divit.

Obě boty přišli ve stejné velikosti 10D ,ale jedna bota o půl cm vyšsí ,jedna podrážka o půl cm širší ,každá podrážka má lehce jiný vzorek a barevný odstín,každá bota jinou délku stehů ,prošití na špičkách zprasené,po obutí a zavázání tkaniček vypadá jedna bota jak kdybych měl oteklou nohu.

Upraveno uživatelem rommir
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
V 13. 5. 2023 v 20:00, Koza_c napsal:

Pošli je zpět. 
Teda já bych je poslal. 

Uz jsem to jednou při zkoušení řešil přímo v obchodě, ze mám každou jinou a hned mi je chlapik vyměnil.

Jojo ,samozřejmě sem jim ty Moc toe poslal zpátky a objednal raději jinde. 

Tentokrát jsem bral ty samé 875 z Red Wing Amsterdam, sice o 1400 víc než po slevě ve Spartoo,ale botám nelze nic vytknout a navíc tam mají i širší varianty E (což nemají ani v Denimheads ani v německých Red Wing shopech),takže kdo má širší nohu tak  doporučuji.

Zajímavé je, že kůže na botách ze spartoo v porovnání s těmi z Amsterdamu byla méně vláčnějši jakoby mnohem méně ošetřená olejem.

Nejspíš sem nebyl první kdo je vracel ,tak možná už putují v krabici delší čas a vysychají :-)).

Jinak rozcházení není až takové peklo jak tu někteří popisovali, myslím že je to srovnatelné s martenskami.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Diamondking napsal:

Já vidím akorát krabice, ale ten obchod vypadá dost dobře. Kdepak to je..... 👍

new york :)  3343, sedly mě na nohu jak prdel na hrbec, belejsknu je pak na noze

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Diamondking napsal:

Já vidím akorát krabice, ale ten obchod vypadá dost dobře. Kdepak to je..... 👍

new york :)  3343, sedly mě na nohu jak prdel na hrbec, belejsknu je pak na noze

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Diamondking napsal:

Z Karviné trošku z ruky... 🤣

Jasan, hoď potom foto.. 👍

tjn. vtipný je ze nebýt vás tady na chmagu vůbec by mě nenapadlo ze tady něco takovýho je, koupil sem rovnou najaky přípravky na péči tak sem zvědav 😂 do teď sem nosil jen tenisky 😎

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Strocek napsal:

Gratulace! Konečně začneš žít :default_wink:

díky, překvapilo mě ze sou fakt docela pohodlný, zkusil sem teda troje než sedly a prodavač rikal 2-3tydny a budou cajk

pridavam fotku IMG_8776.thumb.jpeg.48a87a26cb09371497445050f3814971.jpegIMG_8775.thumb.jpeg.7a2b15dd963560ee70cf492c8be784f4.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, Strocek napsal:

Pohodlný :default_smile:. Myslim, že začátky moc pohodlný nebudou, ale to nám pak řekneš až je budeš mít celej den na noze :default_wink:

😂 nedes mě, jak to bude nepohodlny vyhodim je z okna 😂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...