Diamondking Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Já bych to chtěl takhle... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu To je libová patina! Ja bych je potřeboval časem sladit s brašnou. Nosil ji do práce před 40 lety Táta, teď ji už 20 let nosim já. Btw. Doufám že mi teď nějaký “kolemjdoucí” nezačne vysvětlovat, že si mám každé dva roky kupovat brašnu novou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Myslím ze na fastfashion je tu ine vlákno. Vlastne ,tuším tu ani také nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 40 minutami, ivan_989 napsal: Myslím ze na fastfashion je tu ine vlákno. Vlastne ,tuším tu ani také nie je. Co to je Fast fashion... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Z principu definice spíš slow fashion. Nicméně taky jsem tenhle “terminus technicus” neznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu (upraveno) před 31 minutami, Diamondking napsal: Co to je Fast fashion... Kúpiš si 5x biele tričko za 500,-, ponosíš, 5x vyperieš. Tie tričká zmenia farbu a veľkosť. Zahodíš ich, kúpiš si zase 5x biele tričko za 500,-. A tak stále dookola. Proste nechceš investovať do kvalitného Merz b. Schwanen trička, čo ti teoreticky vydrží niekoľko rokov, ale kupuješ lacné veci a vyhadzuješ. Takže namiesto Red Wing si kúpiš napríklad... Replay Upraveno 6. listopadu uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu U nás i ty značkové věci stojí za prd. Šizená gramáž ,párkrát to vypereš a vypadá to zmuchlané jak z rici. Měl jsem pár trik z Emeriky a po vyprání je stačilo dát na šňůru a nemusely se ani žehlit . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 20 minutami, koveras napsal: Kúpiš si 5x biele tričko za 500,-, ponosíš, 5x vyperieš. Tie tričká zmenia farbu a veľkosť. Zahodíš ich, kúpiš si zase 5x biele tričko za 500,-. A tak stále dookola. Proste nechceš investovať do kvalitného Merz b. Schwanen trička, čo ti teoreticky vydrží niekoľko rokov, ale kupuješ lacné veci a vyhadzuješ. Takže namiesto Red Wing si kúpiš napríklad... Replay Tak to jsem v klidu... Už mi bylo parkrar řečeno, že nosím staré věci... A marně vysvětluješ, že to jsou věci kvalitní a věčné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Stale nosím aj tričká, ktoré som si kúpil v 1993, keď som strávil nejaký čas v UK. Nie každý deň ani týždeň, ale pár sa ich drží. Mam to šťastie, že za svoj dospelý život som nejako zásadné nezmenil proporcie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu (upraveno) Má už niekto z vás tie "nové" Iron Ranger 8088/8089? Upraveno 6. listopadu uživatelem koveras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 4 hodinami, Diamondking napsal: Já bych to chtěl takhle... To je jaký vzor,typ, zkrátka označení!? Líbí se mi ten nízký nárt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Já bych řekl, že to jsou klasické Iron Ranger, akorát, že jsou foceny shora. To potom vypadá, že je nízký nárt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 5 hodinami, Diamondking napsal: Já bych řekl, že to jsou klasické Iron Ranger, akorát, že jsou foceny shora. To potom vypadá, že je nízký nárt.. IR mají nízký nárt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 14 hodinami, koveras napsal: Má už niekto z vás tie "nové" Iron Ranger 8088/8089? Ne, ale za me mi to teda nesedi. Proc mit MT i IR se stejnou podrazkou? Maji to byt uplne jine boty a taky jsou. Proto jsem si oboje kupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu dost siroky vyber a vypada ze zlavy, je to k veci ? Z eshopu som viackrat nakupoval (tricka) a vsetko v pohode. https://www.cettire.com/sk/collections/red-wing-shoes?menu[department]=men&menu[product_type]=&refinementList=&page=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 13 hodinami, bohus76 napsal: To je jaký vzor,typ, zkrátka označení!? Líbí se mi ten nízký nárt. Iron Ranger 8085 ----------------------------- Cyhtám patinu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu (upraveno) před 9 minutami, Jeronimo napsal: Iron Ranger 8085 ----------------------------- Cyhtám patinu. Pod třešní i pod javorem. Dnes je to na podvlíkačky. Kafe do termosky. Upraveno 7. listopadu uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 11 minutami, Jehlan napsal: Pod třešní i pod javorem. Dnes je to na podvlíkačky. Kafe do termosky. Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Iron Ranger 8085 ----------------------------- Cyhtám patinu. Díky Jarku, nepotesim tě,ty Tvoje s " rantlem" se mi nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 4 hodinami, bohus76 napsal: Díky Jarku, nepotesim tě,ty Tvoje s " rantlem" se mi nelíbí Ony potřebují trochu zajet. Jinak teď mě prostě baví víc než Irony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se