Strocek Odesláno 26. listopadu Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu @Snow Tvl já nevim kde si se tady vzal, ale přišel si sem regulérně vysírat. Nemusíš číst 170 stránek, ale pár jich dozadu zalistovat aby si zjistil, že tady byl stejně podobně smýšlející týpek, kterej přišel tak nějak podobně vysírat a to jsme měli snahu, včetně mě, mu na otázky uživatelsky odpovídat, ale byla to pochopitelně chyba jak se ukázalo. A u tebe je to podobný, nejenom, že si vysíral, ale ještě si tady sklouznul k obecnýmu napadání kolegů, potom sis tu poplakal, jak to tady na foru bylo kdysi… Prostě na to tady není nikdo zvědavej. Takže si zkus založit vlastní vlákno, tady se řešej boty ty vole! 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Pánové, prosím, zpozorněte. Namísto toho, a bych sem, jako v časech minulých, vlítnul, a rozdal bany, jsem se věc snažil uklidnit. O to samé se snažil @Harwey. Přesto sociálně neempatický @Strocek i přes výzvu k návratu k tématu pokračuje v osobních invektivech. Úroveň jednotlivých diskutujících v tomto vlákně je již probírána v sekci pro moderátory. Abych řekl pravdu, tak nic moc. IMHO Strocek není jediný, kdo se chová jako adept na ovoce. Tedy vřele doporučuji: nechte toho. Blíží se Vánoce, a já moc dobře z vlastní zkušenosti vím, co a jak rychle dokáže flame vyvolat. Předchozí řádky platí bez rozdílu pro všechny. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu Barbora Strýcová ví, co je dobrý 1 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 27. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu před 4 hodinami, organic napsal: Barbora Strýcová ví, co je dobrý Kruci...na té fotce je všechno úplně správně, nádherně to hraje Ta by naučila člověka v kostele hvízdat...to ty boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Uz len obut 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu před 2 minutami, Harwey napsal: Uz len obut tak to som zvedavý, doteraz som odolal RW ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Na prve obutie su tvrdsie ako martensky. Takze bude chvilu trvat kym sa vytvaruju. Nohy mam sparatka, tak citim akurat vrchnu cast, je to ale o zvyku, vysoke topanky som uz nemal na nohe x rokov. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Trvalo mi pár týdnů než jsem tyhle stejné boty rozchodil. V porovnání s Iron Ranger mají zřejmě o něco maličko užší profil v úrovni kde mi končí malíček. Ale i tyhle se podaly a už jsou jako bačkůrky. Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu na sirku su v pohode, asi som zobral o pol cisla vacsie ako som mal. ale vseobecne mam topanky s 28.5 cm vlozkou. nevadi, bude miesto na vlnene ponozky. ale super vonaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu MT sem cítil na kotnících, Backmany spíš ze stran chodidla, MT povolily rychlejc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu kolko stali MT tak 2-3 roky dozadu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Přesně za tyhle co máš jsem před necelým rokem dal 7650,- s nějakou slevou z PRM. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Já je bral tak 6-7 let nazpět a na Spartoo s 20% sem za ně dával tak 6500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu (upraveno) A v US jsem je koupil za 4000,- Upraveno 28. listopadu uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 28. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu Rok 2019, nákup na Spartoo za 6.536,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseph Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Mal niekto z vas aj red wing aj wolverine 1000 mile boot? na porovnanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Wolveriny su za mna pohodlnejsie. Urcite a jednoznacne. Mam RW Blacksmith a 1000miles. RW IR, co som mal este s korkovou podrazkou bola uplne tvrda hruza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu Který RW jsou podle vás nejmenší peklo na rozchození. Přemýšlím nad IR, Beckman, Blacksmith. MT se mi nelíbí a s mojí nohou bych vypadal jak klaun. Mám malou nohu, spíš úzkou. Stojí mi tady dvoje kotníkovky od Barkeru, protože jsem línej to rozcházet, ale pořád si říkám, že bych RW dal šanci, v tom stylu nic nemám a Nike AF1 se taky nehodí ke všemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu ad ty Wolveriny - škoda, že nemám menší nohu: https://www.outlet-alpine.cz/panske-kozene-boty-wolverine-1000-miles-boot-1-detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu před 2 hodinami, warann napsal: ad ty Wolveriny - škoda, že nemám menší nohu: https://www.outlet-alpine.cz/panske-kozene-boty-wolverine-1000-miles-boot-1-detail Zrovna jsem se na to díval, velikost bych snesl. Maj i černý, ale "dámský". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se