Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

@Snow Tvl já nevim kde si se tady vzal, ale přišel si sem regulérně vysírat. Nemusíš číst 170 stránek, ale pár jich dozadu zalistovat aby si zjistil, že tady byl stejně podobně smýšlející týpek, kterej přišel tak nějak podobně vysírat a to jsme měli snahu, včetně mě, mu na otázky uživatelsky odpovídat, ale byla to pochopitelně chyba jak se ukázalo. A u tebe je to podobný, nejenom, že si vysíral, ale ještě si tady sklouznul k obecnýmu napadání kolegů, potom sis tu poplakal, jak to tady na foru bylo kdysi… Prostě na to tady není nikdo zvědavej. Takže si zkus založit vlastní vlákno, tady se řešej boty ty vole! 

• Dát hlas 5
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, prosím, zpozorněte.

Namísto toho, a bych sem, jako v časech minulých, vlítnul, a rozdal bany, jsem se věc snažil uklidnit. O to samé se snažil @Harwey. Přesto sociálně neempatický @Strocek i přes výzvu k návratu k tématu pokračuje v osobních invektivech. Úroveň jednotlivých diskutujících v tomto vlákně je již probírána v sekci pro moderátory.

Abych řekl pravdu, tak nic moc. IMHO Strocek není jediný, kdo se chová jako adept na ovoce. Tedy vřele doporučuji: nechte toho. Blíží se Vánoce, a já moc dobře z vlastní zkušenosti vím, co a jak rychle dokáže flame vyvolat.

Předchozí řádky platí bez rozdílu pro všechny.

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, organic napsal:

Barbora Strýcová ví, co je dobrý ;)

bara.jpg.65a044c2affd7eb7111af6b84ba09c61.jpg

Kruci...na té fotce je všechno úplně správně, nádherně to hraje🙏 Ta by naučila člověka v kostele hvízdat...to ty boty

Odkaz ke komentáři

Trvalo mi pár týdnů než jsem tyhle stejné boty rozchodil. V porovnání s Iron Ranger mají zřejmě o něco maličko užší profil v úrovni kde mi končí malíček. Ale i tyhle se podaly a už jsou jako bačkůrky. Užívej!

Odkaz ke komentáři

Který RW jsou podle vás nejmenší peklo na rozchození. Přemýšlím nad IR, Beckman, Blacksmith. MT se mi nelíbí a s mojí nohou bych vypadal jak klaun. Mám malou nohu, spíš úzkou. Stojí mi tady dvoje kotníkovky od Barkeru, protože jsem línej to rozcházet, ale pořád si říkám, že bych RW dal šanci, v tom stylu nic nemám a Nike AF1 se taky nehodí ke všemu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...