nickolas Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Akce tam maji casto, ale vetsinou omezene na konkretni velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 před 7 hodinami, hator napsal: 30% to bylo na blackfriday? Nebo takove akce mivaji casteji? Nevím. Někdy červenec, srpen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 Kluci kdybyste někdo chtěl zkusit nošený IR ve velikosti 42... Víc fotek v SZ Cena 3500,- Praha / zásilkovna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Daji se nekde v obchode Brne nejake Red Wing vyzkouset? Jeste me to nepreslo, cim vice hledam, tim mam pocit ze to bez nich nepujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 1 hodinou, hator napsal: Daji se nekde v obchode Brne nejake Red Wing vyzkouset? Jeste me to nepreslo, cim vice hledam, tim mam pocit ze to bez nich nepujde Z Brna to je kousek do Vídně https://www.redwingvienna.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak jsou konečně doma. Zpracování krásné až jsem překvapen. Ale z toho jak jsou na noze tuhé čítám že rozcházení bude bolet. Bota celkem úzká ve špici mám cirka 0,5 cm mezeru se silnou ponožkou sedí akorát. Co myslíte jak bude vypadat po rozchození? Pes říká dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak jsou konečně doma. Zpracování krásné až jsem překvapen. Ale z toho jak jsou na noze tuhé čítám že rozcházení bude bolet. Bota celkem úzká ve špici mám cirka 0,5 cm mezeru se silnou ponožkou sedí akorát. Co myslíte jak bude vypadat po rozchození? Pes říká dobrý Máš je hezké a myslím, že po rozchození v nich budeš docela plavat;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Myslis ze mi budou velke, ted jsou natesno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 otazka kde tu mezeru máš jestli na šířku nebo na délku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Na delku mam mensi ale ta by tam podle me byt mela ne? Na sirku je bota hodne tesna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 na delku by jsi měl mít v botě nadměrek cca 1 cm , na šířku se bota dá kdyžtak dat na roztahováky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak to slysim rad, do boku si roztahnu sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jeste se optam, staci mi na beznou udrzbu a prvotni rozchazeni Mink oil a nebo si k tomu mam poridit jeste neco. Treba nejaky konditioner? Diky za kazdou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Bude stačit taky. Já dávám přednost naturálnímu oleji od RW. Mám obojí a s tím naturálem se mi líp pracuje (nanáší, roztírá). Upraveno 4. února 2022 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 58 minutami, Strocek napsal: Bude stačit taky. Já dávám přednost naturálnímu oleji od RW. Mám obojí a s tím naturálem se mi líp pracuje (nanáší, roztírá). Jakoze pouzivas pouze Red Wing Natural Boot Oil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Hlavně si to první odzkoušej někde, kde to není moc vidět, docela po tom ztmavnou a už nebudou mít tu supr barvu;-) Jinak kluci z Denimheads se shodují, ze na začátku mazat netřeba a někteří nemažou vůbec, tak asi raději držet pravidlo, že méně muže být více;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 4 hodinami, hator napsal: Jeste se optam, staci mi na beznou udrzbu a prvotni rozchazeni Mink oil a nebo si k tomu mam poridit jeste neco. Treba nejaky konditioner? Diky za kazdou radu. Udržuju Red Wing Leather Creamem. Má tu výhodu, že kůži skoro neztmaví oproti Mink Oil. Nevýhoda je, že je potřeba údržbu dělat častěji - já tak 1x - 2x za měsíc, podle toho, jak moc jsem je vymáchal ve vodě / sněhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 jj používám ten. Mám i ten mazací mink oil, ale tenhle je víc tekutější a taky na to ztmavnutí bych řekl, že bude lepší. Z vlastní zkušenosti vim, že na pohodlnější rozcházení je lepší to vobčas máznout nebo něčim ošetřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Bylo by taky dobré připomenout, že Red Wingy jsou už z výroby ošetřené, ať pak nejsou moc nacuclé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se