pepanR Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Nechal jsem si u Bena Hrubeše udělat upravu podražení a jsem moc spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Tak doufám, že švec nemá plno. Něco pro něj mám. Z podrážky už koukají nitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 (upraveno) Žena valila do Delky, že bude jarní výprodej. Sem ji zatáhl o pár ulic dál že tam mají ve výloze pěkné boty. Jarní sleva nebyla ale zas lepší pokec a cleaning set gratis. No nekup to Upraveno 9. května 2022 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 V 25. 4. 2022 v 14:16, pepanR napsal: Nechal jsem si u Bena Hrubeše udělat upravu podražení a jsem moc spokojenej Super úprava. Úplně jiné (výrazně hezčí) boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Kdyby někdo chtěl, tak na spartoo je akce -20% se slevovým kódem "GLAMIKVETEN20" a např. Rangery pak vyjdou i s poštovným na 6550,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 ...sice taková píčovinka, ale pěknej nevokoukanej detail ta broušená kůže s lesklou a k tomu kontrastní prošití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 U tehdle neni s rozchazenim absolutně žádný problem. Řekl bych, že jsou až pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziz Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Ahoj, mám dotaz, kupoval boty někdo zde: https://www.redwingpolandoutlet.com ? Ceny tam mají až podezřele dobré a už mám docela pochyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Ceny jsou dle mě celkem nereálné, adresa prodejce nedohledatelná, vysral bych se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 A web jim jede z Afriky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Má to hodně daleko od oficiálních stránek distributorů, už jen to rozpixelovaný logo na hlavní stránce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 je to scam https://www.scamadviser.com/check-website/redwingpolandoutlet.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziz Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Myslel jsem si to, díky za potvrzení. Se přizná že jsem měl už značnou nedůvveru ke Spartoo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 před 1 hodinou, Honziz napsal: Myslel jsem si to, díky za potvrzení. Se přizná že jsem měl už značnou nedůvveru ke Spartoo. Spartoo bych se vůbec nebál. Já tam kupoval dvoje RW a naprosto v pohodě. Oboje přišly z Francie a do týdne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 tvl tak sem dostal ban, za ten odkaz na inzerát. Jako já nevim, ale s tou horlivostí by se to nemělo tak přehánět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 @Strocekbud v klidu, já dostal zase trestný body za 1x v ruce vymáchaný japonský kalhoty, jejichž kvalita i po jednom vymáchání násobně překračuje kvalitu často "nových" zde prodávaných kalhot, nu což Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 (upraveno) Hele, jako tady sme trochu jiná komunita (teda doteďka sem si to myslel). Byly tady doby kdy jsme si protočili botky a nikomu to nevadilo, ba naopak a všichni byli spokojený. Já sám sem si tu kdysi koupil skoro nový RW, prošláp sem je a protože povolily moc, tak sem je zase prodal zpátky předchozímu majiteli, kterýho původně tlačily a byl spokojenej, páč to měl bez půlroční bolesti . Nečekal jsem, že je mezi náma někdo, kdo nahlásí adminům odkaz na inzerát, což mi admin sdělil, že jsem byl napráskán. A chtěl bych se zeptat toho dotyčnýho kdo mě nahlásil, jestli bude takovej frajer a napíše mi tady co se mu konkrétně nelíbilo nebo jako moc prožíval to porušení pravidel aby mu to nedalo a musel splnit povinnost řádného uživatele Chronomagu.. Upraveno 27. června 2022 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 PRÝ: ...žalovat se nemá, ale hlásit se to musí velebnosti.... ... " já to nebyl " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se