ragu Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 Snad na tý podrážce neměl hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 před 3 hodinami, ragu napsal: Snad na tý podrážce neměl hovno. Red Wingům se exkrementy vyhýbají, to je známá věc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 před 7 hodinami, Jeronimo napsal: Čekám na své první RW IR, tak jsem při pokecu a kávě vyzul zákazníka z jeho Backmanů. Nemůžu se prostě dočkat. Zajímavý styl šněrování. Neříkal ti zákazník, proč to tak váže? Jak už jsem zde kdysi psal, já provlékám viz foto, protože se do nich lépe nastupuje (nemusím tolik povolovat) a při větším chození se dají takto zavázat ala běžecké boty a tak lépe fixovat na noze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 před 6 hodinami, ragu napsal: Snad na tý podrážce neměl hovno. Jestli tam bylo, tak jsem ho necítil. před 3 hodinami, Diamondking napsal: Red Wingům se exkrementy vyhýbají, to je známá věc.. před 20 minutami, moco napsal: Zajímavý styl šněrování. Neříkal ti zákazník, proč to tak váže? Co se týče vázání, tak daleko zatím nejsem.. Až teď z fotky koukám jak je ta moje ruka proti botě malá Jinak mě docela překvapila solidní váha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Včera jsem je po dvou letech vytáhl z krabice, prošel jsem se do obchodu a zase je tam na dva roky vrátím. Boty jsou rozchozené, ale nějak mě to v nich nebaví. Vzal jsem si k nim i Iron heart 888, ale ta kombinace je dohromady jako mučící nástroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 (upraveno) Konečně jsou doma Velikost jsem trefil. Mám tam cca cenťák na špici prostor, přidal jsem letní vložku a jen maličko cítím nárt a místo kde se ohýbá špice. Co se týče zpracování, tak podrážku si dobrousím jak má asi být a přebytečné lepidlo na švech jde krásně sundat. Upraveno 12. října 2023 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Konečně jsou doma Velikost jsem trefil. Mám tam cca cenťák na špici prostor, přidal jsem letní vložku a jen maličko cítím nárt a místo kde se ohýbá špice. Co se týče zpracování, tak podrážku si dobrousím jak má asi být a přebytečné lepidlo na švech jde krásně sundat. Tak jsi se konečně dočkal. Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 2 minutami, Kostra napsal: Tak jsi se konečně dočkal. Jsou super Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 1 hodinou, Jeronimo napsal: Konečně jsou doma Velikost jsem trefil. Mám tam cca cenťák na špici prostor, přidal jsem letní vložku a jen maličko cítím nárt a místo kde se ohýbá špice. Co se týče zpracování, tak podrážku si dobrousím jak má asi být a přebytečné lepidlo na švech jde krásně sundat. A o víkendu nám vyfoť krvavé šrámy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 38 minutami, moco napsal: A o víkendu nám vyfoť krvavé šrámy Tak mám za sebou domácí půlhodinku. Podle chození doma se nedá soudit vůbec nic. Sotva jestli jsou boty velké, malé nebo sedí. Děti chtěly ještě ven, tak mám za sebou půl hodiny v autě. Mám automat, tak docela na pohodu, kdybych měl ještě čarovat se spojkou, tak by to bylo zajímavé Venku asi hodinka chůze 4 - 5 km. Žádné šrámy nemám. Ale pociťoval jsem mírně řečeno diskomfort. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 By to chtělo RW barefoot 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 V 12. 10. 2023 v 19:14, špelda66 napsal: By to chtělo RW barefoot Tady je styl RW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 I ty "rawjeans" z petlahvi k tomu pasujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 před 23 minutami, špelda66 napsal: I ty "rawjeans" z petlahvi k tomu pasujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Dneškem mám v botách tak patnác kilometrů. Z toho dnes pět v terénu a není to žádný med. Do pondělí si dám pauzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Tak i to je super výkon. Iron ranger jsou nemilosrdne. Ale pak jsou to super pohodlně boty na celej život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Jo, jsem nemilosrdný, ale taky pěkně pokousaný. Říká se 30 km a mělo by to být ok, ale tomu moc nevěřím. Myslím, že to bude kapánek víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Me teda dost pomohl ten minkoil a po nem krasne zmekly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Před hodinou, Frantik napsal: Me teda dost pomohl ten minkoil a po nem krasne zmekly. No, silně o tom uvažuji. První mazání jsem chtěl nechat před zimou, ale jestli se to nezlepší, tak je máznu dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 Je to tu, zahajuju sezónu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se