Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Jeronimo napsal:

Čekám na své první RW IR, tak jsem při pokecu a kávě vyzul zákazníka z jeho Backmanů. :D Nemůžu se prostě dočkat. 

IMG-20231009-125806.jpg

Zajímavý styl šněrování. Neříkal ti zákazník, proč to tak váže?

Jak už jsem zde kdysi psal, já provlékám viz foto, protože se do nich lépe nastupuje (nemusím tolik povolovat) a při větším chození se dají takto zavázat ala běžecké boty a tak lépe fixovat na noze. 

IMG_3474.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, ragu napsal:

Snad na tý podrážce neměl hovno.

Jestli tam bylo, tak jsem ho necítil. 

před 3 hodinami, Diamondking napsal:

Red Wingům se exkrementy vyhýbají, to je známá věc.. ✌️

:D

před 20 minutami, moco napsal:

Zajímavý styl šněrování. Neříkal ti zákazník, proč to tak váže?

Co se týče vázání, tak daleko zatím nejsem..  Až teď z fotky koukám jak je ta moje ruka proti botě malá :) Jinak mě docela překvapila solidní váha.   

Odkaz ke komentáři

Konečně jsou doma :) 

Velikost jsem trefil. Mám tam cca cenťák na špici prostor, přidal jsem letní vložku a jen maličko cítím nárt a místo kde se ohýbá špice. 

Co se týče zpracování, tak podrážku si dobrousím jak má asi být a přebytečné lepidlo na švech jde krásně sundat. :D

IMG-2099.jpg

IMG-2097.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Konečně jsou doma  
Velikost jsem trefil. Mám tam cca cenťák na špici prostor, přidal jsem letní vložku a jen maličko cítím nárt a místo kde se ohýbá špice. 
Co se týče zpracování, tak podrážku si dobrousím jak má asi být a přebytečné lepidlo na švech jde krásně sundat.
IMG-2099.jpg
IMG-2097.jpg

Tak jsi se konečně dočkal. Jsou super
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Jeronimo napsal:

Konečně jsou doma :) 

Co se týče zpracování, tak podrážku si dobrousím jak má asi být a přebytečné lepidlo na švech jde krásně sundat. :D

A o víkendu nám vyfoť krvavé šrámy 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 38 minutami, moco napsal:

A o víkendu nám vyfoť krvavé šrámy 🙂 

Tak mám za sebou domácí půlhodinku. Podle chození doma se nedá soudit vůbec nic. Sotva jestli jsou boty velké, malé nebo sedí. 

Děti chtěly ještě ven, tak mám za sebou půl hodiny v autě. Mám automat, tak docela na pohodu, kdybych měl ještě čarovat se spojkou, tak by to bylo zajímavé :D Venku asi hodinka chůze 4 - 5 km. Žádné šrámy nemám. Ale pociťoval jsem mírně řečeno diskomfort. :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...