Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Já už v ničem jiném, než v pracovních statusovkách ani nechodím...a jo, po měsících stále ještě nejsou jako bačkory...umím s tím žít a baví mě to 🤷‍♀️ Póza...🤗

IMG_4063.jpeg

Upraveno uživatelem Bukoowsky
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, Diamondking napsal:

Na tom tépichu se Ti brzy sjede podrážka. Ale jsou to pracovní boty? Jsou a i kancl je práce.... 😂👍

ja chodim jako když myš šoustá, tzn. skoro levituju nad zemí 🙂 

• Haha 4
Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, Diamondking napsal:

Na tom tépichu se Ti brzy sjede podrážka. Ale jsou to pracovní boty? Jsou a i kancl je práce.... 😂👍

Já jsem si vždycky o zátěžový koberec alespoň vypucoval ty zaneřáděné paty 🙂

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

V 27. 10. 2024 v 10:52, Frantik napsal:

Tak tak, ja je snad při rozcházeni ani necítil. Zato IR jsem cítil ještě hodiny poté, co jsem je sundal 🙂 

Kůže na MT je o poznání měkčí jak jsem čekal, ale nevím proč jsem si myslel, že i ta bílá podrážka bude tak nějak gumovější a zatím není. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Rozcházím Iron Rangery a v porovnání co jsem zažil za masakr s MT je to jako nebe a dudy. Moje malíčky co většinou trpí v každých nových botách tady jako v bavlnce, pata vůbec nic. Jedině si ještě sedá svršek, uvázaný to mám volněji s vynechaným spodním hookem. Minulý rok s MT jsem trpěl jak zvíře, teď už jsou to bačkory. Včera jsem nevydržel a dal jim napít trochu toho natural oil a impregnaci, barva ztmavla jen minimálně a hlavně přesně tím směrem jak bych je rád měl.

IMG_1873.jpeg

Upraveno uživatelem Waya03
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...