nickolas Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Čoveče Šťovíku, ty seš ňákej kyselej… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Vy brzy asi zkusíte místí ovoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Šťovíku, tohle je téma o botách Red Wing, evidentně o nich víš pendrek, tak tu už přestaň vysirat 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října (upraveno) Já už v ničem jiném, než v pracovních statusovkách ani nechodím...a jo, po měsících stále ještě nejsou jako bačkory...umím s tím žít a baví mě to Póza... Upraveno 29. října uživatelem Bukoowsky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října (upraveno) Tvl, samej statusovej pozér tady, hrůza Jinak tady jedny bačkoroidní MTčka Upraveno 29. října uživatelem Moty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Ja mam dneska echt kancelářský Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října Ty´s byl dycky extra pozér a navíc sou moc čistý, že je máš jen jako přezůvky do kanclu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 3 hodinami, Moty napsal: Ty´s byl dycky extra pozér a navíc sou moc čistý, že je máš jen jako přezůvky do kanclu? Mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října kdo nemá RW neví co je žít... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 8 hodinami, Frantik napsal: Ja mam dneska echt kancelářský Na tom tépichu se Ti brzy sjede podrážka. Ale jsou to pracovní boty? Jsou a i kancl je práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 11 minutami, Diamondking napsal: Na tom tépichu se Ti brzy sjede podrážka. Ale jsou to pracovní boty? Jsou a i kancl je práce.... ja chodim jako když myš šoustá, tzn. skoro levituju nad zemí 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Status od roku 2016 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října před 23 hodinami, Diamondking napsal: Na tom tépichu se Ti brzy sjede podrážka. Ale jsou to pracovní boty? Jsou a i kancl je práce.... Já jsem si vždycky o zátěžový koberec alespoň vypucoval ty zaneřáděné paty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října před 7 hodinami, AndyAaron napsal: Status od roku 2016 Ty jsou krásné. Nemůžu se dočkat až ty moje budou taky tak vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října (upraveno) V 27. 10. 2024 v 10:52, Frantik napsal: Tak tak, ja je snad při rozcházeni ani necítil. Zato IR jsem cítil ještě hodiny poté, co jsem je sundal Kůže na MT je o poznání měkčí jak jsem čekal, ale nevím proč jsem si myslel, že i ta bílá podrážka bude tak nějak gumovější a zatím není. Upraveno 30. října uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Ta patina je na nich to nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října před 14 minutami, Frantik napsal: Ta patina je na nich to nejlepsi Paráda a ještě s logem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Na to, kolik ma Franta patiny, tak ma podezrele neochozenou podrazku. Renovace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října (upraveno) Jojo, v dubnu byly u Bena To je foto nekdy těsně po tom. Upraveno 30. října uživatelem Frantik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno středa v 06:54 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 06:54 (upraveno) Rozcházím Iron Rangery a v porovnání co jsem zažil za masakr s MT je to jako nebe a dudy. Moje malíčky co většinou trpí v každých nových botách tady jako v bavlnce, pata vůbec nic. Jedině si ještě sedá svršek, uvázaný to mám volněji s vynechaným spodním hookem. Minulý rok s MT jsem trpěl jak zvíře, teď už jsou to bačkory. Včera jsem nevydržel a dal jim napít trochu toho natural oil a impregnaci, barva ztmavla jen minimálně a hlavně přesně tím směrem jak bych je rád měl. Upraveno středa v 06:55 uživatelem Waya03 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se