sodekcz Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Dlouhý příběh, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Znova jsem to napodruhé celé přelouskal. To, že to nebudu vlastnit, neznamená, že o tom nebudu nic vědět. Ještě jednou díky za překlad. Je to asi jazykem, ale v tý anglině mě to přijde jak pohádky ovčí babičky. Mám raději susší jazyk český. To něměcko má na nás velkej vliv.Za mě díky za osvětu. Povinné čtění pro ty co pamy vlastní, anebo vlastnit budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Klobúk dole! Fantastické čítanie! Ďakujem za zážitok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Super počtení. Jelikož po nich pokukuju tak další důvod do nich jít. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 to Mitak:Děkuji, moc hezké počtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Od zverejnenia to čítam asi štvrtý krát, na oprášenie znalostí, je to výborný článok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Ještě tomu chybí dvě kapitoly. Osmdesátá léta a Pre-Vendome Era, nějak se nemůžu dokopat to napsat. Ale teď mi přistála doma dvojbichle s přiloženou hodinou videorozhovorů s hlavními lidmi Panerai ze zmíněných let, tak snad mě to nakopne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Když máme ty dlouhé zimní večery, dovolím si sem ze statusu kolegy DabelM vykopírovat link na obšírný "investigativní" článek ohledně historických zmatků v označování Radiomir vs Luminor (ve stručnosti: brutální radiace Ra226 dokázala rozežrat sendviče co 3-4 roky, takže se musely pravidelně měnit - přičemž v kombinaci s omezenou produkcí manufaktury vznikaly různé skládačky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bayard Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Pěkné ranní počteníčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 https://perezcope.com/2020/12/23/the-stallone-panerai-logo-story-debunked/ Trošku to tu oživím... nachystajte si kávu, svoju angličinu a pustite sa do článku, ktorý, ak je skutočne pravdivý (perezcope.com do Panerai dosť šije) vyvracia celú story Stallone/Panerai. Článok je reakcia na predaj Stalonneho súkromnej zbierky v aukcii Phillips v New Yorku na konci minulého roka, v ktorej sa jeho hodinky z filmu Daylight predali za 214.200 USD. O týchto hodinkách Stallone tvrdil, že ich náhodou objavil pri natáčaní filmu (pretože chcel na ruke hodinky, ktoré nikto nikdy nevidel), nasadil ich na ruku a prežili s ním celé natáčanie. Podľa článku to ale úplne tak nebolo a jednalo sa o product placement, ktorý ani jedna strana Stallone/Panerai nezvládla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2021 Když pomineme tu loňskou dražbu Stalloneho hodinek (a rádoby "skandální" omáčku kolem ní), nepřijde mi že by v tom "investigativním" článku byla nějaká nová informace, která by v tomhle vlákně ještě nezazněla - zejména díky podrobným rešerším a překladům, které sem svého času dodal kolega @Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Neměl jsem to cist.. neměl! Super! Mimochodem… Proč všechny ne-Rolex hodinky, přitom vlastně Rolex jsou sexy víc než Rolex! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 30. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2021 V 17. 8. 2021 v 22:13, tomas.helisek napsal: Neměl jsem to cist.. neměl! Super! Mimochodem… Proč všechny ne-Rolex hodinky, přitom vlastně Rolex jsou sexy víc než Rolex! Ono to bude podle mě tím, že cca 90% veškeré produkce hodinek od renomovaných značek jsou víc sexy než Rolex. Tím nechci v žádném případě odepírat Rolexu tradici, jedinečnost a bezesporu neskutečnou kvalitu. Ale ten design a postoj k tomu jít s dobou.......sorry, ale za mě rozhodně nééé. Otázkou však zůstává, zda to není úplně jedno, protože lidi nezajímá to, jak ty hodinky vypadají, ale to, že je na nich napsáno ROLEX!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Tak urcite.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Dobre čítanie, ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 27. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2022 Kam az ta historie muze dojit .. setreni, schovavani a odebirani funkcionalit strojku... perpetual downgrading..https://perezcope.com/2022/03/27/the-new-panerai-p-9010-perpetual-downgrading/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Pročetl jsem ten článek a slušnej nářez. Předpokládám, že ty informace jsou relevantní a autor si nevymýšlí. V některých částech trochu zbytečnej hating (historie značky a spekulace nad celkovými výrobními náklady - tak to má každá značka), ale celkově má tedy Panerai docela máslo na hlavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Myslím, že toto už sme tu niekde riešili v inom vlákne. Autor je fanda Panerai a celé to spustil preto, že Richemont zatajuje klientom zmeny k horšiemu a pritom ceny niektorých nových modelov nasadzuje až nepríjmne vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 toto je nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Potěmkin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se