01axel01 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Diky vyber veliky. Kolik je postovne z posledniho zmineneho. Diky Poštovné je 14 dolarů = cca 280 kč ? Ale je možné že budeš platit DPH protože častka přesahuje hodnotu 22euro = cca 28 dolarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honziz Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 14 dolarů z LCBI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Multivlákno foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 a mam je zase, uz ani nevim, po kolikate :-)v planu je nova luneta a sklo, mozna i tah ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Ahoj, mám prosbičku, dnes mi dorazily SKX007 ze Skywatches a jsou rozhozené ručky viz foto. Neřešil jste někdo? Argumenty kupuj v ČR u AD beru a taky kupuju někdy, ale tohle prostě vyšlo asi na 170 USD. Zpátky to asi vzhledem k ceně nemá smysl posílat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2018 Práce pro hodinare na chvilku. Zadnej problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badunclsam Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Prosím o pomoc. U mých SKX009 přestala fungovat první poloha korunky pro nastaveni dnů. Točím s korunkou, ale ani náznak pohybu v okénku. Druhá poloha pro nastavení času funguje. Hodinky nespadli na zem, ránu nedostali. V čem by mohl být problém? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Ahoj.Neseřizoval jsi datum kolem půlnoci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badunclsam Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Ahoj, ano seřizoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Tak si to pokazil. Medzi cca 22.00 - 2.00 sa datum zasadne nesteluje. Sup s tim k hodinarovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 - cca 3:00, ten den se překlápí hrozně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badunclsam Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 No jo, hyperaktivni blb*c. Co mě má neznalost bude aspoň zhruba stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Napiš klukům z Pražského hodinářství. Najdeš v sekci opravy a servis. Ty budou vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2018 Nic dramatického. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Nebyl na to nějaký fígl jak to ?přetočit? zase zpět aby to fungovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crouch14 Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2018 Ahoj nebyl, asi jsi ulomil plastovou páčku která přetáčí datum. Tato je v pohybu od 22:00 do cca 03:00 hodin a v tuto dobu nesmíš ručně přehazovat datum. Dá se to opravit, ale nějakou kačku to stát bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Ahoj, tak polohu hodinovky mi vůči minutovce v Koscomu seřídili, jen hodinky chodí asi 90s za den do mínusu. Někde se tu psalo, že Koscom vyřizuje servisní zásahy hodinek koupených na Skywatches. Máte s tím někdo zkušenosti? Dá se tohle seřízení brát jako servis v rámci záruky? No zatím mi nákupy z ciziny vycházely, ale u těchle teda fakt ne. Koupil jsem na gumě za 4k, dokoupil jubilee za litr a servis v Koscomu plus tlakovka mě stály 450 Kč. V Chronoshopu jsem mohl mít na Jubilee za 6k :-) Je pravda, že Jubilee mám ze strapcode, takže pro mě subjektivně lépe nositelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 21. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2018 tak jsem se nechal strhnout davem ta spona mi silně připomíná Amfibie ale hodinky mají šmrnc, to se jim nedá upřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Ahoj, koupil jsem oranžády a nějak jsem přehlédl, že mají zlaté ručky a taky indexy na lunetě.Možná se to někomu líbí, mě ale ne.Ptám se, existují i oranžové SKX se stříbrnými, nebo černými ručkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Tyhle oranžády mají právě jen zlaté ručky a číslice na lunetě. Je to škoda, protože se tahle kombinace k sobě absolutně nehodí. Já dnes blejskl ty svoje holky dobité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se