Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám prosbičku, dnes mi dorazily SKX007 ze Skywatches a jsou rozhozené ručky viz foto. Neřešil jste někdo? Argumenty kupuj v ČR u AD beru a taky kupuju někdy, ale tohle prostě vyšlo asi na 170 USD. Zpátky to asi vzhledem k ceně nemá smysl posílat :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tak polohu hodinovky mi vůči minutovce v Koscomu seřídili, jen hodinky chodí asi 90s za den do mínusu. Někde se tu psalo, že Koscom vyřizuje servisní zásahy hodinek koupených na Skywatches. Máte s tím někdo zkušenosti? Dá se tohle seřízení brát jako servis v rámci záruky? No zatím mi nákupy z ciziny vycházely, ale u těchle teda fakt ne. Koupil jsem na gumě za 4k, dokoupil jubilee za litr a servis v Koscomu plus tlakovka mě stály 450 Kč. V Chronoshopu jsem mohl mít na Jubilee za 6k :-) Je pravda, že Jubilee mám ze strapcode, takže pro mě subjektivně lépe nositelné.

Odkaz ke komentáři

tak jsem se nechal strhnout davem :) ta spona mi silně připomíná Amfibie :) ale hodinky mají šmrnc, to se jim nedá upřít.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, koupil jsem oranžády a nějak jsem přehlédl, že mají zlaté ručky a taky indexy na lunetě.

Možná se to někomu líbí, mě ale ne.

Ptám se, existují i oranžové SKX se stříbrnými, nebo černými ručkami? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...