Fordik Odesláno 12. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2020 Hlásím se jako další do klubu Dnešní nabídce od Frantika se nedalo odolat dnes jen rychlá mobilovka při odpočinku před spánkem. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Hola hey, velká gratulace k parádnímu nákupu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sima1one Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Hlásím se jako další do klubu Dnešní nabídce od Frantika se nedalo odolat dnes jen rychlá mobilovka při odpočinku před spánkem. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk byl jsem o sekundy druhý! narovinu - závist! )) jsou skvělýdoufal jsem, že si to rozmyslíš nebo zabloudíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Kdepak, bál sem se jen o jedno - abych byl první kdo napíše I přes menší průměr jsou ty hodinky skvělý a hlavně je dostane syn až bude starší, protože jsou z jeho roku narození. Tady nebylo co rozmyslet Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suprzajic Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Dnes jen nasazená guma. Koupeny loni na podzim. Teď zpátky do šuplíku a na ruku až v létě. Jinak SKX jsou opravdu pohodlné. K dennímu nošení mám samuraje, ale u nich mi někdy vadí větší korunka na pozici třetí hodiny. Ještě zvažuju 007, když tu vidím ty fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Před pracovním procesem je kafe a hudba nutností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 A někteří již v pracovním procesu Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Tak nasazena guma a pecka Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 fordik:guma dobra, sedne jim variace na pepsiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 (upraveno) Daji se dnes jeste nekde rozumne koupit nove SKX007? Bracha by si je rad poridil. Diky Upraveno 13. března 2020 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Nové jedině na Chrono24 myslim. V ČR už ne. Nástupce jsou nové pětky. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 V cr uz nesezenes. Chrono24 je jedina moznost, za nove by mohli ted chtit kolem 7,5tis. Ale presnou cenu ti nereknu. Nekoukal jsem jen odhaduju Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 (upraveno) U AD je v ČR již neseženeš. Jak píše Fordik, u nich jedině novou řadu Pětek. Pokud na AD netrváš, můžeš je lokálně sehnat na i-time za cenu od 7 500 Kč a více, dle provedení. Zde nemám zkušenost s nákupem. A nebo si můžeš zkusit zahrát loterii s celní poštou a objednat na Creation Watches či Skywatches a třeba budeš mít štestí a ušetříš, jinak spíš proděláš. Já třeba na Skywatches objednával dvakrát. Jednou jsem štěstí měl, podruhé už ne. Na Chrono24 jsou ty ceny už lehce našponovaný. Upraveno 13. března 2020 uživatelem Martin.R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 V Německu jsem je koupil před Vánoci za cca 285 éček, doporučená byla 299,-. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Dekuji. Dostal jsem nabidku od jednoho clena a uz se domlouvame na obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Chtěl jsem je zkusit a teď mám pocit že....však jsou to hodinky jednoduché, přehledné, levné a krásné. Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 tohle je ze středy, bylo fakt nádherně! dostal jsem za úkol rozseknout ručně kládu a poměrně jsem se zahřál. Bez obav, hodinky visely někde na větvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 SKX 009 jsou vlastně provedeny v krásných thajských barvách Foceno v Chiang Mai (zde jsem zakoupil tento náramek) na začátku Února 2020. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se