Diamondking Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Jelikož mám moc rád film Constantine, tak jsem neodolal..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 7 minutami, Diamondking napsal: Jelikož mám moc rád film Constantine, tak jsem neodolal..... Moc pěknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 17 minutami, Oplt napsal: Moc pěknej kousek Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Ahoj pánové, chtěl jsem si teď koupit nějakého zipáka, ale při prohlížení v trafikách jsem koukal, že všechny měli dost viklavé víčko směrem do stran. To moje neorigo zippo bylo teda mnohem pevnější a lepší. Jelikož to měly všechny kousky, které jsem si prohlížel, tak se vás chci zeptat, vo co gou? Jak si pamatuji, originál zippo bylo vždy trošku těžší, masivnější a pant neměl vůli do strany ani trošku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 No mám jich asi sest. A všechny mají vakl, ze to vypadá, jako by je vyráběl poslední bangladéšan s jednou rukou. Takže asi normál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Mám jich docela slušnou kabelku a vakl mají všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Taky mam s vaklem. Asi je to fičura, jako vakl na korunce u Amfibii ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Ten vakl se nastavuje při kompletaci (cas 4:50) : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 před 9 hodinami, Tomas8 napsal: … Jak si pamatuji, originál zippo bylo vždy trošku těžší, masivnější a pant neměl vůli do strany ani trošku. Jo jo, a byls mladší a tráva byla zelenější a deset deka salámu byl tááákovejdle kus! Za můžu sebe říct, že takový Zippo jsem nikdy nepotkal a i když jsem měl kousek, který měl vakl o něco menší, tak po roce používání byl na tom stejně jako ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Riesite panty, vahu a ine zbytocnosti. Pouzival som jednu specialnu verziu - vnutri vzdy chytil na prvy raz, vonku ani za boha. Menil som knot i kamen, pouzival len origo benzin a prd... musel ostat na policke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Kamarat bol u vysadkarov v cudzineckej legii,nafasoval Zipaka v mosadzi gravir sova a nejake ich insignie. Dal mi ho darom a po case mi zmizol on aj kamarat!! Od vtedy som ho hladal a stale hladam,ale bezvysledne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Aha, tak tahle je to ! Xenomorfus mi to vysvětlil jasně - ne chyba, ale fíčura... No jo, tráva byla zelenější... No tak já si ho asi taky koupím, abych neměl "fejk" I když to moje není fejk, Je to značka ! Je to STAR-1 a vypadá trochu úplně jako zipák. Asi náhodou... A kam na ně chodíte? Koukal jsem na Smokenet, ale že bych se do nějakého zamiloval na první pohled, to tedy ne. Nebo počkat a za roku budou nové designy? No anebo z eBaye nějaký Vietnam. Ale zase čtyřku do toho vrazit nemusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Kdysi mi říkal jeden týpek, že na origo Zippu dáš v pohodě Top Pop, zatímco na fejku ne. Třeba to může souviset s těma pantama (větší vůle může bejt v jistým ohledu vejhoda). Ale nevím, fejk jsem nikdy neměl a na origo mi to dycky šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 před 25 minutami, Tomas8 napsal: Aha, tak tahle je to ! Xenomorfus mi to vysvětlil jasně - ne chyba, ale fíčura... No jo, tráva byla zelenější... No tak já si ho asi taky koupím, abych neměl "fejk" I když to moje není fejk, Je to značka ! Je to STAR-1 a vypadá trochu úplně jako zipák. Asi náhodou... A kam na ně chodíte? Koukal jsem na Smokenet, ale že bych se do nějakého zamiloval na první pohled, to tedy ne. Nebo počkat a za roku budou nové designy? No anebo z eBaye nějaký Vietnam. Ale zase čtyřku do toho vrazit nemusím... Mrkni na ofiko eshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 (upraveno) Zkus kouknout na řadu “Armor”. Má 1,5x silnější plášť, čili by měla bejt fortelnější. Jesli se to týká i pantu nevím, v ruce jsem to neměl. Co se týká “Vietnam” Zippo z ebay, tak tam bych byl hodně vopatrnej - fejkuje se to víc než Rolexy. Upraveno 26. července 2021 uživatelem Katchabba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Armor se taky viklá...... Mám čtyři zippa a viklají se všechny i armor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Díky kluci, už toho viklání nechme. Dokud se viklá jen zippo a neviklají se zubby, tak je všechno v ólrajtu Jinak ano, měl jsem asi ten Armor, protože byl na první pohled bytelnější. Už jsem zase poučenější. Jo, Jo... člověk se nemá bát se zeptat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Taky dva kousky v šuplíku mám, bohužel ten po tátovi skončil někde v propasti dějin Táta ho používal několik let a při spotřebě až 80 cigaret denně vydržel neskutečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Můj oblíbenec a citově cenný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2021 Dobrej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se