ondralbc Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Ahoj hoši, zas mě chytají roupy a zas jsem změnil duo Které z těchto dvou krásek jsou Vám sympatičtější a proč? Rolex Milgauss Z Blue vs IWC Ingenieur Laureus
Micey Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Tak sympatičtější jsou mi IWC, ale nějak mě to táhne k Milgům. I když jsou strašně lesklý a malý.. maj nějak větší koule, nebo co. Ty IWC mi přijdou, pán mi odpusť, takový bez nápadu. Teda modrý Milgy jsem naživo neviděl, taky je možný, že by mi přišly moc barevný..
Radimk Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Jsou to dvoje naprosto rozdílné hodinky, které by se spíše doplňovaly, ale pokud vybrat, tak bohužel asi Rolády.Ale je to relativní, mě přijdou víc na denní nošení ne IWC. Ty jsou takové.. hodně "salónní".Rolex!
tano Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Oboje krasne, ale osobne bych vzal Rolex, je to imho pro mne vetsi ikona. Zrovna tyto Milgauss bych hodne mohl, nema je kazdy, kdo vlastni Rolex a to je parada.
bandicoot Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Přemíra barviček na RLX by mě asi přestala bavit, pokud je teda nechceš mít jen na víkendy, pro radost apod... Na EDC pro mě IWC, jsou takové dospělejší, červený tip vteřinovky je strašně sexy, má to datum, bohulibý podtext. Přílišnou oblekovost by v pohodě šlo shodit méně upjatým řemínkem.
organic Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Jsou to dvoje naprosto rozdílné hodinky, které by se spíše doplňovaly, ale pokud vybrat, tak bohužel asi Rolády.Ale je to relativní, mě přijdou víc na denní nošení ne IWC. Ty jsou takové.. hodně "salónní".Rolex!Mám stejný názor, Milgauss univerzálnější.
Hasňa Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Přemíra barviček na RLX by mě asi přestala bavit, pokud je teda nechceš mít jen na víkendy, pro radost apod...Na EDC pro mě IWC, jsou takové dospělejší, červený tip vteřinovky je strašně sexy, má to datum, bohulibý podtext.Přílišnou oblekovost by v pohodě šlo shodit méně upjatým řemínkem.Souhlasim, jeste bych dodal, ze pokud by ve vybery byly Milgy se zelenym safirem a cernym cifrem, tak by ten vyber byl daleko tezsi.
ondralbc Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Doplním, že nosím občas IWC 7 days. Jinak Nomos Ahoi Atlantik Datum (spíš volnočas) a TH Grand Carrera Cal 8. Líbí se mi hodně design těch Milgů a u IWC datum a unikátnost (limitka). Na ruce vypadají úplně v poho, nejsou malé (40 mm)
Liqid Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Vzal bych Milgy, ty Ingy jsou nuda a šeď. Navíc Milgy mají pro mě zajímavější historii.
StefanM Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Osobne by som volil IWC. Modry cifernik s cervnym zakoncenim sekundovky je taka konzervativna moda, ktora nebije do oci a neomrzi tak rychlo. Rovnako datumovka je spickova. Kdezto Rolex su skor k rifliam, modra-zelena-orandzova... no vysledok mohol dopadnut aj horsie, nazivo posobia celkom prijmne, ale vzhladom na to, ze hodinky nepredavas a kazde su defitivne, tak aby ta to casom neomrzelo a nezatuzil skor po klasike- cierne /so zelenym sklickom/. Tvoj vyber si dovolim rozsirit:
volfda Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Tento model milgů vlastním a jsou boží. Měl jsem všechny verze milgů, které se dělají, a tyto jsou nejlepší. S tímto modelem IWC nemám zkušenost, IWC mám moc rád, ale volil bych RLX. Už třeba jen proto, že jsou hravější a hodí se ke všemu. Já je nosím od obleku po plavky.
Návštěvník dlubix Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Jestli nepotřebuješ datum, tak Milgy. Jednoznačně.
ivan_989 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Konkretne tieto mllgy mi pripadaju take kikirikí. Ked milgy tak imho hocijake ine. Ja mam biele a spokojnost, na letne mesiace super
Peter78 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Milgy jsou rozhodne univerzalnejsi. Osobne se mi ale take libi vic s cernym cifrem.
ondralbc Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Díky za názory, ještě pro srovnání "na živo"
Kluk jako buk Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Z těhle dvou jednoznačně Rolex.
Jenikec Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Iwc jsou krásné oblekovky, ale ty Rolexy maji duši a už jen to pro koho byly vyvijeny. Rolex je Rolex. Za mne jednoznačně. Pro modrou mám slabost a modra s korunkou to je pecka.
sashator Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Odesláno 25. května 2015 Volil bych Milgy, protože Ingy z vintage kolekce mě nikdy moc nebraly...ale pokud bys dal na výběr Ingy od Genty, jasně by u mě vítězily právě ty, ten design je prakticky nepřekonatelnej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se