AndyAaron Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 Tak prodal Rolexky a konecne si koupil poradny hodinky, ze jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Cesta kolem světa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 (upraveno) Afri, asi je taky jednou budu mít. Teď si musím vystačit s timhle. A teď na ruce nechrono. Upraveno 7. července 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Náhodnou máš super bezva kombo, ale chápu že trio by bylo ještě o něco lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Ingů není Kuncáku nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Dneska musím přispět i já. Dlouho jsem se jim vyhýbal. Bylo to marné ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Před hodinou, Karussell napsal: Ingů není Kuncáku nikdy dost Moc pěkná fotka, parádního kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Před hodinou, patprom napsal: Dneska musím přispět i já. Dlouho jsem se jim vyhýbal. Bylo to marné Gratuluju, krasnej a legendarni kousek...dobre, ze jsi neodolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 Gratuluju, krasnej a legendarni kousek...dobre, ze jsi neodolal Dík! Upřímně řečeno, koupil jsem je víceméně ze zvědavosti a od té doby já nosím skoro pořád. I když jsem si odvykl nosit hodinky větší než 40mm (rozmazlený Rlx), na vel. 43 jsem si velice rychle zvykl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 To tak nekdy byva, ja to mel s Ingama v podstate stejne Pravda je, ze tech 43mm je dost, ale podle foto to vypada, ze Ti sednou skvele. Samozrejme rlx budou komfortnejsi, to stopro, ale ty pilotky rozhodne nejsou nepohodlny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 před 21 hodinami, Karussell napsal: Ingů není Kuncáku nikdy dost Krásný jsou a zkousnou asi taky dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 14. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2020 Ingů není nikdy dost, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Dneska doslo nato a za me super Poradny military. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Dřív mě patnáctky vůbec nebraly, ale teď se mi líbí čím dál víc. A hadra jim sekne ze všeho nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Dnes ostravský Chronosraz ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 16. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 před 3 hodinami, sashator napsal: Dřív mě patnáctky vůbec nebraly, ale teď se mi líbí čím dál víc. A hadra jim sekne ze všeho nejvíc Patnáctky jsou IMHO jedny z nejlepších novodobých pilotek. Dodnes lituju, že jsem je před dvěma rokama prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 před 10 hodinami, xbraj19 napsal: Patnáctky jsou IMHO jedny z nejlepších novodobých pilotek. Dodnes lituju, že jsem je před dvěma rokama prodal. Ja dodnes lituju, ze jsem ty tvoje taky pak prodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 A ja nelituju ze jsem je koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Aquáče pro každou příležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se