Olin.uj Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2018 Jedna pro hračičky:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Popelář Odesláno 16. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2018 Zdravím měl bych dotaz na zkušené členy, nedávno jsem koupil na aukru casiotrony 04-507 bez krytu na baterii. Dal by se použít víčko digitalek prim, nebo jsou rozměry jiné, případně kde by se víčko dalo sehnat. Předem děkuji za radu jinak hodinky jsou v krásném stavu.
Popelář Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Přikládám foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t2 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 (upraveno) Odhaduji, že poklop z Primek sedět nebude. Obávám se, že to neseženeš. Ale zkus prohledávat Ebay. Upraveno 18. ledna 2018 uživatelem t2
siwi Odesláno 18. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Dneska mi přibyl do sbírky další kousek od MBO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A v této souvislosti jsem objevil i jeden moc zajímavý článek o této značce.
AndyAaron Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Siwi, ty v tech diginach teda taky pekne litas
siwi Odesláno 19. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 No jo, už od začátku. Kvůli nim jsem se vlastně před 12 lety na tohle fórum zaregistroval
Popelář Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Dík zkusím ebay , nebo se optám v Jihlavě v hodinářství Tovys jestli by se nedalo vyrobit, nechám tam dát baterii, hlavně aby šlapaly. A nebo už nevím.
5etter Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Ve vlákně Jaké digitálky máte dnes na ruce jsem se chlubil se starými Seiko A939. Tak dám obrázek i sem, kam patří asi primárně a udělám si reklamu na své vlákno, kde je těch obrázků ještě víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frostie Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 Hodinky, fotky, detaily I katalog - vše neskutečná paráda. Díky
Návštěvník Chilliluk Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 Hodinky moc krásný...jen to auto by se k nim hodilo o pár desítek let starší
t2 Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Odesláno 24. února 2018 Gratuluji! Nádherný kousek. Tohle je víc než jen vintage, tohle je o level starší. Tento model patří mezi prvních pár průkopníků digi! A už vím od koho kopírovali rusové svoje kovový pásky ke svým digitálkám. Na první pohled. Zdravím digi přátelé. Tak jsem zariskoval a koupil nenošené Quartzmatic Westlox Jen podle detailních obrázků bych neřekl, že jsou nenošený. Podle mě mají za zebou celkem dost.
michalval Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 To je nádhera, prostě "work of art" jak se říká krásně česky.
michalval Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Nedělní nostalgie. Tyhle jsem měl jako mlaďoch a pochopitelně dávno ztratil. Tak jsem je pořídil a naštěstí jako funglovky.
michalval Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Odesláno 25. února 2018 Máš je parádní...Díky. Tehdy jsem je samozřejmě strašně nechtěl, toužil jsem po nějakých zápaďáckých s melodiemi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se