bleriot11 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 seika paradni,ty stribrny jsou bozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Gombo asi tim, ze mam taky nejake, tak tebou prezentovane zaznamenavam vyrazneji +k nim i probehlo par slov... michalval + bleriot11 = diky -a ano o rok pozdeji a uz vedely kdy je odpoledne a kdy dopoledne . Jakej by mohl byt ten rozdil nevi nikdo? (0439/0432) před 23 hodinami, Olin.uj napsal: akai: Na sých TS-2000 mám vizuálně podobný náramek.. označení B-367L.. Co není originál tak černý střed čidla... Jinak moc pěkné. ...hmm tak ja B-438N, tak asi nahrazeno. Kazdopadne jak videt je zapinani zniceno a budu to muset nejak vyresit... A cerny stred cidla je v poradku , ten byl jen originalne modifikovan cernou... -ted uz takto... Zajimave, ze na OLED displeji telefonu vidim zlute a modre pismenka jak pri foceni tak po vyfoceni a naslednem prohlizeni barevne dost a konecny vysledek je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2020 Moc hezký TS 2000! Já jsem včera při čištění těch soudkových JAZů zjistil, že mají modul NEC: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 hamilton bozi,jednou si udelam radost a koupim si ty pulsomatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Nic jsem nepil ani nepožil nic jiného, ale stejně to tam furt vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Když už, tak spíš lemon face takto...každopádně jsou to parádní hodinky... mám digi krizi a chuť se této své sekce sbírky kompletně zbavit... ale tyto si dovedu představit jako jedny z mála co by si místo našly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 1 hodinou, Snekofon napsal: Když už, tak spíš lemon face takto...každopádně jsou to parádní hodinky... mám digi krizi a chuť se této své sekce sbírky kompletně zbavit... ale tyto si dovedu představit jako jedny z mála co by si místo našly.... Díky. Koupil jsem je nenošené i s krabičkou, ale rozhodl jsem se, že si je budu užívat, což bohužel znamená, že už nenošené nejsou a že nějaké vlásečnice mají, ale pořád jsou myslím v hodně dobrém stavu. A jsem rád, že tam ještě někdo něco vidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Oooo máš můj respekt, že jsi je nenechal ležet v té krabičce - ve mně by se to rvalo a skončilo by to tak, že bych zoufale hledal ještě jedny na nošení už jste takto blbě dopadl s několika kousky - pěkně je zaparkoval a pak hledal druhé na nošení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 12 minutami, Snekofon napsal: Oooo máš můj respekt, že jsi je nenechal ležet v té krabičce - ve mně by se to rvalo a skončilo by to tak, že bych zoufale hledal ještě jedny na nošení už jste takto blbě dopadl s několika kousky - pěkně je zaparkoval a pak hledal druhé na nošení... Noo respekt... to víš, že každá vlásečnice bolí, ale co už: dělají mi radost na ruce a dávám na ně bacha, pořád to jsou hodobóžový hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Chlapi ví někdo co znamená tento udaj.Oběví se po stisknutí horního levého tlačítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 (upraveno) Je to datum 4.12.1975 Upraveno 4. prosince 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 dik,info bylo pro brachu,tvrdil ze to nejde nastelovat,ale uz jsme na to prisly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 před 6 hodinami, Snekofon napsal: ... ve mně by se to rvalo a skončilo by to tak, že bych zoufale hledal ještě jedny na nošení už jste takto blbě dopadl s několika kousky - pěkně je zaparkoval a pak hledal druhé na nošení... To by bylo dobré téma pro "tematický týden" - Jaké digi máte ve více (dvou, tří, ... ) kusech. Jedny NOSky ve sbírce a další na nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Jednoduchost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Zde byly vedle sebe 0624 a 0439 ... -tak mne napadlo dat vedle sebe i 0439 a Citizen 50-3061 modul 9025 (tady jako 50-3053) Oboje stejne stare kdy sn. zacina 60 - takze 1976. Citizen umi drzet datum zobrazene, nemaji am/pm, to se rozlisuje jen pri nastaveni kdy delici dvojtecka zobrazena sipkami nahoru dolu toto definuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 V 4. 12. 2020 v 18:26, Hantronix napsal: To by bylo dobré téma pro "tematický týden" - Jaké digi máte ve více (dvou, tří, ... ) kusech. Jedny NOSky ve sbírce a další na nošení. Neříkej, klidně tam takový nový tématický týden v pondělí přidám. A tak mě napadá, že bych tam měl docela dost, co dát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 Každý rok kolem Vánoc si vzpomenu, jak jsem coby kluk toužil po digitálkách. Tak jsem dnes nasadil jeden z exemplářů té doby: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se