vlasta66 Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Dárek od kamaráda Casio BM-100WJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 http://www.youtube.com/watch?v=PwDP4w7sjIo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 siwi: Proto je taky chci. Mel jsem takove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Taky se pochlubim jedním dárkem, jsem docela překvapenej provedním a komfortem používání (pípání stopek každých 10 min., změna tonu tlačítka MODE po najetí na čas, minerální sklo, 5 různých budíku včetně data, použitelná data banka) Docela jsem jim přišel na chuť, rozteč pro pásek 20 mm. Škoda jen že nejsou v nerezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 9. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2010 http://watches.gafortiby.com/collection.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2010 taky jedny moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Hasňa: I já měl Kesselky. A šlapaly bez problémů dva a půl roku. Problémy začly až po výměně baterky. To pak stačilo zaťukat na dýnko a hodinky se vynulovaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Pěkný kus kovu na to,že to jsou digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. srpna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 Co máš na mysli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) Tak jsem si pořídil jeden známí vintage kousek zn. CASIO a to typ DW 5600 /901/ šroubovacídýnko. V ruce jsem je měl prvně a musím uznat, že je to poctivý kus železa. Když jsem je viděl, řekl jsem si, že se nevyplatí, spíše že nemá cenu je kupovat(důvod poznáte z fotek). No ale když jsem to usmlouval na pár stovek, řekl jsem si, že do nich půjdu a zkusím s nima něco provést. Hodinky jsem odstrojil, vyčistil, "vyleštil" a výsledek vidítena fotkách, byli v opravdu žalostném stavu.v nejbližších dnech, snad zítra dám foto po kompletní renovaci, tedy i s novým pouzdrem a páskem Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 30. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2010 (upraveno) Gratz, myslím že se ti pěkně poštěstilo , to jsi na ně někde narazil ve frcu? Před pár dny jsem plevelil Filovi vlákno o G-S s tímto kovovým tělem a den, dva na to se tady objevíš s tímto kouskem Upraveno 30. srpna 2010 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Gratz, myslím že se ti pěkně poštěstilo to jsi na ně někde narazil ve frcu? Před pár dny jsem plevelil Filovi vlákno o G-S s tímto kovovým tělem a den, dva na to se tady objevíš s tímto kouskem No tak abych tě dorazil, tak já ještě loni koupil nový v čr v kameným obchodě. Jakýsi neprodatelný starý kus takže ještě za bomba cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 @Standis: dobrá práce . Kolik času jsi nad tím strávil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 No tak abych tě dorazil, tak já ještě loni koupil nový v čr v kameným obchodě. Jakýsi neprodatelný starý kus takže ještě za bomba cenu. Ty jsi mazlík To jsou historky jako blázen, jeden si takhle nakráčí do hodinářství a koupi první Frogy ještě se slevou. Další původní 56 Ale já vám to kluci přeji o štestí a radost je potřeba se dělit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 (upraveno) @Standis: dobrá práce . Kolik času jsi nad tím strávil? díky, času to moc nezabralo, celkově asi 4 hoďky. Nejhorší bylo povolit 4 šroubečky co drží po stranách pouzdro. Jinak na čištění stačil obyč. kartáček na zuby, houbička na nádobí a vatové tyčinky do uší, vše co máte v koupelně každý po ruce , žádný ředidlo, tech.benzín apod chemie. Koupil jsem je od kamaráda- on už chtěl nějaké nové, tak si jejich prodejem trošku přispěl na ty nové. Jak mu popraskalo a pak i odlomila část pouzdra nahoře a dole u osiček za páskem, tak tu ocel co tam vykukovala dokonce maskoval i barvou ve spreji . Co bylo rozhodující, že jsem je koupil, byl fakt, že na sklíčku ani čárka, snad jen takové ty vlasové, ale dost málo viditelné. Mám k nim i novou baterku, ale k tomu potřebuju sehnat ještě těsnění pod dýnko, když už ji budu měnit. Celkově mě to vyšlo(koupě hodinek, pouzdra, baterie, pásku, pošta Velká Británie) 1100 Kč dnes snad budu mít čas je obléci do nového a pak hned nafotím a ukážu Upraveno 31. srpna 2010 uživatelem Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 (upraveno) A tady už je konečný výsledek, mám z nich vážně radost kdyby měl někdo tip kde koupit/objednat těsnění pod dýnko(šroubovací) ať písne Upraveno 31. srpna 2010 uživatelem Standis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 A tady už je konečný výsledek, mám z nich vážně radost kdyby měl někdo tip kde koupit/objednat těsnění pod dýnko(šroubovací) ať písne Tak to je fakt parádní výsledek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2010 Skús to tesnenie premerať...Výtvor samozrejme chválim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetka Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Taky jeden nostalgický úlovek mého mládí- klasické Kessel se sedmi melodiemi. Display v pořádku, tlačítka fungují, přesnost chodu cca 5s za měsíc!!! Jediný problém snad, že hrají velmi slabě, ale nemám sílu v nich měnit ten SMD tranzistor co tam je, ani nevím co tam bratři dávali, znamenalo by to kompletní rozborku. Neopravoval si to někdo a co je to za typ?Zdraví,Zetka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Moc pěkný. Jestli je chceš pěkně oživit,nedávej je na tah,ale zkus NATO strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se