Bells Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Toho data jsem si všimnul hned jako první, ale vykoupal jsi se v tom sám Každopádně fotka dobrá a padnou ti taky pěkně, dobrý kauf totok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2017 (upraveno) Jsem skoro zapomnel, ze mam Damaska v servisu. Tyhle jsou takovy libivy, pohodlny, clovek se o ne nemusi zbytecne moc bat.. jak tudle znacku moc nemusim, jsou fakt dobry. Luneta hezky cvaka, korunka se krasne sroubuje, na cifru ani pouzdre zadny fleky a nepresnosti.. vlastne lepsi, nez valna vetsina mejch predchozich hodinek:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. května 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 "Tato, tyvoe, venku jsem ani ne hodinu a ty uz vypadas, ze premejslis nad novejma hodinkama..":) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Paraada, srdecne gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Super chlape, hodne zdravi stesticka preji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Přidávám se a gratuluju.Tohle je vždycky ten nejlepší, definitivní přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Gratulace jak cyp !!! A hlavně zdravíčko !!! Na hodinky dlabej....zatím ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Velká gratulace ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Gratuluju...a nějaký cibule by to přece na oslavu chtělo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Diky panove, prej mi tendle tejden poslou zpatky Decka, takze skoro novy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Moc hezkej přírůstek do definitivní sbírky! Tak hlavně ať není potřeba žádný servis a dělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Konečně u tatínka, s novejma ručkama a cifrem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Novej přírůstek, aneb jak Péťa redukoval.. jsem myslel že zas všechno prodám a vrátim se ke kořenům, tj. Hamiltonům, a dopadlo to tak, že mám jak déčka, tak potápky od Certiny a teď teda i ty Hamíky. Rezerva 80h je pecka, baví mě celkem originální design (ta nesouměrnost!), zpracování bez viditelnejch chyb, krásnej vystouplej vyfouklej safír. Jediný co mě teda překvapilo je, že korunka na posun vnitřní lunety jest šroubovací, přičemž standard korunka na nastavování času a data jest nešroubovací. Kdo to má při každym pivu furt šroubovat.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Pěknej kousek. Vypadá docela robustně, kolik to má 45mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Čéče ani ne, to je takovýto foto zkreslení, plus celkem macatej tah.. budou mít tak 43mm. Nepůsoběj nějak přerostlý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Ve mne se vam rozlil takovej klid.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Tak jen ať Ti to vydrží . Gratuluju, jsou fajné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Dik Ondro. Je to zajimavy, na fotkach me moc nebraly, ale nazivo jsou skvely. A ta velikost se zda byti navykovou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 To červené datum je skvělé, gratulace pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Taky gratuluju Micey, ja sem nedal rimsky a hladkou lunetu, ale jinak pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se