Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, vypada to, ze budu mit moznost koupit vyse uvedene hodinky za relativne slusny peniz ve slusnem (vnejsim) stavu.

Ale chtel jsem se zeptat na vnitrek. Hodinky za tu dobu nebyli servisovany, takze asi bude zapotrebi je hodit na servis, co? Mate zkusenost nebo nekdo z vaseho okoli s Dusakem, na kolik muze prijit servis u techto hodinek?Nejake vlakna jsem sice nasel, kde se nejaky ten servis resil, ale nenasel jsem az tak uplne odpoved na svoji otazku. Diky moc.

Odesláno

Diky za reakce. PSal jsem pres mobil. Melo tam být 11-12 let stare Omegy :-)

13-15k je docela palka..meli by me vyjit na 35-36k..myslite, že se to vyplati? Nebo je lepsi se poohlidnout po necim "novejsim/udrzovanejsim"?

Odesláno

Hodinky u Dušáka servisují za cca 12 tisíc (ne-chrono - automat), přijdou Ti ze servisu jako nové, tzn. i po kompletním přeleštění a je na ně 24 měsíční záruka. Takže i kdyby 36+12=48 a to je za "nové" Omegy docela super, ne? 

Odesláno

no hele, keramický bondovky cca rok starý se dají koupit pod 70.... takže když si vezmeš, že dáš 36 za 12let starý, k tomu 14 za servis ses na 50.... nechceš něco málo došetrit a pořídit "skoro nový"??

Odesláno

Diky za reakce. PSal jsem pres mobil. Melo tam být 11-12 let stare Omegy :-)

13-15k je docela palka..meli by me vyjit na 35-36k..myslite, že se to vyplati? Nebo je lepsi se poohlidnout po necim "novejsim/udrzovanejsim"?

Upravil jsem ti ten název, aby to nemátlo.

Odesláno (upraveno)

Dekuji za nazory. Prave, ze mi prijde ze za 48-50k by se asi dalo sehnat neco pekneho treba od TH anebo i od Omeg zde na foru. Koukal jsem, ze se sem tam objevi zajimave kousky. 

Otazkou je, jestli ten servis vyjde opravdu na 12-15k a ne treba na polovinu 6-7k.. 

Docela se mi libi i TH Aquaracer 500m co tu prodava kolega ze Slovenska..jsou tak trochu putovni, jelikoz se tu prodavali asi pred 2 mesici od jineho kolegy take ze Slovenska..ale s temi nemam zadnou zkusenost. Omegy jsem kdy si mel a byl jsem velmi spokojeny  :clap:

prischera:

Moc diky

Upraveno uživatelem mmaass
Odesláno

Pokial tym omegam nic zasadneho nechyba, tak do slusneho stavu (vycistit namazat pretesnit) ich dokaze dat dobry hodinar (napriklad KM vidim ze si z prahy) za ovela rozumnejsi peniaz..... Pokial im ale nieco chyba, napr je strhnuty zavit korunky, alebo netesni krcek korunky alebo je podobnym sposobom posahany heliak, proste pokial budu potreba originalne nahradne diely, tak s tym uz si neautorizovany servis poradi ovela horsie,.... i ked nic nie je nemozne.

To ze vydrzali tak dlhu dobu bez servisu, nemusi nutne znamenat nic zleho, mozno skor naopak, bud su proste tak dobre, alebo ich aspon majitel setril. Dolezity je proste aktualny stav, ak drzia cas a korunky nie su poskodene, tak su v poriadku. Kludne ich vezmi a s neautorizovanym servisom s cenou hlboko pod 5K si vystacis.

Odesláno

Vsem moc dekuji za nazory, moc mi to pomohlo!

Abych nemusel zakladat nove tema, tak bych se vas zkusenejsich zeptal na nazor na tyto hodinky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86185-tag-heuer-aquaracer-500m-ceramic/

Take se mi docela libi a z laickeho pohledu jsou pro me "docela podobne" i tem Omegam. Ale moc informaci na CZ netu jsem nedohledal.

Odesláno (upraveno)

V posledni dobe tady slo tolik bondovek, ze nebyla vyjimka okolo 65 za v podstate nove. Takze jestli pockas, az nekoho z nich prestanou bavit... :) za tu cenu bych to nebral

edit: sorry, asi jsem zapomnel aktualizovat stranku a odpovidal na drivejsi post...

Upraveno uživatelem Tichus
Odesláno

Tak mam nove zjisteni, hodinky byli servisovane cca kazdych 5 let. Posledni velky servis byl zacatkem roku 2012 u dusaka. Vysel na cca 16k a byli tam vymene i nejake soucastky ktere jsou k dispozici vcetne papiru o servisu. Od te doby byli na tuce asi 6 mesicu a potom uz jen sporadicky. To uz jsou asi lepsi zpravy nez ty predtim?

Odesláno

O presnosti majitel nevi. Posledni rok a pul nosi Omaga PO. SMP bere na ruku tak jednou mesicne jen aby se natahly a potom je opet schova do krabice. Tlakova zkouska byla delana pri tom velkem servisu. Byli tam vymenene jak korunky tak i treba spona, zbytek vylestili, promazali. Ma i doklad o zaplaceni toho servisu, takze predpokladam za 16k to musela byt pekna 3 mesicni lazen..

Odesláno

Minulý týden jsem si vyzvedl z "lázní" u Dušáka ca 5 let staré Omega Constellation Eagle něco.....Velký servis stál 13 000,- a nějaké drobné (+ 4 000,- za novou zlatou korunku - mám bicolor). Šly na velký servis neb přestaly ca po 5 letech jít. A dodací doba 3 měsíce!!!

Osobně bych je jinam než k AD nedal. Mám doklad o těsnosti, přesnosti, 2 roky záruku a pouzdro po přeleštění jako nové.

P.S.: Co si pamatuji, tak kalibry s "budíčky" stály ještě více.

Raději bych přišetřil a kupoval nové či "jako nové".

Jirka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...