Žigi Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Přesně tak Safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 a navíc nám začínají růst na ceně Inu výhoda již nevyráběného modelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 36mm verzia, celkom mi ladia aj ku kavesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 @Ivanhoe34 tak prihodim aj sem spolocne stretnutie Ivanom, stretnutie bolo super a Ivan spravil super fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 (upraveno) před 7 hodinami, Vladino125 napsal: @Ivanhoe34 tak prihodim aj sem spolocne stretnutie Ivanom, stretnutie bolo super a Ivan spravil super fotku Nikdy som nevidel nazivo tie omegy a musim povedat ze drzat ich v ruke, skusit na ruke (lugy este neprekryvali zapastie, velkostne tie 42ky na hrane ale nosili sa dobre, len to je kus hodiniek proste) a studovat tie detaily, skusit zachytit na fotkach, to bol kazdopadne zazitok. Moje male Tudory oproti nim clean and simple, az trochu boring, ale my vieme ze to znamena v skutocnosti "classic" Dnes na obed v najlepsej restike aku v meste poznam, s najlepsimi hodinkami ake som kedy mal, a cerstvych 44 na krku Ale zivot je fajn, treba si ho co najviac uzit Upraveno 24. srpna 2022 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 6 hours ago, Ivanhoe34 said: Nikdy som nevidel nazivo tie omegy a musim povedat ze drzat ich v ruke, skusit na ruke (lugy este neprekryvali zapastie, velkostne tie 42ky na hrane ale nosili sa dobre, len to je kus hodiniek proste) a studovat tie detaily, skusit zachytit na fotkach, to bol kazdopadne zazitok. Moje male Tudory oproti nim clean and simple, az trochu boring, ale my vieme ze to znamena v skutocnosti "classic" Dnes na obed v najlepsej restike aku v meste poznam, s najlepsimi hodinkami ake som kedy mal, a cerstvych 44 na krku Ale zivot je fajn, treba si ho co najviac uzit Vše nejlepší k narozeninám Ivane! Ať to tiká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 před 12 hodinami, exell napsal: Vše nejlepší k narozeninám Ivane! Ať to tiká Dakujem, Martine, aj za podporu, ved ty vies... Je to super, uz sa z nich len tesim, kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Stejne jsou ty GMT super hodinky. Koukam,ze uz je lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 @Pivas GMT su skvele a som ti za ne patricne vdacny Tak tak, pomaly sa to lepsi. Uz si korzujem po kaviarnach s “veducou”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Oběd a rozjímání nad Pelagos 39. GMT asi nenahradí, ale kombo by to bylo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 NF včera, dnes i zítra ️🏔 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Bomba, podle mě nejvíc nedoceněný model Tudoru. Jsou skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 před 27 minutami, shewcza napsal: Bomba, podle mě nejvíc nedoceněný model Tudoru. Jsou skvělý! Trosku divně naživo působí to kolečko rezervy, na mě jako levnej mixpult amatérského DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 M.N.21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 22 hodinami, LovecK napsal: Trosku divně naživo působí to kolečko rezervy, na mě jako levnej mixpult amatérského DJ To by mi nevadilo. Pravda, raději bych místo rezervy nátahu devítku a místo datumu trojku a bylo by to dokonalé, ale i tak jsou skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 Tak ještě tady, dlouho jsem je nefotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 1. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2022 před 15 minutami, shewcza napsal: To by mi nevadilo. Pravda, raději bych místo rezervy nátahu devítku a místo datumu trojku a bylo by to dokonalé, ale i tak jsou skvělé. Přesně, taky bych oželel datum a rezervu nátahu a měl tam indexy u 3 a 9. Ale jinak to kolečko rezervy se mi líbí. Je to jiné než obvyklé (-: Mám rád nestandardní řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se