Qwuiddo Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Ahoj! Udelal jsem si dnes radost a vzal tady z inzerce ty Tudor Chrono S&G a chtel bych si k nim nechat usit ten kozeny Bund Strap (nevite pripadne, zda jde koupit origo a za kolik? - nikde na webu jsem nenasel) Muzete mi nekdo prosim zmerit rozmery remene a to vc. te bund 'podlozky'? Moc diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Vymést pavučiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 před 1 hodinou, Jarett napsal: Vymést pavučiny When I was a baby, my mama told me son, always be a good boy, don’t ever play with guns. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 (upraveno) před 1 hodinou, steel napsal: When I was a baby, my mama told me son, always be a good boy, don’t ever play with guns. Despite what your momma told you, violence does solve problems ... Upraveno 29. listopadu 2022 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Mama put my guns in the groundI can't shoot them anymoreThat long black cloud is coming downI feel like I'm knockin' on Tudor's door.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Dneska v sauně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cancri Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Dobrý ráno Tudoristi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Sobotna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Proste jsme si sedli. Expy jsem nevzal na ruku ani nepamatuju a GS jsem po servisu ani nevybalil z folie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 A jeste jedna pracovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 (upraveno) @warann: Líbí se mi ta růžová látka košile. Kde jsi ji kupoval? Upraveno 9. prosince 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 @safi Tato, kupodivu ji stále mají (a ještě modrou) a dokonce ve slevě: https://tmlewin.co.uk/products/aztec-weave-fitted-magenta-single-cuff-shirt-62470?variant=40585491906697 Nicméně jsem ji bral, ještě když TML fungoval normálně. Pak to vypadalo, že umřel, teď nějak vstal z mrtvých, ale: "International delivery (available soon)". Každopádně je to příjemná látka, nosím ji rád, byť chápu, že pro spousti lidí je růžová no go. Jo, něco podbnýho mají tady, ale není to úplně ono: https://www.charlestyrwhitt.com/intl/semi-cutaway-collar-non-iron-stretch-texture-shirt---orange/FOB0687ORG.html?pf=pdp_colour_swatch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Ty nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 Moje nejlepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2022 (upraveno) Myslím, že ideální BB by byly keramiky, 39mm s datumem a bez GMT funkce pro nižší výšku. Anebo to samé, ale v oceli... Upraveno 12. prosince 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san.cho Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2022 Uvidíme, jak dlouho budou bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Dopoledne s detektivním veteránem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se