Radik Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Doufám, že se jednou taky dopracuju k nějaký vstupence do tohodle vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Doufám, že se jednou taky dopracuju k nějaký vstupence do tohodle vlákna Pri najhoršom vytvoríme vlákno "Aké Tudory by ste chceli mať na ruke" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Hentyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Hentyto podobné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Hentyho...LovecK...podobné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Kura, chlapi, pěkně jste to nafotili. Kdybych měl počítač po ruce, tak bych pokračoval. Ale byl jsem dnes v pravěku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Mrzi me, jak spousta lidi kvuli problemum s GMT zavrhuji Tudor jako celek. BB58 mi uz rok slouzi jako hlavni hodinky. Nijak je nesetrim a slapou na jednicku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 O Pelagosech to platí jakbysmet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Mrzi me, jak spousta lidi kvuli problemum s GMT zavrhuji Tudor jako celek. BB58 mi uz rok slouzi jako hlavni hodinky. Nijak je nesetrim a slapou na jednicku . IMG_5741.jpg Souhlas. Ale nevadí ti trošičku ten mléčný kroužek pod safírem? něco jako u safírových Moonů? já si toho prvně ani nevšimnul, ale v poslední době jsem to začal nějak víc vnímat...Ale hodinky to jsou každopádně skvělé. A hlavně neuvěřitelně pohodlné. Btw, právě Tvá recenze mě k nim v podstatě přivedla :-) Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 Jsem rad, ze se recenze libila . Krouzek v podstate nevnimam, nijak mi nevadi. Ono u moonu to je jine, protoze mas srovnani se stejnymi hodinkami jen s jiným sklem. Tak to asi vic bouchne do oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 (upraveno) V pátek do práce macky. A to mi dneska mají přijít rangery. Zase se mi to nějak hromadí :-D Upraveno 14. února 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Tak jo. Nahlašuju stop stav. Ale když já je nemohl nechat v té inzerci ležet... To bych si vyčítal snad ještě dýl, než jejich nákup :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Gratulace, taky jsem nad nimi přemýšlel, ale naštěstí jsem se ubránil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Nemít Expy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Tak dnes už poslední fotku sem... Když už je mám i na té ruce. Zítra se pokusím nějak pěkně vyfotit celou svoji hlavní krabičku ... Už to začíná vypadat na celkem vážnou diagnózu zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 14. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2020 Ty rangery jsou skvělé hodinky. Nenapadne, jednoduché, ale prostě HODINKY. Gratuluji.Kdysi jsem byl docela odpůrce značky Tudor, leč prozřel jsem, a dnes na ni nedám dopustit. Podle mě dnes na trhu není jiná firma, která nabízí tolik muziky v této cenové relaci, a přitom si na nic nehrajeZpracování, design, in-house strojky (jasně, s GMT byly problémy), celková konzistence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 ranger, skoda, ze jsou tak obrovsky, sluselo by jim nejakych 38mm, kdyz uz ne 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Dobře si udělal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se