Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, už nějakou dobu pokukuju po práci krupiera (po kucharovi muj druhej dream job :D ) a chtěl bych se zeptat, zda s tim máte někdo zkušenost? Jen pro představu, pracuji ted jako analytik v automotive, ale není to zkrátka ono..nenacházím se v tom. Díky za pomoc a rady.

Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk

Odesláno

Pokud hledáš práci, kde ti dají pár drobnejch, kvůli kterým si musíš dělat kurz a kde budeš celej den stát, tak  je to práce pro tebe.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja bych chtel na festivalech prodavat smazeny cvrcky a sarancata (125,-Kc/porce) ale nemam na to vodvahu.

Odesláno

Ja bych chtel na festivalech prodavat smazeny cvrcky a sarancata (125,-Kc/porce) ale nemam na to vodvahu.

Tenhle post právě vyhrál vlákno  :lol2:  :lol2:  :lol2:  Bomba business plán, máš moje sympatie!

Odesláno

Pokud hledáš práci, kde ti dají pár drobnejch, kvůli kterým si musíš dělat kurz a kde budeš celej den stát, tak  je to práce pro tebe.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To by byli moji cvrckove. Mel bych k nim falesny lekarsky potvrzeni, ze zvysujou potenci a snizujou cholesterol.

Odesláno

To by byli moji cvrckove. Mel bych k nim falesny lekarsky potvrzeni, ze zvysujou potenci a snizujou cholesterol.

Abyste se na těch festivalech nedosekali. Posledně měl chlapík na Expediční kameře i sušenky.

Odesláno

Zmizik - normalne lutujem ze Ta nepoznam osobne. Ty musis byt strasny exot. Niekedy som mal za top uchyla chronomagu Fazera, ale ides mu po krku.

PS: nepoznam ani Fazera a nemyslim tento post ako ofenzivu ;-)

Odesláno

Moje kolegyně z bývalé práce to (před tím, než nastoupila k nám) dělKala - a prý hrůza. 

Strašný denní rytmus, nedá se to moc skloubit s partnerským životem, mizerné peníze a totálně zabitá praxe - zkrátka s minulostí "dělal jsem krupiéra" se velmi špatně dá dělat něco jiného, kde vyžadují jakoukoliv praxi. Když hledala jiné zaměstnání, všude se dost vyptávali, jaké to je, ale nikde ji nechtěli.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zmizik - normalne lutujem ze Ta nepoznam osobne. Ty musis byt strasny exot. Niekedy som mal za top uchyla chronomagu Fazera, ale ides mu po krku.

PS: nepoznam ani Fazera a nemyslim tento post ako ofenzivu ;-)

Hehe. Ja sem obycejny chlapec, jen me proste napadaj zajimavy veci do byznysu, no.
Odesláno

známá dělala krupiérku asi rok, občas potkala zajímavé lidi, ale jinak opruz práce - zažila házení židlí když někdo na ruletě projel půl mega, slovní útoky (ale to je hlavně o manažerech a ochrance) ... peníze nebyly až tak špatné na to že nepotřebuješ mimo kurzu žádné vzdělání...

Já bych šel do kuchaře , ale ve své vlastní restauraci :-D

Odesláno

Jeden dlouholetý člen fóra dělal (nevím jestli ještě) krupiéra mnoho let. Z důvodu soukromí tu nebudu uvádět jeho jméno. Pokud jsem pochopil, sociální kontakty  na hovno (práce pouze v noci). Prachy taky nic úžasnýho.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...