Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Andy sorac, ja jsem musel. Jak jsem videl ten odkaz ve Tvem podpisu, neudrzel jsem se :) Samozrejme si delam prcu a nehodlam Ti slapat po reputaci. Kdyby to nahodou nekdo bez kontextu nepochopil a bral to vazne, tak Andy je super chlap a jeden z gentlemanu fora! ;)

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Potkane, vzdyt si za to muzu sam, ja tu blbost zacal ;) neni duvod se omlouvat a nahodou to bylo dost vtipne :D ale diky za post, az se cervenam ;)

Jeste tu psal kolega Eloga, na jehoz post jsem nevedel jak mam reagovat, tak jsem nereagoval. :cheers:

Upraveno uživatelem AndyAaron
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Trochu opožděně po nějakých měsících - ale souzním s celým tímto vláknem, s AndyAaronem byla radost komunikovat, a i když se prodej kvůli mé váhavosti nedotáhl, okamžitě bych drapnul další věc v nabídce, která mi padne do oka. Takže díky za vstřícnost :) 

Odesláno

Rychlé, vstřícné a solidní jednání, doporučuji !

Ondro díky za obchod a za pivko. Kdybych věděl, že platíš, dám si večeři :-)

Ať tu stavbu dotáhnete do zdárného konce a kdybys cokoliv potřeboval, tak se ozvi..

• po 4 týdnech...
Odesláno

Připojuju se k řadě spokojených nade mnou.

S Ondrou je radost obchodovat - rychlá domluva bez zbytečných tanečků, promptní zaslání platby i reakce na zprávy.

Moc děkuju, budu se těšit někdy příště, třeba i osobně :cheers: .

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Ondra je velký gentleman,několikrát mi poradil a tentokrát mi i něco prodal. Vše dle domluvy,hodinky super,co víc dodat. Díky 

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pridavam svou pozitivni zkusenost s Ondrou. Reagoval velice pruzne, odpovedel vecne, hodinky poslal bez prodlevy. Navic k nim pridal extra pasky.

Negativa zadna.

Dekuji ! 

Upraveno uživatelem tZRTP
stylisticka chyba
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

S Ondrou perfektní rychlá domluva, okamžitě zabaleno a zasláno, takže za mě maximální spokojenost. Doporučuji ostatním, děkuji a budu se těšit někdy na nějaký další obchod.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tak konecne nam to take vyslo a potkali jsme se s Ondrou osobne u hodinkoveho obchodu a prima obeda. 
A jakej je to sympatak virtualne, tak na zivo to plati dvojnasob.
Hodnotit nejake dalsi detaily by byl nonsens, vse je proste na jednicku podtrzenou!

Diky chlape a at se ti dari!

• po měsících...
Odesláno

Potvrzuji. AndyAaron je opravdový gentleman, skvělá domluva, rychlé odeslání, vše naprosto v pohodě.

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...