Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 7. 2015 v 15:14, Rybiz napsal:

Po dlouhe dobe skvely osobni pribeh, uzivej si jich, dal uz neni co :-)

Dobre vis ze je, dalsi rolby... ;)

Jinak fajne pocteni, pekny pribeh... At tyhle vydrzi...

• Odpovědi 122
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky kluci všem za pozitivní reakce.

Tyhle jsou samozřejmě na furt  :punk:

No a kdyby náhodou ne, tak bych to viděl na nějaké vintážní Suby.  ;)

Odesláno

Gratuluji taky a nejvíc mě zaujalo, že po těch normálních průměrech (Panerai atd), jde dát na ruku takovýhle dětský velikosti a nevypadá to blbě...to je to, s čím se pořád peru, a teď vidím, že to jde....Takže děkuju za povzbuzení :)

Odesláno

Super napísané. Ani som nevnímal okolie, taký som bol zaujatý :) Takýto príbeh by som aj ja chcel zažiť. Úplne súhlasím s tým, že radšej overiť ako byť potom stále viac a viac nervózny. Tobôž pri tej cene. Chcelo by to lepšie fotky a časom popísať ako sa Vám spolu žije. Teším sa na ďalšie poznatky. Díky.

Odesláno

Ještě jednou díky moc všem.

M10: Vůbec bych se té velikosti nebál. Když tady někdo napsal před rokem, že už nechce větší hodinky než 40 mm, tak jsem si říkal, že má dotyčný jiné představy a že mě se to stát nemůže. A jak jsem změnil názor (záměrně nepíšu nic o vývoji a vyspělosti)  ;)

zhrado:

nějaké lepší fotky zkusím pořídit

Odesláno (upraveno)

Perfekt popis (i trošku adrenalinu bylo ), hezké hodinky, klasika pro mne lajka tyto nebo no date. A s tou velikostí jsem prozřel jako ty, když mi ty své na chvilku půjčil Baker.

Koukám, že spousta členů si na ně pomýšlí a taky se k nim rád přidám. Třeba někdy za rok dva...

Ať dělají dlouho radost. Ještě vyrazit třeba na nějaký Grand Slam a budeš mít takový pocit souznění... :-)

Upraveno uživatelem p3k
Odesláno

Děkuju kluci.

to blackhead:

já se přiznám, že doteď poznám ze dvou metrů suby maximálně podle spony na tahu, když dotyčný otočí ruku  :oneeyed02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...