LovecK Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 V 27. 7. 2015 v 15:14, Rybiz napsal: Po dlouhe dobe skvely osobni pribeh, uzivej si jich, dal uz neni co :-)Dobre vis ze je, dalsi rolby... Jinak fajne pocteni, pekny pribeh... At tyhle vydrzi...
Sarka Farka Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 sou parádní a stejně u nich asi skončím časem taky, užívej si je, dokud Tě baví
michalval Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Díky kluci všem za pozitivní reakce.Tyhle jsou samozřejmě na furt No a kdyby náhodou ne, tak bych to viděl na nějaké vintážní Suby.
M10 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Gratuluji taky a nejvíc mě zaujalo, že po těch normálních průměrech (Panerai atd), jde dát na ruku takovýhle dětský velikosti a nevypadá to blbě...to je to, s čím se pořád peru, a teď vidím, že to jde....Takže děkuju za povzbuzení
zhrado Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Super napísané. Ani som nevnímal okolie, taký som bol zaujatý Takýto príbeh by som aj ja chcel zažiť. Úplne súhlasím s tým, že radšej overiť ako byť potom stále viac a viac nervózny. Tobôž pri tej cene. Chcelo by to lepšie fotky a časom popísať ako sa Vám spolu žije. Teším sa na ďalšie poznatky. Díky.
Kristian.nov Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Díky Michale za dobrý počtení! Ať ti dělají dlouho radost:-)
michalval Odesláno 27. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ještě jednou díky moc všem. M10: Vůbec bych se té velikosti nebál. Když tady někdo napsal před rokem, že už nechce větší hodinky než 40 mm, tak jsem si říkal, že má dotyčný jiné představy a že mě se to stát nemůže. A jak jsem změnil názor (záměrně nepíšu nic o vývoji a vyspělosti) zhrado:nějaké lepší fotky zkusím pořídit
Hasňa Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ale jo, proč ne, zkusit se má všechno..
African Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Velká gratulace, jsou to mé dreamwatche Tak ať ti dělají samou radost....
michalval Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Slíbil jsem nějaké lepší fotky, tak tady jsou:
kuncák7 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Moc pekny hodinky,uzivej si je. Taky k nim smeruju,ale pomalejsim tempem nez ty.
KFL Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Krasavci. Popsal jsi presne cestu, kterou usel ja, akorat moc hezky a poutave . Gratuluju a at ti vydrzi!
p3k Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Perfekt popis (i trošku adrenalinu bylo ), hezké hodinky, klasika pro mne lajka tyto nebo no date. A s tou velikostí jsem prozřel jako ty, když mi ty své na chvilku půjčil Baker.Koukám, že spousta členů si na ně pomýšlí a taky se k nim rád přidám. Třeba někdy za rok dva... Ať dělají dlouho radost. Ještě vyrazit třeba na nějaký Grand Slam a budeš mít takový pocit souznění... :-) Upraveno 28. července 2015 uživatelem p3k
blackhead Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Gratuluju, ale nenapadny nejsou, suby pozna kazdy zacatecnik z 2 metru .
michalval Odesláno 28. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Děkuju kluci. to blackhead:já se přiznám, že doteď poznám ze dvou metrů suby maximálně podle spony na tahu, když dotyčný otočí ruku
patprom Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Perfektní četba a ještě kepší fotky. Gratuluji a říkám si, že si je někdy taky pořídím.
ave1112 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Aj ja sa pridavam ku gratulantom vybral si si fakt perfektne:-) raz u nich vsetci aj tak skoncime :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se