zekon7302 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 V pohodě, přímo u zdroje je zajímavá informace. To už můžete věřit i uklízečce, ale vážně. Klidně se zeptejte až zas fabriku navštívíte, ono stačí být pozorný, ty stroje tam nejsou jen kvůli prohlídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 @zekon7302 Hele, mně to stejně nedá. Takže současný Elton pro cal. 94 vyrábí (mimo jiné): Natahovací kolo Západkové kolo Perovník ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 před 25 minutami, Bert napsal: @zekon7302 Hele, mně to stejně nedá. Takže současný Elton pro cal. 94 vyrábí (mimo jiné): Natahovací kolo Západkové kolo Perovník ? Ano, kromě všech kamenů, péra, těsnění a skla, vyrábíme vše. Vlásek máme jako polotovar od Precision. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Tedy palec nahoru. A abych byl jako obvykle za svini , doufám, že nákupy kamenů se již kvalitativně stabilizovaly .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 (upraveno) hm, zajímavá diskuse, díky pánové, ještě se k tomu vrátím, času je dost. bohuš76 s tím přehozením, snad ani ne, ale ciferník je bída, to jsem měl na mysli v první řadě, strojek je gut, to mi dělal před půlrokem jeronimo. Takže celková věc je asi stále otevřená. Dík za info. Upraveno 2. ledna 2022 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 V 1. 1. 2022 v 20:58, bohus76 napsal: Už i pouhé "přehození" do nerez pouzdra je problém ? Nemyslíš to tak, jakože víš nebo znáš nějaké řešení? Hlavně to nerez pouzdro? dÍky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Tak to bohužel, nemůžu sloužit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 V 2. 1. 2022 v 21:02, eloga napsal: hm, zajímavá diskuse, díky pánové, ještě se k tomu vrátím, času je dost. bohuš76 s tím přehozením, snad ani ne, ale ciferník je bída, to jsem měl na mysli v první řadě, strojek je gut, to mi dělal před půlrokem jeronimo. Takže celková věc je asi stále otevřená. Dík za info. No jo, vzpomeňte, co zpival Ivan Mládek : Pragovka Baby nejsou a nebudou, 50 let nepřišly a už nepřijdou... Nemám na vás náladu, nemáte- li na Ladu, nezdržujte práci naší Mototechny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Odcházím tedy z Mototechny s nepořízenou. Další cesta vede do bazaru Monte Karlo. Aspoň prča. Sorryjako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 V 12. 11. 2021 v 15:23, Valderek napsal: Takže se toho moc nezměnilo. A chcou platit předem, nevíš ? Dříve chtěli 50 %. Aktuální informace k renovacím: Doba dodání cca 4 měsíce a 100% zálohová faktura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 před 8 hodinami, Skipi napsal: Aktuální informace k renovacím: Doba dodání cca 4 měsíce a 100% zálohová faktura. Díky, moc se toho tedy nezměnilo až na platbu předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 Ještě jednou z Mototechny - Upozornění! Nerenovujeme modely kal.50, 52, 55, 80 a QUARTZ kal.100, 200, 210. K tomu dovětek s humorem ze silnice.- Takže nerenovují nic, tedy hlavně ne Tudory, Sedany, Spartaky, první Oktávie a potom také ne Favority, Felicie ani Fabie z prvních sérií v roce 2000 až 2010. Tak si to moc nemalujte, snad ještě tak 1000 malých bolestí z roku 66/68, a z embéčka odvozené mr*ky/je*ky- 100/105/120/130. Víc to nemá smysl vypisovat. Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 před 5 hodinami, eloga napsal: Ještě jednou z Mototechny - Upozornění! Nerenovujeme modely kal.50, 52, 55, 80 a QUARTZ kal.100, 200, 210. K tomu dovětek s humorem ze silnice.- Takže nerenovují nic, tedy hlavně ne Tudory, Sedany, Spartaky, první Oktávie a potom také ne Favority, Felicie ani Fabie z prvních sérií v roce 2000 až 2010. Tak si to moc nemalujte, snad ještě tak 1000 malých bolestí z roku 66/68, a z embéčka odvozené mr*ky/je*ky- 100/105/120/130. Víc to nemá smysl vypisovat. Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno. Ty musíš být jinak hodně nešťastný člověk. Zbytečně vypisovat proč, stejná skrytá negace, jako u tvoji Mototechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 (upraveno) Zekone, hele tvoje hodnocení je mi srdečně ukradený. Jinak ovšem pokud mi máš kolem traktorů co nabídnout napiš sz. Asi tak. Upraveno 17. ledna 2022 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Už jsem to tady psal, ale asi je třeba se opakovat. Výrobou kol se cal.50 nezachrání, nejsou na ty strojky další komponenty, jako vlásek nebo péro. Muselo by se to zadat do výroby k dodavatelům, to asi zadarmo nebude, a víme, že to žádný zákazník nebude ochoten pak zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 (upraveno) No tak vidíš, já jsem nic takového co výše popisuješ ani nepsal ani neuváděl. Šlo mi pouze o nerez pouzdro v první řadě. Můj strojek je v pořádku a jelikož je to Traktor z rodiny, ani bych tam dovnitř žádnou novovýrobu nechtěl. Ale když už to nejde v Eltonu, tak je tu na foru dost lidí na to, s kým se poradit a jak se s tím případně vypořádat. K té Mototechně, to jsem jsem nezatáhnul já, ale když je to tu, tak ta stará Mototechna velmi dobře koresponduje s dnešním Eltonem, tudíž ten příměr mi přijde docela trefný. Z některých informací nebo zvěstí z NmnM je možné si už dělat jen prču, tak si z toho nic nedělej, v Mototechně to bylo ještě horší. Upraveno 17. ledna 2022 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 1 hodinou, eloga napsal: No tak vidíš, já jsem nic takového co výše popisuješ ani nepsal ani neuváděl. Šlo mi pouze o nerez pouzdro v první řadě. Můj strojek je v pořádku a jelikož je to Traktor z rodiny, ani bych tam dovnitř žádnou novovýrobu nechtěl. Ale když už to nejde v Eltonu, tak je tu na foru dost lidí na to, s kým se poradit a jak se s tím případně vypořádat. K té Mototechně, to jsem jsem nezatáhnul já, ale když je to tu, tak ta stará Mototechna velmi dobře koresponduje s dnešním Eltonem, tudíž ten příměr mi přijde docela trefný. Z některých informací nebo zvěstí z NmnM je možné si už dělat jen prču, tak si z toho nic nedělej, v Mototechně to bylo ještě horší. No, můžu tě ujisti, že jsi vedle. Pracuji v Eltonu už třetím rokem, taky jsem byl dřív skeptický. Ale než něco plácnout, tak je lepší poznat problematiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 On Eloga má svůj osobitý projev humoru. Musíš ho brát s nadhledem a zamyslet se. Já už jsem se ho naučil chápat, i když v minulosti jsem s tím měl trochu problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Dobrý manta, ale to není humor, já jsem nad věcí, ale na Zekonovi je vidět, že je zaměstnanec a kope za Elton co to dá. To je vše pánové, klaním se a odcházím z toho vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 před 1 minutou, eloga napsal: Dobrý manta, ale to není humor, já jsem nad věcí, ale na Zekonovi je vidět, že je zaměstnanec a kope za Elton co to dá. To je vše pánové, klaním se a odcházím z toho vlákna. Šel jsem do Eltonu, protože můj pohled na tu fabriku byl podobný jako tvůj. Jenže já se držím objektivity, a když chci odpovědi, tak se ptám, a pokud chci vědět víc, tak jdu ještě dál. Ty jsi nad věcí na základě domněnek, já ale vím, a to je rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se