Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem si objednal sve Longines Hydro a chci je mit delsi dobu nez jenom 3 mesice.Rozhodl jsem se nenavštevovat chronomag :-) jen takhle se da bojovat s chronobundusem.Jeste minuly rok mi prislo dat za hodinky 5tis. jako magorina, pak jsem koupil Nav B a mel je 3 mes.V tydnu mi dojdou Longiny z Koskomu, pochlubim se a mizim :-) dekuji vsem za pomoc...

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dnes jsem si objednal sve Longines Hydro a chci je mit delsi dobu nez jenom 3 mesice.Rozhodl jsem se nenavštevovat chronomag :-) jen takhle se da bojovat s chronobundusem.Jeste minuly rok mi prislo dat za hodinky 5tis. jako magorina, pak jsem koupil Nav B a mel je 3 mes.V tydnu mi dojdou Longiny z Koskomu, pochlubim se a mizim :-) dekuji vsem za pomoc...

pokud to bude pravda tak klobouk dolu, ale takových tu už bylo

Odesláno

Já už se tady na hodinky nekoukám 2 roky, mám jich 10-tičlenný harém, jsme si blízcí, střídám je podle nálady. Ale mosty nepálím, ta doba a s ní to vzrušení a mrazení zase přijde...

Návštěvník Mitak
Odesláno

Chááá :-) řikal jsem si co to bude. Za pár dnů čau zase tady :-)

Odesláno

Vis co? Potreboval bych si bloknout prodejni sekci :-)

Proč? Vždyť jsi koupil nové a za to prodejní sekce opravdu nemůže Kdyby jsi počkal mohl jsi ušetřit a nebo koupit dvoje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tvl, kde myslis, ze jsem si ty Londziny vyhlednul?V prodejni sekci prd a vis jak je to kdyz neco rychle potrebujes :-)

Netrpělivost se nevyplácí.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník Mitak
Odesláno

Nás na gymplu učili, že závislý navždy zůstane závislý a pouze abstinuje. A zatímco u tvrdých drog se zdá, že není problém s tím seknout, tak hodinky jsou mnohem tvrdší oříšek :-)

Odesláno

Největší orgáč který existuje, je protočit za rok tak patery, šestery hodinky. A k tomu mi dopomáhá chronomag. Nikdy ho neopustím!!!

Odesláno

Naprosto schvaluji opuštění chronomagu, co už tady bylo vztekání a hašteření, duševní poruchy, rozvrácené rodiny, dluhy a exekuce, vyloupené prodejny apod. hodinky přináší bídu a utrpení v dobách, kdy nepřináší radost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...