Pitris.k Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Dnes jsem si objednal sve Longines Hydro a chci je mit delsi dobu nez jenom 3 mesice.Rozhodl jsem se nenavštevovat chronomag :-) jen takhle se da bojovat s chronobundusem.Jeste minuly rok mi prislo dat za hodinky 5tis. jako magorina, pak jsem koupil Nav B a mel je 3 mes.V tydnu mi dojdou Longiny z Koskomu, pochlubim se a mizim :-) dekuji vsem za pomoc...
quest987 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Dnes jsem si objednal sve Longines Hydro a chci je mit delsi dobu nez jenom 3 mesice.Rozhodl jsem se nenavštevovat chronomag :-) jen takhle se da bojovat s chronobundusem.Jeste minuly rok mi prislo dat za hodinky 5tis. jako magorina, pak jsem koupil Nav B a mel je 3 mes.V tydnu mi dojdou Longiny z Koskomu, pochlubim se a mizim :-) dekuji vsem za pomoc...pokud to bude pravda tak klobouk dolu, ale takových tu už bylo
Ivan Lelák Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Já už se tady na hodinky nekoukám 2 roky, mám jich 10-tičlenný harém, jsme si blízcí, střídám je podle nálady. Ale mosty nepálím, ta doba a s ní to vzrušení a mrazení zase přijde...
Pitris.k Odesláno 30. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Vis co? Potreboval bych si bloknout prodejni sekci :-)
kuncák7 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Jestli to vydrzis,jsi frajer,ale moc tomu neverim. Takovejch uz tu bylo :-))))
Pitris.k Odesláno 30. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Ku.va ja uz na to nemam prachy, musim kupovat cihle:-)
Návštěvník Mitak Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Chááá :-) řikal jsem si co to bude. Za pár dnů čau zase tady :-)
Pitris.k Odesláno 30. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Chááá :-) řikal jsem si co to bude. Za pár dnů čau zase tady :-):-)
vsudybyl Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Vis co? Potreboval bych si bloknout prodejni sekci :-)Proč? Vždyť jsi koupil nové a za to prodejní sekce opravdu nemůže Kdyby jsi počkal mohl jsi ušetřit a nebo koupit dvoje Sent from my iPhone using Tapatalk
Pitris.k Odesláno 30. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tvl, kde myslis, ze jsem si ty Londziny vyhlednul?V prodejni sekci prd a vis jak je to kdyz neco rychle potrebujes :-)
vsudybyl Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tvl, kde myslis, ze jsem si ty Londziny vyhlednul?V prodejni sekci prd a vis jak je to kdyz neco rychle potrebujes :-)Netrpělivost se nevyplácí. Sent from my iPhone using Tapatalk
wizard-ov Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tož šťastnou cestu Pitris... a brzy na shledanou.
Pitris.k Odesláno 30. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Kuci nebudte neprejicni :-)
Návštěvník Mitak Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Nás na gymplu učili, že závislý navždy zůstane závislý a pouze abstinuje. A zatímco u tvrdých drog se zdá, že není problém s tím seknout, tak hodinky jsou mnohem tvrdší oříšek :-)
Maxel Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Tvl, nekecej! Hodinky dobrá volba, moc dobrá. Koukej se pochlubit a nedělej Vlastu - zas budu potřebovat nějakej fešnej řemen bo motýlofku a koho pak budu votrvovat?
habadej Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Největší orgáč který existuje, je protočit za rok tak patery, šestery hodinky. A k tomu mi dopomáhá chronomag. Nikdy ho neopustím!!!
Josef01 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Naprosto schvaluji opuštění chronomagu, co už tady bylo vztekání a hašteření, duševní poruchy, rozvrácené rodiny, dluhy a exekuce, vyloupené prodejny apod. hodinky přináší bídu a utrpení v dobách, kdy nepřináší radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se