Duke650 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Tvl tak jsem lama nebo slepej nebo co? Na PC s Win 10 jsem správce, druhý uživatel je syn. Ve Win 7 jsem byl schopen pro jeho účet změnit heslo. Teď ve Win 10 mám jen dvě možnosti: změnit z obyč. usera na admina a ještě zrušit účet. Ale jeho heslo nezměním. Jaktosakradrát?A už vůbec nemluvím o rodičovské kontrole, která ve W7 fungovala, ale ve W10 každou chvíli hlásí "uživatel XY už nepatří do vaší rodiny"...
slay Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Je nějaký způsob jak se vrátit na w7 když jsem tu složku old smazal? A číslo winu už asi taky nenajdu.
petr_cha Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Pokud si chcete udrzet Onedrive na puvodni free kapacite (bez dopadu chystanych zmen), tak musite hezky poprosit - http://aka.ms/onedrivestorage .. Cerstve vyzkouseno.. Vice k tomuto tematu treba zde - http://www.androidpolice.com/2015/12/12/microsoft-will-let-you-keep-your-free-15gb-of-onedrive-storage-if-you-ask-nicely/
McStinger Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 V 21. 11. 2015 v 14:36, McStinger napsal: ... Ešte ma pobavilo, že keď som si v štart menu zv?äčšil dlaždicu Počasie na maximum, prestala mi zobrazovať počasie No nič, to len na osvieženie... Len také voľné pokračovanie. Prídem domov, pecko odlogované, po pokuse zalogovať sa tvrdí veľkými písmenami, že inštaluje nové úžasné funkcie. Novou funkcionalitou je, že po reštarte nefunguje klávesnica a myš a nie som schopný zalogovať sa. Srali to psi. Tlak mám 230 na 210.
Liqid Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Zkus znova restart, přepojit myš a klávesnici do jiného USB.
Tittus Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Místo restartu úplně vypnout a odpojit od sítě alespoň na dvě minuty. Při vypnutém kompu promáčknout tlačítko pro zapnutí, aby se úplně vybily i zbytky proudu.
Radek124 Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Jsem pro každou srandu - ale tak moc už si nešťastníka co uvěřil propagandě o "nových a ještě lepších Windows" utahovat nemusíte...
McStinger Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2015 Radek: Ak si tým nešťastníkom, veriacim propagande o lepších Win myslel mňa, tak si strelil pekného capa. Už len čečinou ho prizdobiť. Ja som spokojný so sedmičkami, ale vzhľadom k mojej práci jednoducho potrebujem mať prehľad. Ostatným dík za snahu, ale jedná sa o Intel Compute Stick, s USB portami to nie je až taká sranda
quequeek Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Upgradovat z win 8.1 nebo ne? Teď už snad mají vychytaný všechny mouchy, nebo?
Filip.J Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Quequeek: Ne. Doporučuju downgrade na Win7. Btw. viděl jsem teď nějaké nabídky Dell laptopů s předninstalovanými Win8 a v nabídce k tomu bylo možné za příplatek dokoupit právě downgrade na Win7 To myslím mluví za všechno.
quequeek Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Jo já si to myslel Zůstanu teda u těch osmiček. Jinak včem jsou ty 10-tky takovej průser?
FraK Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Taky jsem upgradoval a hned jsem zacal mit problem s ovladacem zvukove karty. Nakonec se mi podarilo najit na netu navod, jak si ovladac poresit. Jenze Win 10 si po kazdem restartu zpet nainstaluji nejaky nekomparibilni ovladac a abych po kazdem startu musel resit nastaveni ovladacu, tak na to nemam nervy a jelikoz jsem it technikou nepolibeny, tak jsem Nakonec obnovil 8.1 a znovu uz to upgradovat nebudu.
Maxmillian Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Nejvetsi pruser W10 je spatny scaling na monitorech s vysokym rozlisenim. To je vylozene tragedie a nektery aplikace treba na MS Surface se proste nedaji pouzivat. Na ntb s rozlisenim z doby Krale Klacka ty W10 pouzivam a v podstate s nimi nemam problem.
Filip.J Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 V 10. 5. 2016 v 8:50, quequeek napsal: Jo já si to myslel Zůstanu teda u těch osmiček. Jinak včem jsou ty 10-tky takovej průser? Projdi si tohle vlákno kus zpátky, nadává na to víc lidí. Stručně: W10 je systém žravý na systémové prostředky, neodladěný, nestabilní, chybí mu hromada ovladačů, a navzdory všem snahám uživatele si s jeho strojem dělá, co chce, a nenechá si do toho mluvit. Posílání uživatelských dat Microsoftu osobně vidím spíš jako menší problém, ale spoustě lidí to vadí mnohem víc.
Moty Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Dá se prosím nějak odinstalovat/smazat cokoli co mi v compu nabízí instalaci Win10? se bojím, aby to někdo nezmáčknul omylem a já z toho po*se*ru
Maxmillian Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Zkus tohle https://www.grc.com/never10.htm
Duke650 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Funguje nekomu ve W10 "rodicovska kontrola"?
dvorakj Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 system win10 je mene narocny nez win7 a na srovnatelnem stroji jede rychleji a to i na starsich masinach.to, ze se neco nekomu posila, bych videl treba u uzivatelu facebooku, googlu apod, naprosto marginalni. navic se to da pri instalaci a i potom pozdeji vse vypnout. ovladace jsou problem u nekterych starsich notebooku, kde vetsinou nejsou ovladace na wifi kartu. vetsina funguje i s drivery z win8, ale ne vse.
Návštěvník YPO Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 stahuju tu mega AKTUALIZACI ..... možná už neska nic nenapíšu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se