hopa26 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Perfektni,moc se mi libi srovnani s verzi chrono,precetl jsem to jednim dechem. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Super cteni,diky za nej.Hodinky jsou krasny,oldschoolovy divery obecne jsou svet sam o sobe.Trochu me mrzi,ze tu podobnych vintage diveru ruznych znacek neni vic,vintazni Aquastar,Aquadive,Bulova,Enicar,Jenny,Eterna...bylo toho mraky a ty hodinky byly ikonou svy doby.Obavam se,ze zlata era tohodle druhu hodinek je pryc a tak krasny kousky,jaky se produkovaly v minulych desetiletich,uz dneska nikdo neumi,ten spirit uz to proste nema a ani mit nebude.Kez by nektery ze zminenych firem sahly do svych archivu a oprasily tyhle svoje legendarni modely,misto produkovani furt nudnejsich a novejsich kreaci...Já to vidím naprosto stejně a takových je nás tady rozhodně víc... Vintage chrona většinou nejsou staré, jen dřív vyrobené a pořád moderní a krásné. A jsem rád, jestli se mé příspěvky v tomto vláknu líbí. O takových hodinkách se mi psalo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Perfektně sepsáno a moc pěkné hodinky. Poučil jsem se a mám co obdivovat. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Martine, díky za Tvoje postřehy. Moc se mi líbí všechny Tvoje kousky a tohle je bomba. Už se těším na sraz, pokud nějaký bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) hmm, vidím že sis koupil další prášek na chrononemoc. Tu akci musíme spáchat Upraveno 11. září 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Super cteni,diky za nej.Hodinky jsou krasny,oldschoolovy divery obecne jsou svet sam o sobe.Trochu me mrzi,ze tu podobnych vintage diveru ruznych znacek neni vic,vintazni Aquastar,Aquadive,Bulova,Enicar,Jenny,Eterna...bylo toho mraky a ty hodinky byly ikonou svy doby.Obavam se,ze zlata era tohodle druhu hodinek je pryc a tak krasny kousky,jaky se produkovaly v minulych desetiletich,uz dneska nikdo neumi,ten spirit uz to proste nema a ani mit nebude.Kez by nektery ze zminenych firem sahly do svych archivu a oprasily tyhle svoje legendarni modely,misto produkovani furt nudnejsich a novejsich kreaci...Tesat do kamene, todlecto !!! Jo- a Maldo, těma Omegama jsi mě opravdu dostal- je to krásnej kousek . Jdu si něco nalít, abych vůbec usnul.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Karle, Davide, Tome, a další - Díky! Tak nějak mám pocit, že jsem dosáhl "vintage chronovrcholu". Mám v hlavě ještě pár Omega kousků ze sedmdesátých, ale to už nebude nic, co by už tady na fóru nebylo. Tyhle mrchy mě fakt dostaly. Už vím, jak se cítí člověk, který si šňupne kokainu. Mám je na ruce pár hodin a jsem na vrcholu blaha. Dokonce jsem byl v tak dobrém rozpoložení, že jsem je ukázal své drahé polovičce. A jí se kupodivu taky líbí - dokonce prohlásila, že jsou hezčí, než moje soudobé seamastery, které v podstatě denně nosím. To je fakt divné, co tyto hodinky dokážou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Karle, Davide, Tome, a další - Díky! Tak nějak mám pocit, že jsem dosáhl "vintage chronovrcholu". Mám v hlavě ještě pár Omega kousků ze sedmdesátých, ale to už nebude nic, co by už tady na fóru nebylo. Tyhle mrchy mě fakt dostaly. Už vím, jak se cítí člověk, který si šňupne kokainu. Mám je na ruce pár hodin a jsem na vrcholu blaha. Dokonce jsem byl v tak dobrém rozpoložení, že jsem je ukázal své drahé polovičce. A jí se kupodivu taky líbí - dokonce prohlásila, že jsou hezčí, než moje soudobé seamastery, které v podstatě denně nosím. To je fakt divné, co tyto hodinky dokážou...Jsou nádherné, užívej si je a přeju Ti, aby to byl jen jeden z mnoha chronoorgasmů. Tak nějak cítím, že jich ještě dost přijde Upraveno 11. září 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 neuveritelny hodinky! parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Díky za výborný článek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Malda- ale oni jsou hezci nez soudobe seamastery a to zcela vazne. Snad je nekdy uvidim nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Malda- ale oni jsou hezci nez soudobe seamastery a to zcela vazne. Snad je nekdy uvidim nazivo.No fakt je že by se nějakej ten srázek měl udělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dich Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 teda musim uznat,ze jak se mi jevi defacto kazde vintazky jako obludy,tak tohle je krasa velika:)gratuluji k nimp.s. ale jak se citi ten kdo si snupne kokainu nemas ani páru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2015 perfektni hodinky i stav, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Kolego gratuluju k jednomu z Omega gralu! Rekl bych, ze tu budou prvni a jedine. Stav je opravdu super, nejsou nahodou z Rakouska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Paradni kousek a super pocteni, mam rad Omegy z tohoto obdobi a tyhle jsou obzvlast povedeny, to pouzdro je proste brutalni! Takze dodatecna gratulace a jsem zvedavej, co si na nas pripravis priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Díky kluci za gratulace! Seamaster: Ne z Rakouska nejsou. Ani jsem na žádnou nabídku z Rakouska nenarazil... Tyhle putovaly až z USA. Sledoval jsem nabídky dlouho, ale v Evropě jich moc není a když, ceny jsou šílené a stav většinou žalostný. Ale to Tobě jakožto znalci Omegy určitě popisovat nemusím. Tyhle mě celkem mile překvapily, protože na fotkách v inzerátu vypadaly hůř a myslel jsem si, že pouzdro bylo přebrušované. Ale kupodivu nebylo. Sashator: Už néééé Nicméně ještě tak jedním okem pokukuji po Speedmasteru Mark III. To už jsou ale hodinky, které žádný příběh nemají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 O tomhle modelu jsem nemel ani poneti. Je to teda poradnej kus zeleza a paradni k tomu! Tak at dobre slouzi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 No ja bych jako vyzvu videl bullheady, kdyz jsi na chronografy...ale to je financne jeste o rad jinde bohuzel, bylo jich velmi malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Tak to mi povídej. Bullheady cal. 930 jsou tak škaredé, až jsou vlastně krásné a rozhodně bych si je dokázal na ruce představit. Ale ta cena... Za to už máš pomalu fullgold moony:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se