minimus80 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2017 dakujem za obchod, slimka jak lusk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luciasek Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Obchod zcela bez problémů, komunikace a ochota, dokonce řemen přišel i s vystěžejkovači. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Dakujem Otovi za super remen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Super řemen, komunikace i dodání. Rozhodně doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan087 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Přidám se k zástupu doporučujících. S Otou byla rychlá domluva, výsledek práce skvělý a jako bonus fajn pokec. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Borec a vsechna cest!Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.Vse v absolutnim stavu.Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.Dekuju a vsem urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Slíbil, ušil, poslal, krásná práce, díky Otíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Uplna parada. Pripajam sa a odporucam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Spokojenost... Těším se na další kousky :0) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2019 Potvrzuji dobré zkušenosti ostatních členů, díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Vymyslel jsem si blbost a Ota mi ji zhmotnil v kvalitě odpovídající jeho pověsti. Moc děkuji, všem doporučuji a těším se někdy příště na další případné kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Tak už se taky přidavám do děkovacího zástupu... dobrá a jednoduchá komunikace, krásná práce a velice rychle se ke mě řemínek dostal i přes ten vánoční shon. Ještě jednou děkuji K tomu jedna rychlá mobilovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Ota se postavil k mému požadavku čelem a vyrobil pro mě skvělou kvalitní věc, naprosto bez problému jak domluva, tak osobní vyzvednutí. Mohu jen doporučit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Nechal jsem si u Oty vyrobit opasek do kalhot. Když mi poslal fotku, tak jsem si říkal dobré, ale když mi došel balíček, tak jsem říkal fakt dost dobré. Skvělá práce a jsem rád, že mám opasek, který má v sobě něco víc. Děkuji, přijdu zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 10. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2022 Ota mi udělal 2 super řemeny na Pamy, vše proběhlo rychle a dle domluvy. Z řemenů mám radost, určitě to není poslední objednávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Ota, borec a absolutní spokojenost s jeho prací. Dělá krásný věci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 1. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2022 Ota - komunikace ***** výroba ***** provedení *****. Prostě Ota .) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Velice přátelsky ochotně a profesionálně perfektně se věnoval opravě mé oblíbené peněženky z canvasu kterou od něj mám již řadu let s perfektním výsledkem Velké díky vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se